Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kızlar ateş regliye kaç gün kala yükselmesi lazım
veya regl olunacaksa regli olacağın gün mü ani düşü oluyor?

canım dikkat et ben iğne tedavisi ile çok kilo aldımm iştah açıyo ödem yapıyo...inşallah hepiniz beklemeden sağlıklı bebeklere sahip olursunuzzz
kesin bende alırım ozman çünkü ben iştahlandığımda pek kısamam olsun ama sonu gelsinde hamişlikle karışır gder
hayırlısı olsun canımm inşallah bu aya güzel haber verirsin bizee

amin cnm inş...

canım asıl önemli olan son 2 gün falan yada son gün yani regl olacağın gün düşüş varsa adet geliyo demek yüksekse bebek geliyo demekk

anladım canım
ben bugün ilk ölçtümya son 5 gün kaldı artık
gerçi düşük çıktı ateş 36,6
o yüzden yükselir mi falan diye merak ediyorum
yoksa bu saatten sonra ykselmez mi artık bilemiyorum
merakla son 5 günümde ölçücem artık

iyi aksamlar kizlar bende 29 yasindayim 10 yasnda ve 9 yasinda cocuklarim var 3. bebegme hamileyim Allahim sizinde tez zamanda yuzunuzu guldurur insallah

yüksebilir canım daha 5 günün varmış önemli olan son gün bencee

iyi aksamlar kizlar bende 29 yasindayim 10 yasnda ve 9 yasinda cocuklarim var 3. bebegme hamileyim Allahim sizinde tez zamanda yuzunuzu guldurur insallah
maşallah Allah bağışlasın canım 3.bebiğini de kucağına almayı nasip etsin Rabbim
hoşbuldum canımm azcık işim var bitirip gelcemm.sizlere de merhaba kızlarr
tamam canımmmmm
canım bence ateşin gayet güzel seyredio..hiç merak etme sen

güzelmi yaa ne bilim son 4-5 günüm yükselir diye bekliyodum senin ateş nasıl

maşallah Allah bağışlasın canım 3.bebiğini de kucağına almayı nasip etsin Rabbim

tamam canımmmmm

güzelmi yaa ne bilim son 4-5 günüm yükselir diye bekliyodum senin ateş nasıl

benim ateş şimdilik iyi gibi... ama yarın nolur bilemem..link yollıyım..bu kırmızı çizginin altına inmedigi sürece iyi oluyor demi?yerleşmede düşüyormuş o ne zaman oluyo?

37b7b9 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bişey sorcam ya
bu kırmızı çizgiyi site kendisi mi çekiyor oraya
ve çizginin birleştiği yer yumurtlama günü mü?
yeni öğreniyorum da merakımı mazur görün

bişey sorcam ya
bu kırmızı çizgiyi site kendisi mi çekiyor oraya
ve çizginin birleştiği yer yumurtlama günü mü?
yeni öğreniyorum da merakımı mazur görün

evet kendisi çekiyor çizgiyi..sen verileri girdikte kendisi belirliyor.ben de ilk kez kullanıyorum..inş tek sefer kullanmış olurum

iyi akşamlar canım,ben seni hatırladım,açtığın konuya cevap yazmıştım,üçüncüye kararsız kalmıştın,maşallah demekki geliyor üçüncü meleğin,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin,oraya yazmışmıydım hatırlamıyorum bende üçüncüsü için uğraşıyorum,ama halen bişey yok,tüplerimin canı tıkanmak istemiş uyus şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…