Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

herkeseee selam olsunn...vee beklenen son benim adet geldi...hayırlısı diyelim

meliscim kızma ama şuan senin yerinde olmayı isterdim,en azından ne zaman olacağını biliyorsun streste yapmıyorsun.
ben hala regl olmadım

Gamze tatlım sanada selam sağol eksik olma hep aradada olsa bizi aksatmıyorsun
dünü hatırlamak bile istemiyorum bugününde dünden farkı yok
hastalığım tam geçmediği için dışarı çıkarsam daha kötü olurum diye çıkamıyorum
ama yetti valla bugün bi pazar bahanesiyle çıkıcam
Allaha emanet ol görüşürüz tekrar

selam kızlar nasılsınız10 gundur daha yenı fırsat bulabıldım sonun da yarın gorumcelerım gıdıyor bende ozgurum artıkaman ya ne sıkıcı bır şeyyyyyyy kuyruk gıbı peş peşeyiz

tatlım ınşallah gelir bebeğin dualarım senınle....

yok niye kızıyım tabiki bunada şükür...olamıyorsan bi doktora git bence senin hep böyle sıkıntıların oluyor canım

slm kizlar nasilsiniz heyacan dorukta yine bnm beklenmeyen adet tarihim bugun insallah bebisim vardir dua edin bana nolur hepinizi opuorum hepimiz anne olucaz vakti geldiginde buna da inaniorum sizi haberdar ederim

tatlım ınşallah gelir bebeğin dualarım senınle....
saol hayalcim inşallah ...dualarda buluşuyorz ne güzel
slm kizlar nasilsiniz heyacan dorukta yine bnm beklenmeyen adet tarihim bugun insallah bebisim vardir dua edin bana nolur hepinizi opuorum hepimiz anne olucaz vakti geldiginde buna da inaniorum sizi haberdar ederim

özlemm inşş güzel haberle gelirsin arkadaşımm ...ocağa bi bebiş lazım..
bnmki en erken şubat 2 dedi doktor...
aşılamamı yaptırdım kızlar çok kolay bi işlem hersey harika idi doktorummm harikaydı özel hastanede yaptırsam bu kadar olmazdı yarım saat yattım çok moral verdi doktorlar hemşireler umarım sonucunuda güzel alırım...

yok niye kızıyım tabiki bunada şükür...olamıyorsan bi doktora git bence senin hep böyle sıkıntıların oluyor canım

yarın kan testi yaptırıcam,ona göre kendime yol çizicem canım.

bak benim memleketimin doktorlarına sennn maşallah maşallah
üniversitede oldun dimi cnm?
Allah tamamına erdirsin gelsin bebeler inşşş

en hayırlı vakitte gelir bebeğin inşaallaaahhhh

eeee adet günü olanlar bişi yazmamışlar online da değiller eeee ben meraktan öleyim mi şimdi....
şaka bir yana hadi güzel haberlerle gelin kendimize iyi bakın

cnm bnm allahim tez zamanda bebegini sana kavustursun fazla bekletmesin bu cabalarinin mukafatini alirsin insallah asilaman tutar insallah tatlim stres yapma allaha sigin bol bol dua et...
en hayırlı vakitte gelir bebeğin inşaallaaahhhh

saol cnm bnm...

ben biraz once test yaptim kizlar veeeeeee ikinci cizgim cok net,bebegim bana merhaba dedi cok sukur...hamileyim yani hala inanmasi guc gelio ama allahima binlerce sukur olsunki mukafatlandirdi beni sabrimin sonu hayra cikti..cok mutluyum...simdi burada kan testi olmadigindan biraz beklicem tabi dua edin bana kizlar,bi aksilik cikmasin... sizi tekrar haberdar ederim...yilmak yok yola devam hepinizi cok seviorum desteklerinize de ayrica minnettarim..o guzel gonullerinize gore versin allahim tez zamanda..hepinizi optum simdilik...

beni tanırmısın bilmiyorum ama canım çokkk sevindim adına yaaaaa ina...allahım meleğini sana bağışlasın ayyy yaaa neler yaptın ve varmıydı belirtiler benimde azkaldı da bat a 1 şubat ve ne zamandır deniyodun çok soru sordum galiba yaa kalbim küt küt şok oldum çok mutlu oldum arkadaşımmm

Son düzenleme:
evet cnm ünide oldum ....

sabaha güzel bi haberle başladım özlemcim gözün aydın rabbim sağlıkla sıhhatle versin evladını bekledin sabrettin yedin iğneleri ama mükafatın geldiii ...
ocak ayı bebişimizde geldiii...e sırada mysea sonra ben varım sonrada sıraladakiler hadi şubata olmadı marta tüketelim listeyii

ÖZLEM:sonunda beklediğin oldu sevincin daim olsun,meleğin sağlıkla kucağına gelsin inşallah

HALE:seninde iyi haberini yakında alırız tebriklerde bulunuruz inşallah

BAHAR:sen neler yapıyorsun yine yoksun ortalıkta

MELİS:sende tatilin güzelliğiyle uykudasın sanırım

GAMZE:sen napıyorsun bacım

başka unuttuğum varsa kızmayın kızlar pekte gelen giden yok zaten

özlemcim çok sevindim.tebrik ederim.sırası gelene RaBBİM veriyor işte... darısı bize artık...

kızlar nerdesiniz yawww...ziyaretçiler..piştttt online olsanıza yaw.kaçak kaçak girmeyin...

inşallah sonnurcum inşallah
Darısı isteyenlerin basına arkadaslarım hepinize cok teşekkür ederim dualarım sizinle...

özlemcim senden bi ricam olacak bilmiyorum çok sık girmedğin için görecebilecekmisin msjımı ama
bugüne kadar bebek sahibi olmak için yaptıklarını tedavilerini bekleme süreni fln yazarmısın ?yazmasanda sorun yok :)

olimberacım inşallah seninde aşılaman tutmuştur. Okudum epey uzun sıkıntılı bir süreç yaşamışsın. Allah senin de bizimde yüzümüze güler inşallah ve sende bize güzel haberi verirsin canım

özlemcim tebrik ederim canım seninde bu zorlu bekleyişin bitti.listemiz şenlendi yine.allah kucağına aldığın günleride göstersin.
bu arada ha gayret kızlar az kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…