- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #3.101
bende de yok tatlım yaa ne yapalımmm.olmayınca olmuyor işte biz ne kadar çabalasak uğraşsakta zamanı gelince verecek allah.
adet olana kadar umut var diyoruz belki kendimizi kandırıyoruz ama umut olmayınca daha kötü.çok şükür sağlığımız yerinde.
ya halecim bende sıkıldım yaa girince böle uzun uzun sayfalar okumak isitiyorum yetişememek istiyorum beennnn
hülya'yıda en son face görmüştüm ama fazla konuşamadık.
öyle de Bahar, içimde damla damla yaş var.. ya bilmiyorum aslında çok kötüyüm de işte sabır.. şimdi de eşim için sperm testi yaptırabileceğimiz hastane vs.. arıyorum.. yaa ne olucak acaba hiç olmazsa korkum var içimde bu ay kısmetse bende bi doktora gidicem adetim gelince bi sürü topiğe baktım bazıları hamile kalınca belleri ağrıyormuş falaln aman bende bir umut bir umut hala sorma gitsin..
kızlar günaydın bugün doktora gittim ...muaynede olmadım kan testi flnda yaptırmadım
kısaca adetimin 3. günü aşılama için bismillah deyip başlıyoruz...
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yeni çatlıyorum sanırım ben ...
canımm inşallah hakkında hayırlısı olsunnn.aşılamaya gerek kalmadan gelsin bebişin.ama gelmezsede aşılamada da şans yüksek.bi yerden başlamamız lazım.
evet ateşin yükselişe geçmiş maşallah heralde çatlama ya oldu yada oluyor.
evet ..cnm artık 3 sene oldu daha somut ilerlemek lazım .... artık ALLAHın izniyle ilk adım atıldı yine klomenle yumurtluycam iğneye gerek yok dedi bakalım adet gelirse başlıyoruz AALHın izniyle keşke bi süpriz olsa annesine ceee eee dese
inşallahhh gelir bebişinnnn.
şimdi tatlım ben sana bişey sorcam işin içinden çıkamadım.
ben 11.gün iğne oldum ya doktor 12.gece 12de çatlar dedi
peki ben şimdi kaçıncı gün regl olmalıyım.12.gece olunca 13 te çatlamışta olabilirim dimi.
ben hesapladım 28.gün olmam lazım.tabi klomen kullananların gecikmeleri de olmuşş.
günaydın kızlarrrrya inanın işyerinde çok fena yoğunuz bu aralar teftişte var 2 gündür ama he aklındasınız evet okuyu kaçanlardan biride benmdir meliscim güzel haberler alırım die napim dedimya aklım sizde yazamasamda bakamasamda...hepinizi seviyorum çok okuyamadım ama heralde hamişimiz yok şuan hayırlısı inşallah güzel şeyler düşünün he sakın ola sıkmayın canınızı bu ay bakalım neler olacak bizlerde yeni bir yıl inşallah uğurlu gelir bebişlerimizi getirir bizlere şimdilik hoşçakalın gene gelicem inşallah
kızlar günaydın bugün doktora gittim ...muaynede olmadım kan testi flnda yaptırmadım
kısaca adetimin 3. günü aşılama için bismillah deyip başlıyoruz...
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yeni çatlıyorum sanırım ben ...
inşallahhh gelir bebişinnnn.
şimdi tatlım ben sana bişey sorcam işin içinden çıkamadım.
ben 11.gün iğne oldum ya doktor 12.gece 12de çatlar dedi
peki ben şimdi kaçıncı gün regl olmalıyım.12.gece olunca 13 te çatlamışta olabilirim dimi.
ben hesapladım 28.gün olmam lazım.tabi klomen kullananların gecikmeleri de olmuşş.
cnm benim dktorum iğneden 36 saat sonra ilişki dedi ...benim hiç şaşmadı 14.gün adet oldum klomen kullanmakla ilgili değil bence çatladıysa olması gerekli tedaviye rağmen çatlamayanlarda var cnm ...
senin tablona bakabilirmiyim cnm mümkün se...:26:
cnm benim dktorum iğneden 36 saat sonra ilişki dedi ...benim hiç şaşmadı 14.gün adet oldum klomen kullanmakla ilgili değil bence çatladıysa olması gerekli tedaviye rağmen çatlamayanlarda var cnm ...
senin tablona bakabilirmiyim cnm mümkün se...:26:
aynen canım banada 36 saat sonra ilişki olsun demişti...benimde şaşmadı 14.gün geldi saolsun
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım düşüş olduğu günden beri ölçmüyorum canım çok sıkıldı herşey yolundayken tutmadı nasip işte.ben şöyle hesapladım
12+14=26 yani 27.gün gelmesi lazım diyorum ozaman yarın gelmesi lazım oluyor dimi.
biz 36 saat sonra değilde iğne günü ve 32.saatte yaptık çalışma.
valla vaktinde adet olmanın verdiği hazı klomen yaşattı bana saolsunn
iyi gunler ben fransada yasiyorm HCG adli igne yapildm igneden10 gun sonra adet oldum ama ignenin neyle alakali oldugunu bulamadim catlatma mi yoksa olgunlastirma mi bilemiyorm sizce nedir kafam coooook kariskkkkkkk
baharcım çatlama olduysa ve gebelik yoksa yarın veya sonraki gün adet olman gerekir ama bi iki gün sonraya sarkarmı sarkabilirde ...ama şaşmaması lazım eğer o gün çatladıysa ateşinde öyle diyor ...
zanklomen vs. kullandıysan ve arkasından verildiyse çatlatma iğnesidir.adı ne peki.hcg genelde yumurtayı çatlatmak için oluyor.ama nasıl 10gün sonra oldun çok enteresan.üfff bu işler ne karışıkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?