- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #3.061
kasıkların ağrıyorsa çatlayacağı anlamına geliyor.ayrıca kasık ağrısı ge.ti diye bırakmamak lazım
çünkü kasık ağrısından bir iki gün sonra çatlarmış yumoş.tablom
Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com
CNM TABLON açılmadı ama düşüş olmadı ise tamam güzel ...dualarım senin hepimizle inşş...olur bu ay...
VALLA artık bende adetimin 21. günü doktora gidicem
bi baksın neler oluyor aşağıda havalar nasıl diyee
evet canım bencede git progesteron testi yapar yumurtlama olmuşmu çatlamışmı kesin öğrenirsin.ateşte okadar güvenilir bir yöntem değil.
çünkü eğer ben çatladıysam sadece 1 derece artışın olduğu gün çatlamışım.ama biz ne biliyoruz en az 2 3 derece artar ozaman çatladı deriz diyoruz:26:
evet cnm bakalım inşallah başka süprizlerle geri gelirim neden olmasın
canım ekliyorum tekrar.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ama benim daha 10.günüm o yüzden iyi gitmesi beni pek heyecanlandırmıyor çünkü hep 13 yada 14.gün düşüşe geçiyor geçen ayda öyleydi.inşallah bu ay düşmez ve bebeğim gelir.hepimiz gebe kalalım artık bebişlerimizden konuşalım.
ay baharım maşallah bin kere çok güzel gidiyo inşallah düşmez son gün fln süprizi olmass
canım arkadaşım çok teşekkürler... evet umarım 2012 de bebeklerimizi beklemek nasip olursonnur...
melis...
bahar..
olimbera....
mysea...
bakale...
kızlar sizlerede merhaba
okudum 400. sayfadan bahsetmişsiniz..
inşallah 300 ler yarılanmadan hepinizin adını yazarız listeye...
cnm günde bi sayfa ilerlesek senle sayfa 400 ü bulmamızz aboooooooo
sonnurda giremiyor hala ablasında galiba...merak ettim ne yaptı...:26:
evet ateşim düşüşe geçti artık ne bu tablodan hayır gelir ne benden.
baharr hayırlısı olsun inş.. ama belki yine çıkar benimki gibi
sELAMLAR
bahar bizim seninle bat tarihlerimiz aynı sanırım benim günlerim gerçi son aylarda 26 günde bir oldum sonra 30 u bile gördüm neyse 26 güne göre ise önümüzdeki pazar bat benim.. ama sonrasında da gelebilir o yüzden de listeye dahil olmuyorum ki bu ay kaçıncı günümde olucam göreyim ona göre yazdırıcam kendimi :)) ya bu ay yumurtlama dönemi ile bugune kadar sürekli kasık ağrım oldu.. hep adet olacak gibiydim.. ayrıca yumurtlama dönemimde göğüslerim acımaya başladı hala onlarda acımaya devam ediyorlar.. Allah'tan hepimiz için hayırlısını diliyorum.. adet olucaksam hiç umutlanmadan hemen gelsin( çok umudum var yaa
evet ateşim düşüşe geçti artık ne bu tablodan hayır gelir ne benden.
sonnur...
melis...
bahar..
olimbera....
mysea...
bakale...
kızlar sizlerede merhaba
okudum 400. sayfadan bahsetmişsiniz..
inşallah 300 ler yarılanmadan hepinizin adını yazarız listeye...
yok benim bi kere düşüşe geçtimi bi daha yükselmez.artık sıkıldım bu ay ne ateş ölçeceğim nede başka bişey.bugünden itibaren bırakıyorum.
huhuuu bahar bu arada ben hala çatlamadım 36,3 le devam ediyorum sende durumlar nedir...bata bi hafta kaldı senin sanırsam...hadi inşş...
sELAMLAR
bahar bizim seninle bat tarihlerimiz aynı sanırım benim günlerim gerçi son aylarda 26 günde bir oldum sonra 30 u bile gördüm neyse 26 güne göre ise önümüzdeki pazar bat benim.. ama sonrasında da gelebilir o yüzden de listeye dahil olmuyorum ki bu ay kaçıncı günümde olucam göreyim ona göre yazdırıcam kendimi :)) ya bu ay yumurtlama dönemi ile bugune kadar sürekli kasık ağrım oldu.. hep adet olacak gibiydim.. ayrıca yumurtlama dönemimde göğüslerim acımaya başladı hala onlarda acımaya devam ediyorlar.. Allah'tan hepimiz için hayırlısını diliyorum.. adet olucaksam hiç umutlanmadan hemen gelsin( çok umudum var yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?