Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

canım geçmiş olsun,bende istanbuldayım.
hangi doktora gidiyorsun ? yada hangi hastane?

göğüslerde ağrı sızı iki aydır hiçbirşey olmuyo :26:
ama kasıklarımda bama şeklinde sancım oldu oluyo oturup kalkerken fln :26:
kafam karıştı artık adetinin geldiği güne göre hesap etcez ama hamiş olursan bu bi sır olarak kalacak

çok uygunmuş ...sgkdan fln yararlandınızmı??
bizde düşüyoruz ama bin lira ortalama dediler...

kızlar ben bu 3 senede baya tecrübe kazandım bu işlerden eğer soracağınız birşey olur ise size yardımcı olmak isterim. şimdi öğle paydosu yemeğe gidiyorum döndüğümde yazarım öpüyorum sizi...

bu özel mi yoksa sgk lı olarak ödediğin ücret mi ?
banada doktorum,aşılamaya 250 deöişti ama sperm yıkattığım yere görede fiyat değişir demişti.
siz ne kadara yıkattınız cnm?

Kızlar bilmiyorum burdan isim vermek doğrumu diye ama ben dr. Yılmaz Güzel e gidiyorum Nişantaşında.
yok canım bundan bişey olmaz teşekkürler.

neyse kızlar benim bugün çok işim var,hepinize güzel bir gün diliyorum,akşama doğru uğrarım yine

banada doktorum,aşılamaya 250 deöişti ama sperm yıkattığım yere görede fiyat değişir demişti.

canım bu özel ssk karşılamıyor ama doktoru amerikan hastanesinin doktoru olduğu için orda yıkatma ücretini ucuza yaptırıyor yani yıkatma dahil hepsi 600 tl evet gerçekten doktora göre ve yıkatma işleminin yapıldığı yere göre çok uygun ama bu doktora ben tanıdık vasıtasıyla gittiğim için bana biraz kolaylıkta sağlıyor.

canım bu özel ssk karşılamıyor ama doktoru amerikan hastanesinin doktoru olduğu için orda yıkatma ücretini ucuza yaptırıyor yani yıkatma dahil hepsi 600 tl evet gerçekten doktora göre ve yıkatma işleminin yapıldığı yere göre çok uygun ama bu doktora ben tanıdık vasıtasıyla gittiğim için bana biraz kolaylıkta sağlıyor.

bence bi doktoraa git söktürücü al....daha sonrasındada kist ise soğan kürüne başla güzel sonuç verdi yapan herkezde..geçmiş olsun

pko hastalığım var ama kistlerim çok ufakmış soğanı denemeliyim bide ona bakıyım umarım faydasını görürüm. pko zamanla kilo yapıyordiye duymuştum evet doğru buay çok kilo aldım veremiyorumda soğan suyu umarım kilo vermemede yardımcı olur.

bencede gittiğin hastaneye göre iyi bir fiyat.
canm umarım hayırlısıyla güzel bir sonuç alırsın .

selam kızlar nasılsınız...
geçmişe bir göz attım..
canom gelmiş hoşgelmiş isim bulunur canom sen sıkma canını..
mysea adet olmuş hayırlısı umutlar yeni aya inşallah...
sonnur oruçlarını allah kabul etsin ateşinde iyi gidiyor hakkında hayırlısı..
baharım çatlatma iğnesininde olmuşsun hadi bu ay patlat bombayı allahın izniyle...
melisim adet olmuşsun seninde yeni ayın hayırlı olsun ....olimbera yeni nickin hayırlı olsun ..seninde yeni ayın hayırlı olsun...
özlem iğnelere geçmişsin canım inşallah vesile olur bebeğinin gelmesine...
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler rabbim sizleride çok aratmasın....
unuttuğum varsa kusura bakmayın...
bende allahın izniyle yolu yarıladım 20. haftam bitti..
rabbim geri kalan zamanıda sağlıkla sıhhatle geçirip yavrumu kucağıma almayı nasip etsin...
geçen hafta yine koşturmalı geçti hafta sonuda aynı şekilde giremedim affedin beni.
ama hep aklımdasınız....
sizleri seviyorum can dostlar....

Pasiim,Bolevood,Hiranur,Ferdat,Hayall, sizi çok özledim..
ve diğer arkadaşlar nerdesinizz

canım meraba
ben gelip bakıyorum topiğe
kimse olmuyor
bakınıp çıkıyorum yeni haber var mı diye
kimse yok diye de yazmıyorum
umarım sizler de iyisinizdir
yeni haber yok anlaşılan ama herkes sırayla gelsin inşallah

pasimmmm canım benimm çokk teşekkür ederimmm inşallahh hakkımızda hayırlısı nasıl ise öyle olsun.
sana da maşallah canımm az kalmışş öpüyorum seni ve deniz oğlanı.

ben burdayım
nabersin canım......
canım benim hoşgeldinn ama gitmişsin
bende bugünün özelliğiyle,hasta ziyareti çok önemliymiş yandaki yaşlı bi amcayı ziyaret ettim,şimdi geldim.
daha yapılacak çok şey var gün içinde hepsini yapamadım.aklımdan sizi geçtiniz bi anda yazayım dedim ve sen gelmişsin
allah hepinizin gönlüne göre versin yeğenimizide öpüyorum kokulu kokulu

ah canım bak hele sende sesimi duyup geldin demek
işte gördüğün gibi iyiyiz hamdolsun..
sen nasılsın?

baharr naber canikom
bu arada bizim gelinde hamileymiş
benim 4 yılda yapamadığımı onlar 4 ayda yapmış
Allah bizede nasip etsin bir an önce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…