Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

üçün beşin lafı mı olur kıızz

iyi akşamlar canım dün görmedim seni...

hey maşallah üçüzler mi gelecek kız yoksaaaa ciddenmi öyle mi getirilicekmiş spermler yeni duydum valla hastanede neden almıyolar spermi:26:

aaa brodner hoşgeldin canım nasılsın nerelerdesin özledik seni
bebişim biri tutsa ne ala bnm diğer seferde 6 yumurtam vardı bi öncesinde dört ...tık çıkmadııı
ateşini girmemişsin tabloya cnm meraklandırma bizi
üçün beşin lafı mı olur kıızz
bir yeter bana olmadı 2

iyi pazarlar arkadaşlarım....
bu pazar günleri vakit neden geçmez bileniniz varmııııııı?

bu pazar hayatımda sıkılmadığım kadar sıkıldım
bende anlamadım çok bunaldım

pazarlar kişiden kişiye değişiyor kızlar demekki bizim eşlerde iş yok pazara program yapmadıklrı için sıkıcı yoksa gezmeler tozmalar olsa sıkılırmıyız hiç...
akşam 6 da iğnemi olucammm :18::18::18::18:

bu pazar hayatımda sıkılmadığım kadar sıkıldım
bende anlamadım çok bunaldım
ay ben her pazar sıkılıyorum.havada soğuk olunca evden dışarı çıkasım gelmiorrr

hadi canım hakkında hayırlısı olsun.sana güveniyoruz bitir bu işi

günaydın kızlar..uyuyamadm 4.45 ten beri uyanığım
bi mucize istiyorummm melisss hepimiz için ...gelirsede can sağlığı arkadaşım napalım demii

heyecandan mı uyuyamadın canım? ahh bir mucize olsaydı ama olmadı canım sağlık olsun tabiki...inşallah senin mucizen gelir...

iyi pazarlar arkadaşlarım....
bu pazar günleri vakit neden geçmez bileniniz varmııııııı?

ayy bahar ilk defa bir pazar gününden sıkılmadım hemde adet olmama rağmen çünkü yarın okul yokkkk...ha bide sınava gittim tabi pazar pazar sabahın köründe

canım hadi hayırlısı dualarım seninle inşallahh bebişin yola çıkar...

merhaba canlarım...herkes başka durumlarda herzamanki gibi olimberacım hakkkında hayırlısı olsun umarım sağlıkla gelsin bebeğin..meliscim yeni döngün getrsin sana bebeğini sonnurcum senide çok özledim tatlım yaaa dün bende çok sıkıldım ki 5 dk boş durmamamama ragmen evde bişey var demekki dünde:) diğer tüm arkadaşlar allah gönlünüze göre versin sizleri seviyorum sabahtan bir selam etmek istedim görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…