- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #3.301
iç canım yaaa burnunu kapa bi dikişte iç fondip yap bencehadi şifa olsun canım yarasınnnn
ayy yok yok içemicem ben yaa çok pis koktu bide içme suyundanda yapmadım klor koktu bide çok ağır soğan garip bi koku var eşim bile kokusunu aldı burnunu tıkadı hemen
bende dedim çabuk sen içicen
bana eziyet etme diyo yaa
içme o zaman diyo içemicem zaten
cannev kızzzz yazsanaaaa
ii yapmışın cnmolimberaa
canım seni alta aldım çünkü çatlamadım dedin ve batı bilemiyoruz o yüzden
haber vereyim dedim canım
Ya bebişş bugün hülyayla konuştum oda soğan suyu içiyomuş bu ay
banada iç dedi bende az önce kaynattım soğumasını bekliyorum ama kokusunu alıyorum midem kalkıyo yahu
nasıl içicem ben bunu öff
ayy yok yok içemicem ben yaa çok pis koktu bide içme suyundanda yapmadım klor koktu bide çok ağır soğan garip bi koku var eşim bile kokusunu aldı burnunu tıkadı hemen
bende dedim çabuk sen içicen
bana eziyet etme diyo yaa
içme o zaman diyo içemicem zaten
kızlaaaarrr kan testi sonucumu aldım beta HCG 528,6 çıktııı
darısı başlarınıza korkulu ve zorlu bir süreç beni bekliyorum Rabbim isteyen herkese versin.
Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımada alırım inşallah..
iyi akşamlar kızlar
merhaba canım dün çıkmıştım şimdi gördüm nasılsın ee nasıl gidiyo hiç yazmıyosun bakıp çıkma lütfen sende paylaş duygularını canım
önemli değil canım.öğle yemeği ne gelmiştim bende şöyle bi göz atayım dedim.benimde girdiğim zaman pek kimse olmuyor.daha sonrada açık unutuyorum bilgisayarı .
merhabaa kızlar akşam çok kötü oldum baş ağrısı mide bulantısı tansiyonum düştü.
soğan suyunu içemedim onuda kafaya taktım stres yaptım
ateş ölçmeye devam şimdilik..
39143a Ovulation charts on FertilityFriend.com
sevinç tebrik ediyorum
Allah kucağına almayı da nasip eder inşallahhh
baharcım kırmızıların gelmiş üzüldüm
ama sağlık olsun tabi ki
son yumurtalar değil ya, birisi tutacak elbette (bir arkadaşımın lafı severek kullanıyorum çok doğru)
yılmadan azimle devam
sağlıkla sıhhatle gelsin bebeğin sevinç çok mutlu oldum inan bu küçüük liste yavaş yavaş tükeniyor ..hepimiz bi gün bu bekleme listesinden silineceğiz zamanla inşallah...
günaydın kızlar.....
sevincc allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun
geçmiş olsun canımm dikkat et kendine stres olacaksan içme kızz...ateşe devam et canım bende devam bakalım sonu güzel olsun inşallah
sonnur canım içebilirsen ne mutlu sana ben çok duydum faydasını göreni...
sanada şifa bal şeker olsun....
anladım canımm afiyet olsun sana...ne iş yapıyordun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?