Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

iyiyim canım çok şükür
bulantılar falan geçti rahatladım sayılır
sizler de iyi olun
göbişleriniz bebiş dolsun inşallah
AMİNNNNN

selam kızlar bu aralar giremedim... nasılsınız ne var ne yok biraz geçmişe baktım eh sonnur sen beni özlememişsin küstüm sanacanancım iyisin maşallah özledim seni..pasi ve ferdat sizinde (bebişlerinizinde tabi) iyi olmanıza çok sevindim bu ay herkesin gönlüne göre olur inşallah

oo pasi sayende tüm haberleri aldımmaşallah darısı bizim başımıza,Allah sevincini yarıda bırakmasın,hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı evladını kucağına alırsın inşallh,kızlar sizlerde iyisinizdir inşallah ben çok kötüydüm yazamadım ölüyodum mide bulantısından saki bugün biraz hafifledi 10+3 oldum ondanmı acaba:26:,hepinizi çok özledim ya Allah hepimizin gönlüne göre versin ya ben rüyamda birsürü balık birsürü yumurta gördüm beyaz beyaz yeni aklıma geldi,yumurta erkek balık kız derlermiş bende bizim topiğe yordum şimdi demekki bu ay birsürü hamile kalıcak kızlar erkekler listeye yazılacak,inşalllahhhhh hayırlısıyla

selam canım iyi olmana sevindim bulantıların azalmış tümden geçer inşallah canım hayır olsun rüyan çok güzel yaa inşallahh bütün arkadaşlarıma ve bana da nasip etsin Rabbim...amin

canım sağol inşallah hayırlısıyla bizimde bebişlerimiz gelir bekletmeden denizime ve kendine iyi bak pasicimm

kızlar günaydın...ben bu sabah kırmızıları gördüm...acaip oldum yaa hayırlısı artık merak etmeyin die yazıyım dedim bugün yoğun olurum...öpüyorum çok sizleri...

canım hayırlısı olsun henüz çok yenisiniz tatlım yaa olur inşallah sabır...yeni batın ne ekleyim listeye

selam canım iyi olmana sevindim bulantıların azalmış tümden geçer inşallah canım hayır olsun rüyan çok güzel yaa inşallahh bütün arkadaşlarıma ve bana da nasip etsin Rabbim...amin

inşaaalllaahh tatlım rüyamı topiğin anneliği çoookktaaan hakeden güzel hatunlarının üzerine yordum inşalllahh amiiiiinnn

baharr naber canikom
bu arada bizim gelinde hamileymiş
benim 4 yılda yapamadığımı onlar 4 ayda yapmış
Allah bizede nasip etsin bir an önce..

canım şimdi gördüm iyiyim sen nasılsın?
maşallah gelininizedeallah analı babalı büyütsün.
bi biz uyuşuk çıktık ne varda korunduysam 1sene
neyse hayırlısı olsun hakkımızda.

selamlaarr, kızlar ya size sorularım var yanıtlar mısınız ricaa etsem.. şimdi sağ kasığımda 1 haftadır seğirme vardı ağrıya çevirdi çok afedersiniz çok çok sık wc ye çıkıyorum ama o kadar sık çıkıyorum ki sıkışmışım ki kasıklarım basınçtan ağrıyor gibi herhangi bir yanma falan da yok ki üşütmüşüm diyeyim.. sizce bu kist ağrısı mı ya kist olunca böyle mi oluyor bi de bugün adetimin 13.günü yumurtlama testi yaptım 2.çizgi aslında oldukça koyu çıktı ama kontrol çizgisi var ya resmen koyuluktan bordoya dönük bi renk çıktı ee şimdi ben yumurtladım mı saymalıyım.. bu akşam ilişki olsunda yarın akşam mı olmasınn hani gün aşırı olması gerekiyor ya bu geceyi mi tercih etmeliyim yarın akşamı mı? Ayy bebeğim bilse ki anası kafası yedi hesap yapa yapa hiç bekletmezdi böyle beni.. Allah'ın izniyle bu ay çok umutluyum bu topikteki herkezz ve kendimden :))

selam cnm bence bahsettiğin şeyler yumurtlama belirtileri.idrar yolu enfeksiyonu olsan dediğin gibi yanma acıma vs. olurdu.kist desek kistlerde çok aşırı büyümeyince ağrı yapmazmış.ama ilişki esnasında ağrı olurmuş.eğer testte pozitifi gördüysen bu gece de yarın gece de hatta diğer gecede yap üstüste.kaçırmamak açısından iyi olur.eğer eşinin değerlerinde problem yoksa günaşırıya gerek yok.eşine biraz fındık fıstık depola.inşallah umutların sana bebeğini getirir.

