Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bencede başla cnm hormonların işi belli olmuyor...ben hayıtın faydasını ilk kür olarak gördüm sonra ilacı keşfettim pkoma faydası olduğunu düşünüyorum umarım sanda getirir bebeği...
:

tamam tatlım adet olasıya gidiyorum zaten bende çok araştırdım güzel etkileri var ilacın.
bu arada ben senin ateş tablona baktım ateş topiğinde ama ordaki bi çok arkadaş gibi bende 14.gün çatlamışsın diye düşünüyorum.

eğer bu gerçek olacaksa yaparım yani
valla cnm ölçmüyorum bu günlerde,
ölçecek miyimde kararsızım

canım seninde yumurtlaman düzensiz zaamanlarda oluyor aslında en azından yumurtladığına emin olana kadar ölçsen iyi olur.
bende bıraktım ama adet olunca yumurtlama zamanına kadar ölçeceğim.yine de sen bilirsin canım eğer stres oluyorsan yada zamanlaman uymuyorsa ölçme.

saol tatlımmm inşallahh gelmezz belirtileri geldi ama kendi gelemez inşallah bebişim izin vermez.
bende umut yerlerde ama işte olmadanda yitiremiyorum umudumuu.

canım zaten hamileyken de belirtiler aynı cidden
bende gece ped koymaya kalkmıştım öyle söyleyim
inşallah bu seferkiler bebektendir

pasım sana da selam bızde senı sevıyoruz.maşallah oğluşunuza da

canım zaten hamileyken de belirtiler aynı cidden
bende gece ped koymaya kalkmıştım öyle söyleyim
inşallah bu seferkiler bebektendir
inşallahh canımmm güzel dileklerin için teşekkür ederim.
bu arada senin cinsiyet ne zaman belli olcak bence senin kızın olcakk
kızlaaaaaar soniiiiiiiiiiiiiiiiiii naber

hoşgeldinnnnnnnnnnnn

inşallah adetin gelmezde gereke kalmaz olaki geldi bence kesinlikle kullan cnm hatta içebilirsen hayıt tohumunu kaynat suyunu iç.(ben içemedim yani zorlandım içerken)
valla adete göre belli olcak bharım kısmet artık
nisbhr.... HAMİLEEE
sevincc.... HAMİLEEE

beni neden saymıyorsun sonnur totem yapıyosunda

bahar beni meraklandırdın gece gece!!şuan sana mesaj atsam mı diye düşünüyorum valla kocan diyecek manyak bunlar

selam hatunlar nasılsın bakalım ben her girdiğimde burdan sizi takip ediyorum gece girdiğim için kimse olmuyor ama siz beni hiç sormuyorsunuz unutuldum mu aşk olsun size..
allahım bekleyişlerinizi güzel heyecanla sonlandırsın.kucağınız boş kalmasın inş..

selam kızlar nasılsınız

bahar bat gelmiş çatmış
hadi bakalım inşallah gelmesin batasıcalar

ferdat nerdesin sen yaa haziran annelerine takılmıyorsun artık hiç görmüyorum seni merak ettim cinsiyetini öğrendin mi bebişinin

bende belki başlarım tekrar sırf çatladım mı merak ediyorum diye.
evet geçen ayki gibi düzensiz olur diyede pek güvenemiyorum kendime.

kızlaaaaaar soniiiiiiiiiiiiiiiiiii naber

selam kuşumm biz neden denk gelemedik bir türlü :)

aaa hale ben seni unuttum kusura bakma bitanem yaa
nisbhr.... HAMİLE
sevincc.. HAMİLEE
olimbera... HAMİLLEEEEEE )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…