Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

iç canım yaaa burnunu kapa bi dikişte iç fondip yap bence hadi şifa olsun canım yarasınnnn

ayy yok yok içemicem ben yaa çok pis koktu bide içme suyundanda yapmadım klor koktu bide çok ağır soğan garip bi koku var eşim bile kokusunu aldı burnunu tıkadı hemen
bende dedim çabuk sen içicen
bana eziyet etme diyo yaa
içme o zaman diyo içemicem zaten

aaa olmazki ama kuzum iç yaa faydasını gören çok kişi oldu sanada şifa olacak belkide zorla biraz kendini hadi bakimmmmm

olimberaa
canım seni alta aldım çünkü çatlamadım dedin ve batı bilemiyoruz o yüzden
haber vereyim dedim canım
ii yapmışın cnm

valla yaptığım kürler arasında en rahat içtiğim tadı normal olan soğan suyu ...
klorsuz suyla yapılmalı cnm birde çeşme suyuyla değil

baharım ne yapıcan uyuyupta hayat çok güzel uyumakla geçirilmeyecek kadar hemde...
her anın tadını çıkar akışına bırak hayatı...
canım benim dualarımdasın....

hayırlı uğurlu gelsin bebeğin canım cok sevindim senin adına allah isteyen herkese versin aminnnn

merhaba canım dün çıkmıştım şimdi gördüm nasılsın ee nasıl gidiyo hiç yazmıyosun bakıp çıkma lütfen sende paylaş duygularını canım

önemli değil canım.öğle yemeği ne gelmiştim bende şöyle bi göz atayım dedim.benimde girdiğim zaman pek kimse olmuyor.daha sonrada açık unutuyorum bilgisayarı .

çok teşekkür ederim..

sağlıkla sıhhatle gelsin bebeğin sevinç çok mutlu oldum inan bu küçüük liste yavaş yavaş tükeniyor ..hepimiz bi gün bu bekleme listesinden silineceğiz zamanla inşallah...

inşallah canım allah versin.

günaydın kızlar.....
sevincc allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun

amin inşallah allah tamamına erdirsin.

geçmiş olsun canımm dikkat et kendine stres olacaksan içme kızz...ateşe devam et canım bende devam bakalım sonu güzel olsun inşallah

Sağol tatlım.
Sanırım beni stres çok etkiliyor .
aman ne yapalım RABBİM sağlık versinde gerisi önemli değil.
Ve soğan kürüne başlayıp bitirenler,sizleri tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…