- 12 Temmuz 2006
- 4.228
- 524
- 363
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #3.741
uyandırrr hemen iki cilve yap hemen kalkar
geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın.
günaydın herkesciklere...karnım feci şekilde ağrımaya başladı..en geç yarına adet olurum...bugün meraktan ateşimi de ölçtüm...gayet düşük 36,2 çıktı..gebelik testine gerek bile yok)) yeni dönemim şimdiden hayırlı olsun demi
pasicim çok saol buararada..bi de doktora gidelim bakalım ne dicek..
yaw sana da çpok gecmiş olsun.demek ki hayırlısı böleymiş.en azından hamile kalabiliyorsun bunu bilmek bile güzel emin ol..ben çift çizgiyi 18. gün görmüştüm...17-18-19-20 de ilişki olmuştu ama yine tutmamış işte...ne diyelim.hakkımızda hayırlısı...sonnur naptı acaba?
Nazcım hakkımızda hayırlısı olsun diyoruz işte yapacak bişeyimiz yok. Bende dün ve önceki gün çalışmada bulundum ama öyle çok istekli değildim git gide umudu kırılıyor insanın ama isyankar olmak içinde daha çok erken mutlaka Rabbimin bir bildiği vardır bizim için en doğru zamanı yine Rabbim biliyor sabırla bekleyecez hep birlikte
aferin masumcum kocanı kandırmışsın demekki.hadi bakalım inşallah tutar.
kandırdım yaa aklım kalacağına yapalım gitsin dedimyastık koyuyoruz bu sefer ki ilişkilerimizde bi de yarım saat kadar tutuyorum yastığı altımda sonra kaldırıp kıvrılıp yatıyorum uzun süre de yastıkla uyunmuyor yahuu böyle yastık koyunca pek akmıyor dışarı İşte birazdan yıkanırım artık hayırlısı diyorum herzaman ki gibi
Yaw hos geldin tatlim tekrar aramiza
günaydın herkesciklere...karnım feci şekilde ağrımaya başladı..en geç yarına adet olurum...bugün meraktan ateşimi de ölçtüm...gayet düşük 36,2 çıktı..gebelik testine gerek bile yok)) yeni dönemim şimdiden hayırlı olsun demi
yaw sana da çpok gecmiş olsun.demek ki hayırlısı böleymiş.en azından hamile kalabiliyorsun bunu bilmek bile güzel emin ol..ben çift çizgiyi 18. gün görmüştüm...17-18-19-20 de ilişki olmuştu ama yine tutmamış işte...ne diyelim.hakkımızda hayırlısı...sonnur naptı acaba?
Uzun süredir bebeğini bekleyenler duygularımızı-tavsiyelerimizi-deneyimlerimizi buradan paylaşalım...Yeni sayfamıza hepinizi bekliyorum...
İSİM_________BAT_______DURUM
Beloved11____________19Ağustos____________HAMİLEEE(kızımız yolda)
Passifflora_____________12 Ağustos__________HAMİLEEE(oğlumuz yolda)
Utopya06______________11 Ekim_____________HAMİLEEE(oğlumuz yolda)
Cardelenss_____________21Ekim_____________HAMİLEEE(kızımız yolda)
Bakale_________________21 Ekim____________HAMİLEEE
sare88________________4 Kasım_____________HAMİLEEE
sewinncc______________16 Aralık____________HAMİLEEE
tondora________________12 Ocak_________Beklemede
naz034________________13 Ocak__________Beklemede
nisbhr_________________20 Ocak__________Beklemede
bebisimolsun____________23 Ocak__________Beklemede
pourqua________________24 Ocak_________Beklemede
masumiyet______________27 Ocak_________Beklemede
mysea_________________1 Şubat__________Beklemede
olimbera________________8 Şubat_________Beklemede
hayal114_________________?_____________Beklemede
bdroner__________________?_____________Beklemede
cnm doktora gittim progeston verdi kan testide yaptı 2.65 çıktı yani negatif tabi sonra bu progeston bıraktım çünkü üzerine hiç bişi yazılmamış nasıl kullancam 4 gün sabah akşam kullandım bilmiyorum artık
bende çok istiyorumgelsin böyle beklemek çok zor gerçekten vücudum artık sapıttı ialçlardan iğnelerden stress stresss gör yaraaabbb...
çok geçmş olsun cnnm acil şifalarrrrr
canım geçmiş olsun ablana allah acil şifalar versin.
GEcmıs olsun canım rabbım tez zamanda şifalar versin...
çok sağolun kızlar. hastanede 5 gün kaldık ama dr.yanlış teşhis koymuş ameliyatlık bir durum yokmuş şimdilik..ablana çok geçmiş olsun canım biran önce iyileşir inşallah...
selam güzel anne adayları.yine topikte periler top oynuyor
hadi gelinde birazda bebişler oynasınn
bu bebek senin bebişimolsun
bu bebek senin olimbera
bu bebek senin tondora
bu bebek senin hayal
bu bebek senin pourgua
bu bebek senin mysea
bu bebek senin masumiyet
bu bebek senin naz
bu bebek senin bdroner
ve bu bebekte benim
Selam kizceler
gecmisi okudum olimbera aşılamaya başlıyormuş Rabbim emeklerini bosa çıkarmasın
bebisim yumurtluyorsun hadi verimli çalısmalar
baharım isyan yok umutsuzluk yok gelecegine hep inan çünkü vakti geldiginda Rabbim bir vesile veriyor
naz sende tedavi olacakmışsın hadi hayırlısı olsun
Gamze seninde yeni sezonun hayırlı olsun
sonnuru göremedim oda iyidir inşallah
ütopya yeni nickin hayırlı olsun
Tülay gecmis olsun Allah bir daha yaşatmasın
Bana gelince bu sabah griple uyandım
boğazım acıyor bütün vücudum kırılıyor ağrıdan durumlar fena anlayacağınız
Allah'tan annem yanımda yoksa yalnız çekilmez bu meret yatıyorum
dun kayınvalidende Kur'an vardı hepinize isimle dua ettim Rabbim kabul etsin
sizleri seviyorum kızlar
Bu arada 13.cü Cumamız Hayırlı Olsun arkadaşlar
kandırdım yaa aklım kalacağına yapalım gitsin dedimyastık koyuyoruz bu sefer ki ilişkilerimizde bi de yarım saat kadar tutuyorum yastığı altımda sonra kaldırıp kıvrılıp yatıyorum uzun süre de yastıkla uyunmuyor yahuu böyle yastık koyunca pek akmıyor dışarı İşte birazdan yıkanırım artık hayırlısı diyorum herzaman ki gibi
bakalım bu bebek sevdası için daha neler gelecek başımızaa.oyyyyyyy oyyyyyyyyyyy
benimde ateş düştü bir iki güne gelir adetim.offfffffffffffff offffffffffff
gamzecimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?