Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

günaydın herkesciklere...karnım feci şekilde ağrımaya başladı..en geç yarına adet olurum...bugün meraktan ateşimi de ölçtüm...gayet düşük 36,2 çıktı..gebelik testine gerek bile yok )) yeni dönemim şimdiden hayırlı olsun demi
pasicim çok saol buararada..bi de doktora gidelim bakalım ne dicek..
yaw sana da çpok gecmiş olsun.demek ki hayırlısı böleymiş.en azından hamile kalabiliyorsun bunu bilmek bile güzel emin ol..ben çift çizgiyi 18. gün görmüştüm...17-18-19-20 de ilişki olmuştu ama yine tutmamış işte...ne diyelim.hakkımızda hayırlısı...sonnur naptı acaba?

Nazcım hakkımızda hayırlısı olsun diyoruz işte yapacak bişeyimiz yok. Bende dün ve önceki gün çalışmada bulundum ama öyle çok istekli değildim git gide umudu kırılıyor insanın ama isyankar olmak içinde daha çok erken mutlaka Rabbimin bir bildiği vardır bizim için en doğru zamanı yine Rabbim biliyor sabırla bekleyecez hep birlikte

aferin masumcum kocanı kandırmışsın demekki.hadi bakalım inşallah tutar.

aferin masumcum kocanı kandırmışsın demekki.hadi bakalım inşallah tutar.

kandırdım yaa aklım kalacağına yapalım gitsin dedim yastık koyuyoruz bu sefer ki ilişkilerimizde bi de yarım saat kadar tutuyorum yastığı altımda sonra kaldırıp kıvrılıp yatıyorum uzun süre de yastıkla uyunmuyor yahuu böyle yastık koyunca pek akmıyor dışarı İşte birazdan yıkanırım artık hayırlısı diyorum herzaman ki gibi

bakalım bu bebek sevdası için daha neler gelecek başımızaa.oyyyyyyy oyyyyyyyyyyy
benimde ateş düştü bir iki güne gelir adetim.offfffffffffffff offffffffffff

Yaw hos geldin tatlim tekrar aramiza

çok teşekkür ederim tatlım.çok özlemişim hepiniziiii

evet tatlım ya enazından kalabiliyorum ama bütürlüüü sonununuuu getiremiyorum.sanırımm hiç anne olamıycamm

kızlaarrrr
kısa bir aradan sonra,herpinize merhaba.
neden bu liste hala aynı bakim

canım geçmiş olsun ablana allah acil şifalar versin.

GEcmıs olsun canım rabbım tez zamanda şifalar versin...

ablana çok geçmiş olsun canım biran önce iyileşir inşallah...
çok sağolun kızlar. hastanede 5 gün kaldık ama dr.yanlış teşhis koymuş ameliyatlık bir durum yokmuş şimdilik..
boşuna gitmiş oldum bende,ama başka rahatsızlıkları var takipte olması gerekiyor yinede.

benim bebek böle yuvarlanmasın otursun oturduğu yerde

sağol pasimm allah şifa versin.
hayırlı bir bebek dünyaya getirmen dileğiyle..

canım umarım adetin gelmez.eğer gelirse hangi doktora gideceğine karar verdin mi ?
ben ne yapayım sanırım yine adet gecikti gelen giden yok

senin bat bugün dimi canım...ay inan artık teselli kelimeleri yazmaktanda sıkıldım duymaktanda...hayırlısı olsun tatlım...

evet o yastık olayonı bende denedim bu ay gerçekten akmıyor
ya kızlar benim bugün 3-4 damla kahverengi akıntım geldii dünde sol tarafımda aşırı bi sancı vardı ya neden ki
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com

bakalım bu bebek sevdası için daha neler gelecek başımızaa.oyyyyyyy oyyyyyyyyyyy
benimde ateş düştü bir iki güne gelir adetim.offfffffffffffff offffffffffff

oyyy ki ne oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
artık bişi de yazamıyom bitanem ne desem boş nasip...
olacak birgün Allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…