Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

daha çatlamadım 25. gün önce bi yumurtlayımda

günaydın kızlar
hayırlı cumalar rabbim mubarek gün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin...

hepinize güzel dilekleriniz için binlerce teşekkürler..
rabbim tek tek hepinize nasip etsin hamileliği...

merhaba kızlar burdan bi koptum pir koptum demi????dün itibariyle kırmızıları gördüm.gerci olacagım belliydi..gecen ay şehir dışındaydım.yeni dönemim de 13 ocak oluyor...meliscim düzeltirsin.çok sık gelemiyorum ama yine de aklımdasınız...hepinizi tanımasam da dualarımdasınız..Annelik duygusunu inş en yakın zamanda tadarız

bdroner seni de tebrik ederim canım...gecmişe bi gözatayım demiştim şimdi gördüm...sana biişşi sorcam canım.ovulasyon testinde poztifi gördükten sonraki gün mü çalışma oldu senin???

bdroner_______________23 Aralık____________HAMİLEEE
tebrik ediyorum
tanışamadık ama allah kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah

sewinncc_______________16 Aralık_________Beklemede
nisbhr__________________16 Aralık_________Beklemede

ee kızlar sizden ne haberrr

Ferdacım maşallah hamileliğin çok güzel devam ediyor. Allah tamamına erdirsin tekrar
Ben kendi adıma söyleyeyim daha tıkk tıkk yok

daha çatlamadım 25. gün önce bi yumurtlayımda
e kızıım ben seni ondan unuttum işteee senin bata daha v ar ben batı olanlar için demiştimde
senide yakında eklerim hayali listeye

sanada hayırlı cumalar canımm allah kabul etsin inaşşalah amiinn ...

bahar beni meraklandırdın gece gece!!şuan sana mesaj atsam mı diye düşünüyorum valla kocan diyecek manyak bunlar

canlarım ben daha olmadım ama akşam çok merak ettim test yaptım negatif çıktı.ara ara kasık ağrılarım geliyor.bence bende pko olduğu için geç gelecek kırmızılar.hakkımızda hayırlısı olsun.

Ferdacım maşallah hamileliğin çok güzel devam ediyor. Allah tamamına erdirsin tekrar
Ben kendi adıma söyleyeyim daha tıkk tıkk yok
sağolasın canım
olacak inşallah canım herkesin bebişi olacak yakında
oh ohh aman olma
olumsuz düşünme hemen
biliyorsunki çoğu insanda hemen geçmiyor idrara bu hormon
inşallah gelmez ve hamilesindir
güzel haberini bekliyorum

ahhh baharrr ahhh eczaneleri zengin ettik test ala ala ....
sonnur hayali listene beni ekleme bana bu ayda bişi yok ...

bnm bat 23. değil artık ocak ayına sarkıcak gibi (

ne diyelim hayırlısı olsnnn...

masum hoşgeldin sende bu arada..

cardelens ferdat hamişlerimiz sizde iyisiniz ne güzel

ayyy evet valla yaa zengin oldular.ben size sölemedim ama çarşamba günüde test yaptım yine çıkmadı.erken yaptığım için kızarsınız diye demedim
.ama bugün batım dedim yaptım yine yok.
gece falan gelecek sanırım.yada gecikecek.

bende bu ay yumurtlmayı gçtim artık adetim geç gelecek diye sıkıntı ediyorum ...
bu gün soğan suyuna başladım eğer çatlama olursa bırakcam olmzsa adet gelene kadar devam ...,
ateşin düştümü bahar bu arada??

aslında çatlamış görünüyordun canım ben 14.gün diye düşündüm seninkini açıkçası.
sen emin olmadan kullanmasan daha iyi olur belki çatladı döllenecek o ihtimali kaçırma.
keşke doktora gittiğinde sorsaydın.ben ateş ölçmüyordum kaç gündür ama bu sabah 10 da uyandım
ve ölçtüm 36,6 çıktı çok geçerli değil ama yine merakıma yenik düştüm.
bende olmayı bekliyorum.

ateş topiğindeki kızlar yok diyor aslında ne bileyim daha öncede söyledim ama banada o gün gibi geldi sürekli bi kasık ağrım var ..bende çatlıyorum sanırım deyip duruyorum ama kist oluştu sanırım..soğan içicem cnm nerde bende o şans artık ne gelirse ALLAHtan deyip susuyorum hani yumurtlama oldu dsem döllenmede ama ateşim bi çıkıyo bi düşüyor ve yüksek denilecek bi seviyedede artıkk napayımm bekliyorum..

beklemekten başka bişey gelmiyorki elimizden canım.inşallah her şey güzel olur.

idrar testinde çıkması için erken tatlım 3-4 gün bekle ama umutlanmadan bekle.bekleyemiyorsan git kana.bekleyişi sonuca bağla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…