- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #2.861
diğer topikteyken birse hamile kalmıştı..hatta tatildelerdi...çok sevinmiştik ..ama kısmet herşey demekki tüplerin açık sorun yok
düşük yapanın kıçı yerden kalkmadan gebe kalır diye bi laf duymuuştum kocakarının birinden
bahar senin bat 17-18 aralık oldu ozman bnmkide 20 aralık ...
şu ateş ölçme olayınıda hiç sevmiyorum unutuyorum sıkılıyorumki ondanda
ben kurbandan sonra düşük yaptım ama sogan suyu ıle kaldım . doktorda öyle dedi şans düşük yapman dedi demekki vücut işlev yapıyor dedi umutlandım bakalım. benim yıllardır var adet düzensizlığim benim hatam bekarken falan bi doktora gitmemek çalışmaktan başımı kaşıyamadım işte yıllarca ... umrumda deil artık hiç birşey sadece anne olmak istiyorum artık :2: bu ay ne yumurtam gelişmiş nede oluşmuşumarım soğan yine yardım eder sizde deneyin derim
evet canım ateş bazılarımızda strese sokuyor ama ben çok eğlenceli buluyorum.
soğan suyunun işe yaradığını bende düşünüyorum ben 7 8 gün kullanabilmiştim ama o ay gidip progesteron testi yaptırdım doktor süper demişti.
soğandan olduğunu düşünüyorum.yap bencede içini temizler.eğer hala adet düzensizliğin varsa olimberanın dediği agnucastondan kullanabilirsin.
yumurtlamaya ve adeti düzene sokmaya yardımcı.ayrıca hormonlarıda dengede tutuyor.pkonun etkisini azaltıyor.
cnm sorunu gördüm ama bahar net ve doğru cvp vermişti tekrar etmek istemedim ...baharın adını değiştircem hızır bahar koycam zaten...
gün aşırı ilişkiyle umarım hamile kalırsın sende bebek için çok çalışmak lazım ..bu kızlara diyorum yapışın adamlara
yeni yıl hediyelerimiz gelsinn inşallah ....şu mübarek günlerde rabbim dualarımıı kabul etsin...
evet canım ateş bazılarımızda strese sokuyor ama ben çok eğlenceli buluyorum.
soğan suyunun işe yaradığını bende düşünüyorum ben 7 8 gün kullanabilmiştim ama o ay gidip progesteron testi yaptırdım doktor süper demişti.
soğandan olduğunu düşünüyorum.yap bencede içini temizler.eğer hala adet düzensizliğin varsa olimberanın dediği agnucastondan kullanabilirsin.
yumurtlamaya ve adeti düzene sokmaya yardımcı.ayrıca hormonlarıda dengede tutuyor.pkonun etkisini azaltıyor.
2 gun sonra adet bitimim gideyim doktora ilaç vercek galıba onunla soğan birlikte devam ediyım. agnucastondan bu söylediğin ilaçmı ki ilaca benzıyo olmazsa doktora söylesem bunumu verse cok faydalıysa ufff bide panik oluyorumki sormayın yaanasıl geriliyorum ağlıyorum falan salak salak
2 gun sonra adet bitimim gideyim doktora ilaç vercek galıba onunla soğan birlikte devam ediyım. agnucastondan bu söylediğin ilaçmı ki ilaca benzıyo olmazsa doktora söylesem bunumu verse cok faydalıysa ufff bide panik oluyorumki sormayın yaanasıl geriliyorum ağlıyorum falan salak salak
ayy inşAllah gelir yeni yıla bebeklerimizle merhaba deriz.. ya bahar da gün aşırı demiş ama bu gece kaynanamlarda kalıcazbende bu gece tık olmaz bugün adetimin tam da 14. günü.. Allah'ımm hayırlısıyla verir inşAllah tümm isteyenlere, bizlere
hayıt bitkisinin ilacı ben doktora gittiğimde sordum kullanabilirsin dedi üstelik o ay klomen ve iğne tedavim vardı onunla beraber kullandım..
banada ateş ölçme işi çok eğlenceli geliyor bildiğin oyun gibi heyecanla çizgimi çektimi düştümü yükseldimi..
adet olamadığın için yada düzensizlik olduğu için geriliyoruz canım.agnucastonu doktorlar yazıyor.faydası çokmuş bende diğer ay alıcam baya araştırdım.
adet ağrılarına sivilceye yumurtlamaya hormonlara güzel etkiler sağlıyormuş.olimbera kullanıyor o anlatsın
hayıt soğan ve ilaç hepiciiiğini birlikte yapsam çokmu abartmış olurum ?
hayıt soğan ve ilaç hepiciiiğini birlikte yapsam çokmu abartmış olurum ?
cnm neden kaynananda kalıyorsunuz..anlamadım gitti yumurtlama günleri böyle şeyler için heba edilirmi ...
soğanı yaparken bence başka bişi yapma derim ...gerçi ibrahim saraçoğlu ilaçlarla kullanabilirsiniz dedi ama bilmiyorum...
ben geçen ay biraz abartmıştım olayı 10 gün yumurtam çatladı 22. gün adet oldum
ah be canım kader mi kısmet mi her ay bişey çıkıyor mutlaka geçen hafta fuardaydık gidemedik eşimin kardeşi bu hafta sonu askere gidiyor kısmetse eşimin dayısı hastanede yoğun bakımda yatıyor ve ben daha fazla gitmeme sürecini uzatamaıyorum( kendimi suçlu hissediyorum bir yanımda diyor ki ammaann bir geceden bişey çıkmaaz diğer tarafım da çıkar diyor mecburen gitmelin diyen tarafımı dinliyorum
o zaman bu ay sogan la ilaç yapım gelecek ayda hayıtı deneyeyim
kızlarr nerdesiniz ya..bende grip oldum salya sümük yatıyorum oy oyyy:2::2::2:
kızlarr nerdesiniz ya..bende grip oldum salya sümük yatıyorum oy oyyy:2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?