iyiyim canım çok şükür
bulantılar falan geçti rahatladım sayılır
sizler de iyi olun
göbişleriniz bebiş dolsun inşallah
AMİNNNNN
ayy çok iyi cnm maşallah. sağol ama ben adet olucam sanırım
Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com..
aşkımm küsme yaa ben uzun zamandır girmeyen arkadaşları yazdım yaa ve diğer arkdaşlar dedim ayrıca
beni özlememişsin

canım şimdi gördüm iyiyim sen nasılsın?
maşallah gelininizedeallah analı babalı büyütsün.
bi biz uyuşuk çıktık ne varda korunduysam 1sene
neyse hayırlısı olsun hakkımızda.

canım bende bir iki güne regl olurum.
evet bencede maşallah:))
olsun cnm 1 yıl uzun bir süre değilki,
hem nerden bilcen böyle olacağını.
olur sen rahat bırak kendini

günaydın canım ateşin düşmüş evet heralde adet geliyor ama
ateşe göre 16.gün çatlamışsın demekki çünkü dpo 14tesin
neyse bu ay zaten denemeydi.diğer ay ateşin düştüğü günlerde mutlaka
çalışma olsun.ama bellide olmaz adet günü düşüp birden yükselenlerde var.
inşallah seninde öle olur.

günaydın kızlarrr...
baharcım bence sen 12. gün çatladın ateş topiğinde tablonu gördümde...
sonnur henüz bişi belli olmaz ff çizgini çekseyydi ona göre yorumlardık ..artık gelecek aya daha düzenli ölçersin adet olrsan ..iki gün önce gelinimiz hamile haberini sana vermiştim maşallah hiç altta kalmıyorsun hemn sende verdin gelin hamile haberini

günaydın canım inşallah dediğin gibi olmuştur çünkü sadece 12de oldu ilişki 13te olmadı
ff çizgiyi 13e çekmiş aslında ilk önce 12ye çekmişti.ama birde şu var sen bilirsin şimdi ben 13te ovulasyon testim vardı 1 tane
onu yaptım ve 19 tane test kullandım hiç çift çizgi görememiştim.ama bunda ikiside kırmızı değil resmen bordoydu.
bu test doğrumu yoksa yanılma payı varmı iğneden dolayı.doğruysa yandık 14.gün çatlamış olurum.

cnm iğne olduğun için 12. günde yapsaydında bordo çıkardı ...gün aşırı ilişki olmadımı sizde iğneden sonra ?
bende çatlatma iğnesi olduğum bi ay idrarla ovulasyon testlerim vardı meraktan kullanmıştım ikiside bordo renkti..
içini ferah tut ama bi hafta gün aşırı ilişki olsaydı güzel olacaktı...bu ne tembelliktir allah aşkına sonnurdaki sendekiii...biraz bana bakında örnek alın
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com

hey maşallahhh canımmm sen baya güzel çalışıyorsun inşallah sonucunu alırsın.
ya benim bu ay aksilik çok çıktı doktor iğneyi yaptırdı yarın gece 12de ilişki olsun dedi ama eşim evde yoktu.saat 10da yapabildik.
ertesi gün kayınvaldemler geldi yapamadık.6 11 12 16 da oldu eşimde arıza yaptı biraz bıkmış beyfendi.sanki ben bayılarak yapıyorum.
seninde çatlama gerçekleşmiş dün.hadi hayırlısı bakalım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.
ben bu ay olmazsa eğer diğer ay klomen kullanmıycam sanırım etkisi diğer ayda devam ediyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…