Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

haklısın tabi o bakıp çıkanlar için gecerli.... işte bu yüzden bende üzülüp yazıyorum boş gecmiyorum kimse olmasada takılıyorum anlıycağın baharada sööledim herkes ii olsunda sorun yok yeterki moraller yüksek olsun melisciğim özlemişim kız ondan sitemkar konştum yani muhabbet etmeyi sizlerle ama kısmet olmuyo işte siz varken ben yokum ben varken siz yapcak bişey yok artık öpüyorum hepinizi çok ama çok...

evet tatlım sana söylemedim zaten bakıp çıkma olayını zaten sen müsait olduğun heran gelip yazıyosun canım benim işlerin yoğun olmasa hep bizimle olacağınıda biliyorum bende özledim seni canımm...sitem deil canm haklısın görüşemiyoruz malesef ama olsun herkes iyi olsunda problem yok öpüyorum seni...

mysea naberrrrrrrrrrrrrrrr bak sabahın köründe senin için geldimmm

ayyyy ayyyy ayyyyyy baharcım gelmişşşş benim için canım benm yaaa hesap devrettim dünün merkezdeydim yeni geldim canım benm sağol mesaj görmek güzelmiş kısa araylanapıyım yaaa çalışıyorum canım şükür iyiyim benmde yumurtlama startı başlıyo yarın hayırlısı diyelim demi canmcım...sen neler yapıyosun?

aynen ööle hayatım görüşürz bi şekilde bizler yine....bu ay çok istiyorum yaaa güzel haberler hepimizden ve sanki birileri kalıcak gibi geliyo psikolojikmi bilmiyorum:44:

geldim bebeğimm geldimm yalnz kalma buralarda dedim.iyi olmana sevindim canım
ben aynıyım batı bekliyorum 4 5 gün kaldı.
ama yine gelecek kırmızılar hissediyorummm

Selam kizceler
gecmisi okudum olimbera aşılamaya başlıyormuş Rabbim emeklerini bosa çıkarmasın
bebisim yumurtluyorsun hadi verimli çalısmalar
baharım isyan yok umutsuzluk yok gelecegine hep inan çünkü vakti geldiginda Rabbim bir vesile veriyor
naz sende tedavi olacakmışsın hadi hayırlısı olsun
Gamze seninde yeni sezonun hayırlı olsun
sonnuru göremedim oda iyidir inşallah
ütopya yeni nickin hayırlı olsun
Tülay gecmis olsun Allah bir daha yaşatmasın

Bana gelince bu sabah griple uyandım
boğazım acıyor bütün vücudum kırılıyor ağrıdan durumlar fena anlayacağınız
Allah'tan annem yanımda yoksa yalnız çekilmez bu meret yatıyorum
dun kayınvalidende Kur'an vardı hepinize isimle dua ettim Rabbim kabul etsin
sizleri seviyorum kızlar

yok cnm ters bi etkisi olmamıştı sadece fazla yumurta oluşmuuştu birde bıraktıktan sonraki ay 10 gün çatlayıp 22. gün adetim gelmişti....yakı, bal çörek otu ,adaçayı ,havuç hepsini karıştırınca birde agnucastonda kullanıyordm bi ayarı kaçmıştı yani ..
ben yumurta kalitemden şüphe ediyorum cnm polen de buna yardımcı oluyormuşya deniycem napayım öteki ay bişi denemem artık bu ay bitek bal polen karışımı birde yakı yaparsam birde oo bide bide :)))
klomeni bu kez günde bi tane verdi doktorum çoğul gebelik istemeyiz demi dedi bende bişi demedimmm

anladım canımm olsun be yeterki sağlıklı hayırlı olsunda kucağımıza alalımda laboratuvar bebişi olsun...öptüm canım
amin cnm inş....
bende döndüm aranızaa................

benim yine kara BAHTIM beni bırKMdiii.3.kez düşük yaptım...babamın acısından neoldugunu anlamadım bileee
hoşgeldin tülay, geçmiş olsun ...tekrarını yaşatmasın rabbim...

Son düzenleme:

allah razı olsun pasimmm ...bugün muayne odasında erkek asistan muayne edeceğini duyduğum zaman odanın kapısında ağlayacaktım nerdeyse bnm suçum ne diyerek eşim istersen gidelim dedi hayır dedimm ...ben bu yolda çok çabaladım boş boş umut etmedim dolu dolu dua ettim ,herşeyi yaptım çoğu sabırla bekledim bazen isyana düşütüğümde oldu ama af diledim rabbimden ....kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın rabbimm...

canım pasimmm bitanemmm çokk sağol allahım senin denizinin de bahtını güzel eylesin inşallah.
zaman zaman umutsuzluğa düşüyorum ama allahım isyan ettirmesin ve çok geçmeden hayırlısıyla gelsin bebişimm.
sana da geçmiş olsun canımmmmm

slm kizlar yine kimsecikler yok olsun ben yinede yazim..bu arada pasicik kiz ne guzel 6 aylik olmussun bile masallah allah bizede nasip eder insallah..
bu arada tulay sana da gecmis olsun allah bida yasatmasin..

bende pazartesi 11 de catlatma ignemi oldum calisip duuruoruz umarim bu ay tutar allah cok bekletmez insalah bizleri de.hepinizi opuorum kizlar...

İyi akşamlar kızlar
11.gün çift çizgiyi gördüm ovulasyon testinde 27 Ocakda bat tarihi olarak belirledim bakalım artık tutar mı tutmaz mı?

tamam canım kendin için en iyisini sen bilirsin.umarım güzel günlerin yakındadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…