- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #2.801
ozaman sen yeni çatladın sonnur keşke günaşırı devam etseydin ilişkiye.26.gün çatladıysan yine 40günde regl olacaksın.
diğer ay soğan kürü falan yap bence erken çatlamak için.
bilmiyorum belkide :26: artık adetim yine gecikirde geç olursam aynen senin deiğin gibi olucak bahar.
a.selam biz iyiyiz sen nasılsın?
Tekrar selam kızlar daha önce başka topiklere çok baktım. ama bu topik e yeni girdim kısaca kendimi tanıtayım ben istanbulda oturuyorum 4 yıllık eviliyim ve 3 yıldır çocuk için uhraşıyorum denemediğim kür kalmadı bir çok testen geçtim ben ve eşim gayet sağlıklıyız. birçok doktor değiştirdim. Şimdi çok şükür çok iyi bir doktor buldum ve onunla yoluma devam ediyorum. bu ay aşılama yaptırdım cumartesi günü aşılamam oldu. ve şimdi iki haftanın dolmasını bekliyorum. umarım bu sefer rüyam gerçekleşir ve kavuşurum artık bebeğime. hergün dua ediyorum. burda okuduğum çocuk sahibi olmak isteyen bütün herkese rabbim umarım sesimizi duyar ve hepimiz hamile kalırız.
canım geçmiş olsun,bende istanbuldayım.
hangi doktora gidiyorsun ? yada hangi hastane?
kafam karıştı artık adetinin geldiği güne göre hesap etcez ama hamiş olursan bu bi sır olarak kalacakgöğüslerde ağrı sızı iki aydır hiçbirşey olmuyo :26:
ama kasıklarımda bama şeklinde sancım oldu oluyo oturup kalkerken fln :26:
canım benim doktorum nişantaşında muaynanesi var çok iyi bir doktor daha önce yengem ve bir arkadaşım ve arkadaşımın kuzeni onda tedavi olmuşlardı ve tedavi sonunda çok şükür mutlu oldular. amerikan hospital hastanesinde yapılıyor labratuar işlemleri ve muaynanesinde yapıyor aşılamayı amerikan hastanesine gidip sperm veriyorsun onlar yıkanma işleminden sonra 1 saat içinde alıyorsun ve muaynanede işlemi uyguluyor spermi uzun esnek bir kamış yardımıyla enjekte ediyor vajinaya öncesinde bir sprey sıkıyor oraya yapışmaları için daha sonrada jel sürüyor orda kalmaları için iki saat seni dinlenme odasında yatırıyor ve eve gönderiyor 21.gün jel kullanmaya başlıyormuşsun. çok acısız bir işlem ben 600 tl herşey içinde yaptırdım bu işlemi
canım benim doktorum nişantaşında muaynanesi var çok iyi bir doktor daha önce yengem ve bir arkadaşım ve arkadaşımın kuzeni onda tedavi olmuşlardı ve tedavi sonunda çok şükür mutlu oldular. amerikan hospital hastanesinde yapılıyor labratuar işlemleri ve muaynanesinde yapıyor aşılamayı amerikan hastanesine gidip sperm veriyorsun onlar yıkanma işleminden sonra 1 saat içinde alıyorsun ve muaynanede işlemi uyguluyor spermi uzun esnek bir kamış yardımıyla enjekte ediyor vajinaya öncesinde bir sprey sıkıyor oraya yapışmaları için daha sonrada jel sürüyor orda kalmaları için iki saat seni dinlenme odasında yatırıyor ve eve gönderiyor 21.gün jel kullanmaya başlıyormuşsun. çok acısız bir işlem ben 600 tl herşey içinde yaptırdım bu işlemi
yok canım bundan bişey olmazKızlar bilmiyorum burdan isim vermek doğrumu diye ama ben dr. Yılmaz Güzel e gidiyorum Nişantaşında.
kafam karıştı artık adetinin geldiği güne göre hesap etcez ama hamiş olursan bu bi sır olarak kalacak
evet cnm bu ne yaa bende,size,ff de karıştı iyice
çok uygunmuş ...sgkdan fln yararlandınızmı??
bizde düşüyoruz ama bin lira ortalama dediler...
maşallah çok sabırlısın 1 ay geçti ve sen test yapmadınmı biz günü gelmeden yaptığımız için şaşırdım yani.:26:
evet cumartesi akşamı yaptım gene negtif çıktı.
bu özel mi yoksa sgk lı olarak ödediğin ücret mi ?
banada doktorum,aşılamaya 250 deöişti ama sperm yıkattığım yere görede fiyat değişir demişti.
siz ne kadara yıkattınız cnm?
bu özel mi yoksa sgk lı olarak ödediğin ücret mi ?
banada doktorum,aşılamaya 250 deöişti ama sperm yıkattığım yere görede fiyat değişir demişti.
siz ne kadara yıkattınız cnm?
bence bi doktoraa git söktürücü al....daha sonrasındada kist ise soğan kürüne başla güzel sonuç verdi yapan herkezde..geçmiş olsun
canım bu özel ssk karşılamıyor ama doktoru amerikan hastanesinin doktoru olduğu için orda yıkatma ücretini ucuza yaptırıyor yani yıkatma dahil hepsi 600 tl evet gerçekten doktora göre ve yıkatma işleminin yapıldığı yere göre çok uygun ama bu doktora ben tanıdık vasıtasıyla gittiğim için bana biraz kolaylıkta sağlıyor.
Pasiim,Bolevood,Hiranur,Ferdat,Hayall, sizi çok özledim..
ve diğer arkadaşlar nerdesinizz
Pasiim,Bolevood,Hiranur,Ferdat,Hayall, sizi çok özledim..
ve diğer arkadaşlar nerdesinizz
selam kızlar nasılsınız...
geçmişe bir göz attım..
canom gelmiş hoşgelmiş isim bulunur canom sen sıkma canını..
mysea adet olmuş hayırlısı umutlar yeni aya inşallah...
sonnur oruçlarını allah kabul etsin ateşinde iyi gidiyor hakkında hayırlısı..
baharım çatlatma iğnesininde olmuşsun hadi bu ay patlat bombayı allahın izniyle...
melisim adet olmuşsun seninde yeni ayın hayırlı olsun ....olimbera yeni nickin hayırlı olsun ..seninde yeni ayın hayırlı olsun...
özlem iğnelere geçmişsin canım inşallah vesile olur bebeğinin gelmesine...
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler rabbim sizleride çok aratmasın....
unuttuğum varsa kusura bakmayın...
bende allahın izniyle yolu yarıladım 20. haftam bitti..
rabbim geri kalan zamanıda sağlıkla sıhhatle geçirip yavrumu kucağıma almayı nasip etsin...
geçen hafta yine koşturmalı geçti hafta sonuda aynı şekilde giremedim affedin beni.
ama hep aklımdasınız....
sizleri seviyorum can dostlar....
canım benim hoşgeldinn ama gitmişsinben burdayım
nabersin canım......
canım meraba
ben gelip bakıyorum topiğe
kimse olmuyor
bakınıp çıkıyorum yeni haber var mı diye
kimse yok diye de yazmıyorum
umarım sizler de iyisinizdir
yeni haber yok anlaşılan ama herkes sırayla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?