Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Hadi inşallah vesile olur baharım, çatlatma iğnesi oldunmu yoksa sadece klomen mi, ne zaman çatladın ya da çatlıycan, bitir artık şu işi bee

Hadi inşallah vesile olur baharım, çatlatma iğnesi oldunmu yoksa sadece klomen mi, ne zaman çatladın ya da çatlıycan, bitir artık şu işi bee

çatlatma iğnesi oldum tatlım ama çatladımmı ne zaman çatladım ondan emin değilim.ateş ölçüyorum canım ona göre 12.gün
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ben bitircem işi ama eşim arıza yapıyor.zamanlamaya uymuyor hiç.
yani bu ay biraz sallantılı oldu ama diğer ay kullanmayı düşünmüyorum.ocak sonunda olmazsa yine isterim doktordan.
senin nasıl gidiyor canom okul nasıl geçtimi mide bulantın yada gebelik belirtileri.bebiş kıpırdıyormu göbüş çıktımı.
geçenlerde pasimiz göbüş fotosunu paylaştı belki görmüşsündür çokk tatlııı.

iğneden sonra olduysa çalışma yeter o hadi inşallah yaaa umutlandım ben pasinin gördüm göbüşünü süper olmuşşşş benim herşeyim bi tuhaf olur zaten ya , hiç midem bulanmadı aşermedim, sadece adet ağrısı çektim ve hala da çekiyorum hiç kurtulamadım o ağrıdan, çok kilo almadım, göbeğim sabahları hiç yok akşamları şişiyo, senin bebek yalan olmuş diyolar, 5 aylık kıı tam 20 haftalık, 1 hafta önden gidiyo hala, hareketlerini hissetmiyorum, ultrasonda görmesem hamile olduğuma inanmıycam, doktor 20 haftadan sonra karnın büyür hareketini hissedersin dedi, isim de bulamadım kızıma,anammm bir dokun bin ah işit oldum baharım,

inşallah bakalım canom ama iğneden önce oldu doktorun dediği saatte olmadı malesef aksilik çıktı.
neyse boşver beni yaaa.ayy maşallah 5 haftalık demek ya ben nasıl hesapladıysam 4*5=20 diyorum ama 4 haftalık diyorum
sen isim konusunda takılma bebeğim biz sana buluruz her türlüsünüü. mesela ben kızım olursa şunları düşünüyorum
asya masal duru derin öykü ece doğa beren defne daha varda aklıma gelenler bunlar.koy birini bebeğimm.

olsun olsun inşallah beklemişlerdir yumoşu, bence de 12. gün çatlamışın, fazla beklemiycen iyi en geç 14 gün sonra belli olur, bu isimler güzel hoş da herkes çok koyuyo beee, bizim öğrencilerin yarısı bu isimlerden, ben buldum bitene bu gün "özde" ama 3 gün sonra vazgeçerim belki hep öyle olyuo amaaannn napalım sağlık olsun, kız inşallah bu ay kalırsın yaaa ay çok sevincem yaaa, senin de kızın olcağı için bitene yelek de sana örcem

sen daha doğurana kadarrr bi sürü buluruz orjinal isim canomm.güzel dileklerin içinde çokk sağol tatlımm inşallah güzel günler yakında olur benim içinde.
heee benimdemi kızım olacak ben senin oğlan olur demiştim ama tersi çıktı.neyse ben zaten ikiz doğurcam biri kız biri oğlan sen iki tane yelek ör şimdiden kuzum..

ıyı geceler kızlar gıremeıyorum ne zamndır k.k. ne aklım sızde ama ben kaynanamlarda takılıyorum malesefdualarım her zamn sızınle unutmadım sızı..

bu arada günaydın demeyi unuttum sonnur....
sabah şerifleriniz hayır olsun inş....
bugün rüyamda adet oluyordum ..rüya yorumlarına baktım elli tane şey yazıyordu ama gebe kalamayan kadının gebe kalmasına işarettir kısmını aldım kendime...
gerçi orda kısır yazıyordu ama ben o lafı sevmiyorum ...

günaydın kızlarrrr hepinizi seviyorum ve öpüyorum bugün kimsecikler olmaz heralde...yarın bat heyecan var tabikide bayağa hemde ama bakalım hayırlısı diyorum fazla yorum yapmıyorum kendime bile bastırıyorum duygularımıyarın izinliyim artık pazartesi iyi haberler veririm inşallah sizlere dua edin bana olurmu

Ben pko hastasıyım 15 yaşından beri 1.5 senedir evliyim hiç korunmadım ama bir türlüde hamile kalamadım adetlerim hep düzensiz uzun süre olmadığım zamanlar olur. şimdide gecikti ama busefer bel ağrılarım ve kolumu kaldırdıkca kol alrım ve gögüsüm nefesim kesiliyor resmen bıcaksaplanması gibi grip oluyorum ama uzun sürmüyor daha önce olmazdı. acaba hamilemiyim gerci her seferinde bi ümitleniyorum ama sizlerle paylaşmak istedim...

adetin çok geçti ise bi test yaptır eğer gebe değilsen sana onlarca ipucu kür ilaç bilgi vermek için burda olucaz...bende pkoluy-dum şükür son muaynelerimde gözükmüyor bunun için soğan suyunu tavsiye ederimm..

voawwww süper gidiyor..
yalnız 24. gündeki eggwhitıe sil..wtery olanlar egw yap aradaki cremyler kaldı ozman çizgini çekecekmi bakalım...
ya sen karıştırma onları hihihi
ve dpo 11. desin dpo 4 düşüşünüde yaşamışın sen kesinlikle 16. gün çatladın bence...
dpo 4.de düşüştemi oluyormuş hımm
bak senn benim başımada gelmişti o bu geçtiğimiz yaz aynı banada o yorumlar çıktı ve bende senin gibi o kısmını aklımda tuttum ve hatta o günde paylaşmıştım burda kulakları çınlasın pasii vardı çok gülmüştü bana hayır olsun inş.. bende çok ktü bi kabus gördüm en sevdiğim aşık olduğum yeğenimi kaybetmişiz ve çooook ağladım ama çok çok etkilendim sanırım..

gamzecim bizde seni seviyoruz bata az kalmış ama sen heyecan yapıyosundur hemde nasıl dimi :) en güzel hayırlı zamanda nasip olsun inş canım benim

rüyalardan etkileniyorum bende...helede sevdiklerimizi kaybettiğimizi gördüğümüz rüyalar..ALLAH korusun...
sonnurun umarım ateşin yarın ve sonraki günlerdede yüksek kalır ve gelir bebeğin ve senden rütbe devralırım ..malum en rütbeli olan ikimiziz...

Son düzenleme:

evet canım umarım öyle olur ve bende derimki,bu ateş işine iyikide girdim
rütbeliler çok burda kız bahar var bebiş var .. ama evlilik yılı olarak diyosan doğrudur
belki ben başı çekerim sizde gelirsiniz
39143a Ovulation charts on FertilityFriend.com
buyrunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…