- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #3.261
selam hanımlar bu aralar nete giremedim batta yakın olunca merak etmişsiniz adet olmadım.
Bu gün gittim direkt kan testi verdim öğleden sonra alacağım rabbim hayırlısını versin Dua edin.
öpüyorum hepinizi..:18::18::18::18:
tatlım biz sperm testi vereli 2ay falan oldu allaha şükür çok iyi çıktı.bizim tek sorunumuz düzenli ilşki olmuyor zamansız oluyor.adetten sonra istek fazla ama önemli günlerde bi kal geliyor ikimizede.önemli günler geçior yine devam.ayda 7 8 kez oluyor ama önemli günler haricinde.gerçi buda bahane tutsa tutardı bi şekilde.sağlık olsun ne yapalım.bahar tekrara düşüyorsam bileyim eşinin sperm sorunu fln varmıydı..bi sperm testi yenileseniz..ben zaten senin yumurtlama sorunun olmadığını düşünüyorum daha öncede belirtmiştim ..
sağol canım güzel dileklerin için inşallah hepimiz bu kervana katılırız.selam kızlarrrrgünaydın herkese az girebilsemde şu sıralar aklımdasınız inanın seviyoru sizleri hepinizi öpüyorum güzel haberler alıca zinşallah yeni yılda tondora bahar melis olimbera ferdat85 passiflora ve aklıma ismi gelmeyen tüm hatunlarrrrrr enerjimizi ve inancımızı yüksek tutalım ki maşallah öyleyizde genelde değilmi? gördüğüm kadarıyla bdroner sanada canım hayırlısını versin rabbim umarım meleğin tutunmştur kesinlikle ii yaparsın kesin olmadan hareket etme bekle braz daha baksın diğer doktorun kontolunde ol hayatım...hoşçakalın şimdilik... sevgiyle kalın dualarım hepimiz için...
selam hanımlar bu aralar nete giremedim batta yakın olunca merak etmişsiniz adet olmadım.
Bu gün gittim direkt kan testi verdim öğleden sonra alacağım rabbim hayırlısını versin Dua edin.
tatlım biz sperm testi vereli 2ay falan oldu allaha şükür çok iyi çıktı.bizim tek sorunumuz düzenli ilşki olmuyor zamansız oluyor.adetten sonra istek fazla ama önemli günlerde bi kal geliyor ikimizede.önemli günler geçior yine devam.ayda 7 8 kez oluyor ama önemli günler haricinde.gerçi buda bahane tutsa tutardı bi şekilde.sağlık olsun ne yapalım.
baharr aynısı bizede oluyor olması gerek dediğim gün mutlaka bişey çıkıyor
sağol canım güzel dileklerin için inşallah hepimiz bu kervana katılırız.
güzel haberlerle gel canım.inşallah aralık treni kaçmadan sen yetişirsinn.
aralık treni kaçardık ocak treni uğrasa bari bu istasyonlara
sewinç güzel haberlerle dönersin inş..
soniii senle denk glemiyoruz napıyorsun??
aralık treni kaçardık ocak treni uğrasa bari bu istasyonlara
sewinç güzel haberlerle dönersin inş..
soniii senle denk glemiyoruz napıyorsun??
iyi cnm ne olsn ...seni sormalı güzl gidiyor gebelik sanırım sende sorunsuz maşallah ..mahrumcum nasılsın nasıl gidiyor hayat
ne yapayım cnm benim başladım ateş ölçmeye,
şimdi hem evi süpürüyorum hem yemek yapıyorum,
hemde yeğenim geldi onunla ilgileniyorum
sen ??
iyi cnm ne olsn ...seni sormalı güzl gidiyor gebelik sanırım sende sorunsuz maşallah ..
iyi tatlım bende yürüyüşten geldim ..
biraz toparlak oldumda bu sıralar
bu ay sanırım çatlamadım ben adetimi bekliyorum..
aşılamaya gçiyoruz belki görmüşsündür msjlarımdan hem de üniversite hastanesinde ücretsiz yaptırcaz ...rabbim başbakanımıza zaval vermesin ...
iyi cnm ne olsn ...seni sormalı güzl gidiyor gebelik sanırım sende sorunsuz maşallah ..
iyi tatlım bende yürüyüşten geldim ..
biraz toparlak oldumda bu sıralar
bu ay sanırım çatlamadım ben adetimi bekliyorum..
aşılamaya gçiyoruz belki görmüşsündür msjlarımdan hem de üniversite hastanesinde ücretsiz yaptırcaz ...rabbim başbakanımıza zaval vermesin ...
yani bende pek hamile kalamadım ama biliyom demekkibu arada sen kaç aylık oldun cnm?
günayddıınnn canım benim ne güzel dilekler bularr .. sen nasılsın?
günaydııınnnn
Günaydın kızlarrrr sanada günaydın gamzecim...nerelerdesin bakim hiç görünmüyosun
evet inşallahh yeni yıl bize uğurlu gelir meleğimizi getirir bize...saol canım duaların için kendine iyi bak uğra yineee öpüyorum...
tatlım biz sperm testi vereli 2ay falan oldu allaha şükür çok iyi çıktı.bizim tek sorunumuz düzenli ilşki olmuyor zamansız oluyor.adetten sonra istek fazla ama önemli günlerde bi kal geliyor ikimizede.önemli günler geçior yine devam.ayda 7 8 kez oluyor ama önemli günler haricinde.gerçi buda bahane tutsa tutardı bi şekilde.sağlık olsun ne yapalım.
sağol canım güzel dileklerin için inşallah hepimiz bu kervana katılırız.
güzel haberlerle gel canım.inşallah aralık treni kaçmadan sen yetişirsinn.
canımmm iyiyim şükürler olsun canm çalışıyorum şuandada ara buldum girdim sizide ii gördüm sevindim demi güzel dilekler güzel düşünce sonra gelsin bebişlerrrrrr
önce kan tahlilleri sperm analizleri hsg klomen bi kaç kez denenecek ve yanlış bilmiyorsam 3 senelik evlilik şartı ve 26 yaşından gün almak gerekli diye biliyorum ...ücretsiz yaptrmak içncanım ya şu aşılama olayını bi anlatsana..hangi aşamadan sonra bu yapılıo???ben de bu ay son kez denicem olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum
iyi yapıyorsun cnm bende gidicektimde bugün orucum.
hadi yaa aslında ateşe güvenmek gerekli mi buda düşünülür şimdi:26:
gördüm canım.ne iyi hemde ücretsiz,evet devletimize teşekkür ediyoruz
ama bende sgk bile yok
bende bu ay hsg çekilip çekileyim mi kararsız kaldım:26:
ablamlar ısrar ediyor çektir diye,onlar benden çok istiyor bebeğim olmasını
cicişlerr bildiğiniz bir uyku ilacı varmı beni 1 ay uyutabilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?