Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kızlar yaa ne demiştikkk 300lü sayfalarda gebeler artsın demiştik ve maşallah teker teker dökülüyorr.ve listemizde çok az kişi kaldıkk inşallah sıra bize de gelecekk.
ve dikkatimi çeken bişey var bebiş bu topiği 3 ekimde açmış ve ekimde 3 gebe kasımda 1 gebe aralıkta 1 gebe yani bebişimizin topiği uğurlu geldi maşallah her ay gebemiz varr.bir iki aya herkess gebe olurr sayfayı gebeler topiği yaparızzz

ayy evet baharım yaa uğurlu geldi topacım...darısı bize listedeki herkese sonra gebeyiz topacı açarım ben meraklanmayın

sana kocamannnnn tebriklerrr taze anne .....yalnız biraz güldürdün beni test yaptın test bozukmudur dedin kan verdin pozitif ,kan testinde sorun varmıdır:)) ..yoktur demişler dış gebelikmidir..:)))
bunların sebebi çok beklemen snlırım seni anlayabiliyorum ama ALLAHın izniyle yavrunu kucağına alınca ne kadar gerçek olduğunu göreceksin sağlıklı sıhhatli gelsin meleğin ama sanki ikiz gibimi ne

aynen baharım teker teker hamiş olcaz hepimiz ...
ayy evet baharım yaa uğurlu geldi topacım...darısı bize listedeki herkese sonra gebeyiz topacı açarım ben meraklanmayın

bende gelirim

selam kızçeler....
keyifler yerindedir inşallah...

öncelikle..brodner canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hiçbir terslik olmayacak allahın izniyle...sen kalbini ferah tut...

olimbera aşılama kararı alınmış hadi hayırlısı rabbim vesile etsin bu tedaviyi ve bebeğiniz size gelsin....

baharım ateş ölçmeyi bırakmışsın inşallah sürpriz yapar bebeğin sana beklemedeğin anda çıkagelir...

melisim canım sende çatlamışsın hadi hayırlısı bol çalışmalı günler size

sonnur mysea masumiyet hayal kızlar sizlerede selam olsun.....

gelelim bana..
bugün detaylı ultrason vardı çok heyecanlıydım rabbime şükürler olsun sorunsuz atlattık..
maşallah oğlumuz gayet sağlıklı herşey uyumlu
431 gr
annesi 3 kilo almış bebek sadece 220 gr
aman napalım o sağlıklı olsunda benim aldığım kilolar dert değil....
gelişmeleri sizinle paylaşmak istedim iyiki varsınız..
seviyorum sizleri

MAŞALLAHHHH benim batı eklememişiz beklenmeyen adetim,12 ocak melisim eklersin bi ara
sensin gıcık ben geldıgımde kımse olmyor malesefnaber ne yapıyorsun
ama seni hiç görmüyorum yazmadında öle gıcıklık olsun dedim bende iyyim adet oldum 5.günüm daha benim. senden ne haber?

tebrik ederim canım ALLAHIN izniyle sağlıklı bir gebelik geçiririsin umarım.

sanada selam güzel ANNE maşallahh güzel güzel büyüyor işte yeğenimiz

maşallah topiğimizin tosununa Nazar

evet cnm aldık kararı adet gelirse 3. günü gidiyoruz ve başlıyoruz allahın izniyle inşallah gerek bile kalmazz...

selam pasimmm saol canım bakalım baya yoğun çalışıyoz denizimiz iyiymiş maşallahhbüyümüş oğlumuz... kilo dert değil kuzum sağlıklı olun da önemli değill...bizde seni seviyoruzzzzz

sonnur ekledim ya kızz görmedin galiba

tabii gelcen delüüü burdaki herkes gelsin gebe kalıncaa

güzel dileklerin için teşekkürler pasimm.maşallahh deniz oğlannnaa kilo al tatlım sorun değill tombiş bi oğluşun olsun bize fotosunu koy bizde ısıralım onuuu
inşallah cnm bu sohbetlerden gaz sorunu bu çocuk neden yemiyor diye konuştuumuz günlerde gelecek inşallah

inşallahh olimberammm gelsin o güüzel günlerimizzzzz.

gelecek baharım gelecek greceksin..bu arada sen agnucaston kullanıyomusun ???başlamayı düşünüyordunda??:44:

gelecek baharım gelecek greceksin..bu arada sen agnucaston kullanıyomusun ???başlamayı düşünüyordunda??:44:

yok bebeğim bu ay klomen kullanınca onu almadımm
eğer olmazsa diğer ay almayı düşünüyorum
yani adet olunca alıp başlıycam gerçi hormonlar falan düzgünmüş ama olsun şifa olur belkii.
bu arada bdronerında fsh si 11 falandı oda hayıt suyu içiyordu belki onada vesile oldu.

bencede başla cnm hormonların işi belli olmuyor...ben hayıtın faydasını ilk kür olarak gördüm sonra ilacı keşfettim pkoma faydası olduğunu düşünüyorum umarım sanda getirir bebeği...
inşallah canım benimmm...he ya ay gazı var ay uyutmuyor ay yemiyorr ay yürümeye başladı falan...

olsunda çekerizzz bebişimmm

hayırlı uğurlu olsun inallahhh canım çok sevindim adınıza allah size bağışlasın hersey yolunda gider inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…