- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #2.841
hey maşallahhh canımmm sen baya güzel çalışıyorsun inşallah sonucunu alırsın.
ya benim bu ay aksilik çok çıktı doktor iğneyi yaptırdı yarın gece 12de ilişki olsun dedi ama eşim evde yoktu.saat 10da yapabildik.
ertesi gün kayınvaldemler geldi yapamadık.6 11 12 16 da oldu eşimde arıza yaptı birazbıkmış beyfendi.sanki ben bayılarak yapıyorum.
seninde çatlama gerçekleşmiş dün.hadi hayırlısı bakalım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.
ben bu ay olmazsa eğer diğer ay klomen kullanmıycam sanırım etkisi diğer ayda devam ediyormuş.
inşallah cnm her ay diyorum ama bu ay daha rahatım bi relakslık var üstümde ...sanki randevum var bebeğimle o derece
ah bu erkekler ...garibim bnmki de bıktı ama belli etmiyo çok pis arıza yapacağımı biliyoda
klomen konusuna gelince kesinlikle öyle cnm bnm 34-37 arası regl olurdum klomen sonrası 2.ayım ama yinede güzel çatladım
gelecek aya olmassada ALLAH kerim mecbur başlıycaz aşılamaya artık...
ay benimki arıza çıkarınca benimde canıma minnet oluyor ama işte bu ay üzüldüm hap ve iğne kullandım boşa gitmesin bari diye.
inşallah bu rahatlığın sonu bebiştir canımm.ve aşılamaya gerek kalmadan senin bebiş sürpriz yapar sana.
amin inş...
cnm eşinin sperm sorunu yoktu hatırladığım kadarıyla ...bu durumda 12-13. gün çokta fark etmez askerler hazırolda bekliyor olmuş en azından ...
sen agnucaston dene baharcım yine tavsiye ediyorum senin yumurtlama problemin yokki klomen kullanacaksın
sperm tahlili güzel çıktı canım çok şükür.bakalım inşallah yaşamışlardır.
yumurtlama problemim yok sanırım her ay çatlıyorum ama belki kalitesiz oluyordur.
evet bu ay kesin alıcam agnucastonu.benim prolaktini de dengede tutar.
ayy neden bukadar sessiz yaa topik.
al cnm bencede....
evet topik giderek ıssızlaşıyor....nerdesiniz hatunlarrrrrrrrrr
sonnur bile yokkk
slm kızlar nasılsınız genel durumlar nasıl
slm kızlar nasılsınız genel durumlar nasıl
hoşgeldin cnm bizde durumlar aynı değişiklik yok.
sende durumlar nedir.
a.s hoşgeldin ...şükür iyiyiz sen nasılsın soğan kürüne başlıycaktın yapabildin inş.
düşükten sonrakı 2. adetim daha 2 güne başlayacağım geri bakalım hayırlısı sizler ne yaptınz süreçleriniz ne durumda
iyyim işte düşükten sonra düzenli adetim oldu ama pko cıktı bendede ve anladımki ilk bebişdede soğan kürü ile hamiş olmusum şu an regl im bitince soğana başlayacagım ve ultrasyonla takip edecegim yumurtayı inşallah umutluyum önümdeki 2 aydan bbakalım kısmet
psikolojimse çökük gibi bişe artık tüm hücrelerimle bebek istiyorum ısrarla
selam cnm bence bahsettiğin şeyler yumurtlama belirtileri.idrar yolu enfeksiyonu olsan dediğin gibi yanma acıma vs. olurdu.kist desek kistlerde çok aşırı büyümeyince ağrı yapmazmış.ama ilişki esnasında ağrı olurmuş.eğer testte pozitifi gördüysen bu gece de yarın gece de hatta diğer gecede yap üstüste.kaçırmamak açısından iyi olur.eğer eşinin değerlerinde problem yoksa günaşırıya gerek yok.eşine biraz fındık fıstık depola.inşallah umutların sana bebeğini getirir.
canımmm benimmm
bakayım dedim bana ne yazmışlar hızır gibi yetişmişsin bahar'ım Allah razı olsun.. eşimin değerlerine hiç baktırmadık bi daha ki aya olmazsa gideceğiz ilk defa kendisi hep geri planda kalmayı tercih etmişti ama şimdi farklı düşünüyor çok şükür.. ama ben onun değerlerinde sıkıntı olduğunu düşünüyorum bilmiyrum alakası var mıdır? ama çok zayıf bünyesi o yüzden umarım yanılıyorumdur dün gece ilişki oldu bu akşm o yüzden dinlenip sonraki akşamlar gün aşırı devam inşAllah.. bu arada biz bunca aydır ilk defa bu ay gün aşırı ilişkiye giriyoruz yada girmeye çalışıyoruz hep seyrekti bizde umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız Allah'ın izniyle.. çok umutluyum yaa buradaki herkezden çok umutluyum çok hemde.. o liste var ya bu ay dolucak inşAllah..
diğer topikteyken birse hamile kalmıştı..hatta tatildelerdi...çok sevinmiştik ..ama kısmet herşey demekki tüplerin açık sorun yok
düşük yapanın kıçı yerden kalkmadan gebe kalır diye bi laf duymuuştum kocakarının birinden
bahar senin bat 17-18 aralık oldu ozman bnmkide 20 aralık ...
canımmm benimmm
bakayım dedim bana ne yazmışlar hızır gibi yetişmişsin bahar'ım Allah razı olsun.. eşimin değerlerine hiç baktırmadık bi daha ki aya olmazsa gideceğiz ilk defa kendisi hep geri planda kalmayı tercih etmişti ama şimdi farklı düşünüyor çok şükür.. ama ben onun değerlerinde sıkıntı olduğunu düşünüyorum bilmiyrum alakası var mıdır? ama çok zayıf bünyesi o yüzden umarım yanılıyorumdur dün gece ilişki oldu bu akşm o yüzden dinlenip sonraki akşamlar gün aşırı devam inşAllah.. bu arada biz bunca aydır ilk defa bu ay gün aşırı ilişkiye giriyoruz yada girmeye çalışıyoruz hep seyrekti bizde umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız Allah'ın izniyle.. çok umutluyum yaa buradaki herkezden çok umutluyum çok hemde.. o liste var ya bu ay dolucak inşAllah..
a.s hoşgeldin ...şükür iyiyiz sen nasılsın soğan kürüne başlıycaktın yapabildin inş.
valla biz çatladık bekliyoruz ...cücük varmı yokmu diyeben bu ay hiç bişi yapmadım..sadece ateş ölçtüm...
canım sen ne zaman gebe kaldın düşük yaptın.hiç hatırlamıyorum ama çokk geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda yine kalırsın.bence bir kere kalmak bile büyük şans en azından kalabiliyorsun maşallahpko önceden de varmıştır canım ama hafif olduğu için görünmemiştir.çünkü bu lanet sonradan çıkan bişey değilmiş.
ultrason takibi yaptırman güzel en azından garanti olur.hakkında hayırlısı olsun.
cnm sorunu gördüm ama bahar net ve doğru cvp vermişti tekrar etmek istemedim ...baharın adını değiştircem hızır bahar koycam zaten...
gün aşırı ilişkiyle umarım hamile kalırsın sende bebek için çok çalışmak lazım ..bu kızlara diyorum yapışın adamlara
yeni yıl hediyelerimiz gelsinn inşallah ....şu mübarek günlerde rabbim dualarımıı kabul etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?