Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bebişko biliyosun bu benim için çokkkk erken bi saat.ben ki 12 1 de kalkan biri olarak.
ay neyse susayım şimdi kıskanma kendin uyuyamıyosun diye

bencede susssssssssss uyuyamayanlar var ben gibi

benim yine kara BAHTIM beni bırKMdiii.3.kez düşük yaptım...babamın acısından neoldugunu anlamadım bileee

geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun

iyi dileklerin için ve duaların için saol canım pasimmm...çok geçmiş olsun canım dinlen bolbol vitaminli şeyler ye atlatırsın hemen inşallah...

biz varız da denk gelemiyoruz canım...hayırlısı olsun inşallah meleğine kavuşursun

İyi akşamlar kızlar
11.gün çift çizgiyi gördüm ovulasyon testinde 27 Ocakda bat tarihi olarak belirledim bakalım artık tutar mı tutmaz mı?

canım inşallah bebeğin gelir çalışın bol bol gerisi rabbime kalmış...

kızlar 11.gün çift çizgiyi gördüm ovulasyonda dün çalışma oldu bugünde olsun mu karar veremedim çok üşeniyorum bi de çatladığını düşünüyorum :44::44::44:

kızlar 11.gün çift çizgiyi gördüm ovulasyonda dün çalışma oldu bugünde olsun mu karar veremedim çok üşeniyorum bi de çatladığını düşünüyorum :44::44::44:

canım bugünde olsun hatta yarında...çünkü ovulde çift çizgiyi gördükten 24-36 saat sonrasında çatlayabiliyor yumurta...değerlendir boş geçme derim

bebişe katılıyorum masumcum bu gecede yarın gece de yapmalısın.
çatladığını düşünebilirsin ama belki de çatlamadın işini garantiye al sonra bolca dinlenirsin adet zamanına kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…