- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #3.081
hoşgeldin cnm seni aramızda görmek mutluluk verici:)) yeni döngün hayırlı olsun en azından vaktinde regl olduncanım arkadaşım çok teşekkürler... evet umarım 2012 de bebeklerimizi beklemek nasip olur
selam canım benim evet akşam geldim :)
ve dün regl oldum.
dur daha bi günden bişi olmaz sen demiyomusun adet gelmeden umut kesmek yok...evet ateşim düşüşe geçti artık ne bu tablodan hayır gelir ne benden.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
hakkında hayırlısı olsun listemize girmeden çıkarsın inşsELAMLAR
bahar bizim seninle bat tarihlerimiz aynı sanırım benim günlerim gerçi son aylarda 26 günde bir oldum sonra 30 u bile gördüm neyse 26 güne göre ise önümüzdeki pazar bat benim.. ama sonrasında da gelebilir o yüzden de listeye dahil olmuyorum ki bu ay kaçıncı günümde olucam göreyim ona göre yazdırıcam kendimi :)) ya bu ay yumurtlama dönemi ile bugune kadar sürekli kasık ağrım oldu.. hep adet olacak gibiydim.. ayrıca yumurtlama dönemimde göğüslerim acımaya başladı hala onlarda acımaya devam ediyorlar.. Allah'tan hepimiz için hayırlısını diliyorum.. adet olucaksam hiç umutlanmadan hemen gelsin( çok umudum var yaa
çıkar evet...ovulasyon günü gibi eşit veya biri daha koyu çıkarsa pozitif oluyor...evde gebelik testi yok kizlar ovulasyon var acaba yapsam gebelik varsa cikarmiki cok merak ediyorm :)
canım tablona baktım ama anlayamadım üff niye çatlayamadın kızz13.gün acaba diyorum ama sonrasında da düşüş olmuşş hayırlısı dur bakalım..
ay bu ay bende yumurtlamıcak mıyım neeeeeeeeetestim hala çoook silikk bugün 13.günüm
sonnur tatlım adet olmuşsun hayırlısı olsun yeni yıla bebişinle girersin inşallahh...
dur daha bi günden bişi olmaz sen demiyomusun adet gelmeden umut kesmek yok...
:
slm kuzucuklar nbrsiniz bakalim yine yoksunuz ama napim bende arada bir girebiliorum turkiyeden annem geldide onlayim yanii vakit buldukca bakiorum..
kizlar yeni okudum yazdiklarinizi 2 tane yumos var dedi doktor bi tanesi 6 kusur bi taneside 15 dedi cuma gunu.ole iste dun aksam da catlatma ignemi oldum bugunde caliscaz 2 3 gun ust uste yapin dedi doktor insallah tutunur melegim..sizler ne yaptiniz?
bu arada bebisim merci cnm bati eklemissin
hoşgeldin cnm seni aramızda görmek mutluluk verici:)) yeni döngün hayırlı olsun en azından vaktinde regl oldun
hakkında hayırlısı olsun listemize girmeden çıkarsın inş
çıkar evet...ovulasyon günü gibi eşit veya biri daha koyu çıkarsa pozitif oluyor...
bende anlamadım bugünde devam 36,3 ten bu ay kafayı yedi bnm ateş hayırlısı olsun bebişim ...daha yumurtlayamıyorum bile nasıl hamile kalacaksam
sen testini yapmaya devam et 16. gün fln sonuç alırsın ama sıkı çalış yinede
baharım canım arkadaşım hakkında hayırlısı olsun ne diyim bilmiyorumkii...yeni umutlarla yeni yılda inşallah... artık aynı şeyleri söylemekten ve duymaktan gerçekten yorulduk ama bıkmadan yılmadan deneyecez...elbet Rabbim bizede gönderecek bebeğimizi...
anladın sen
sen bilirsin,,böyle iyi olacağına inanıyorsan..yok benim bi kere düşüşe geçtimi bi daha yükselmez.artık sıkıldım bu ay ne ateş ölçeceğim nede başka bişey.bugünden itibaren bırakıyorum.
teşekkürler bebişimmmcanım tablona baktım ama anlayamadım üff niye çatlayamadın kızz13.gün acaba diyorum ama sonrasında da düşüş olmuşş hayırlısı dur bakalım..
ay bu ay bende yumurtlamıcak mıyım neeeeeeeeetestim hala çoook silikk bugün 13.günüm
sonnur tatlım adet olmuşsun hayırlısı olsun yeni yıla bebişinle girersin inşallahh...
hoşgeldin cnm seni aramızda görmek mutluluk verici:)) yeni döngün hayırlı olsun en azından vaktinde regl oldun
sağol canım benim.evet buda iyi bişey benim için.
hakkında hayırlısı olsun listemize girmeden çıkarsın inş
çıkar evet...ovulasyon günü gibi eşit veya biri daha koyu çıkarsa pozitif oluyor...
bende anlamadım bugünde devam 36,3 ten bu ay kafayı yedi bnm ateş hayırlısı olsun bebişim ...daha yumurtlayamıyorum bile nasıl hamile kalacaksam
sen testini yapmaya devam et 16. gün fln sonuç alırsın ama sıkı çalış yinede
slm kuzucuklar nbrsiniz bakalim yine yoksunuz ama napim bende arada bir girebiliorum turkiyeden annem geldide onlayim yanii vakit buldukca bakiorum..
kizlar yeni okudum yazdiklarinizi 2 tane yumos var dedi doktor bi tanesi 6 kusur bi taneside 15 dedi cuma gunu.ole iste dun aksam da catlatma ignemi oldum bugunde caliscaz 2 3 gun ust uste yapin dedi doktor insallah tutunur melegim..sizler ne yaptiniz?
kızlaarrr nerdesiniz aaa
akşam kapanışı ben yapmışım meğer:)
açılışıda ben yapıyorum yine :))
herkese günaydıııınnnnnnnnn
AYYYY
canım sıkılıyor..
rüyamda yeni süt dişlerim çıkmış görüyorum şok oluyorum dilimin alt kısmında neyse diş görmeye pek iyi değil derler bi baktım yeni diş çıkmasına alt damaktaysa kız bebek sahibi olacaksınız diyor amaaaaaaaaaa cuma günü dişçiye gittim.. kanal tedavisi falan demişti doktor bende adetim bi gelsin de gebelik yoksa giderim deyip randevu almadım eşime rüyamı Anlattım dişini takmışındır ondandır rüyan dedi yaa
o benim için geçerli değil tatlım yaa.ben kendimi bilirim düştümü düşer ve gelir adetim.
neyse hep iyi tarafından bakmak istiyorum bundada var bir hayır diyorum.
umarım sizlerden güzel haberler almak nasip olur.
bende seni merak etmiştim adet oldunmu sen hatırlayamadımda:26:kızlar
hadi bakalım inşallah güzel sonuç alırsınkızlar slmlar canlarımnasılsınız hayırlı haberler varmı görüşmeyeli.bnde bugün çatlatma iğnemi oldum hayırlısı bakalım bu ay tutar inşallah.
rica ederim canımhadi bakalım yumoşların hayırlı olsun bebeğini getirsin sana inşallahhhh
ayy biz niye böle olduk kız bu ayelimde 1 tane test kaldı onuda yarın yapcam oda çıkmazsa napim artıkk benimkide gecikmezdi ama hayırlısı bakalım
sanada günaydınnnnnnn ...
acep sayfalara yetişemediğimz günlerde gelirmi yoksa bu bir haylmi??
bu arada hayal ne yaptı ???:44:
BELLİ Kİ
bende yine gebelik yok daha şimdiden yoklamaya başladı adet sanclarım oysa ki 5 gün var daha en yakın adet tarihime.. her ay aynı umutlar her ay aynı hüsran..
ah baharımm ne desek bilmemki bende hala çatlamadım adetimde gecikecek ona üzülüyorum bundan sonra çatlayan yumurta hayır getirirmi bilmem hem gbe olmayıp hemde adet gecikmesi çok can sıkıcı ama napalım nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?