Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

sonnurcum değişik bi durum yok 10.günümdeyim henüz.
beklemedeyim.bu ara misafirlerim var fazla giremiyorum.
hepinizi öpüyorum kızlar.

canım çok güzel bir haber buu tebrik ederim çok sevindim maşallahh inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...

tatildeyim evet canım hem uyuyom hem paso geziyomm

ooooohhh maşallahh çoğalsın hamileeee ler
ocak ayıda tamamdır kızlarr hadiiiiiiii şubat ve martta bitirelim şu listeyii...

canımm ben napıyım işyerinde merkezi taşıdık bulunduğum subeye biraz karışıktık bikaç gündür iyiyim şükür ama....bat a az kaldı onun heyecanı var içimde sen nasılsın umarım iyisin...

Canım tebrik ederim çok sevindik hepimizz
Kana da gidecek misin?
cnm bnm saol ama ben yurtdisinda yasiorum kan testi yapmiolar burada o yuzden bir hafta fln gecsin randevu alicam direkt.
cnm bnm tabiki yazarim..
ben 2 yili geckin suredir ugrasiorum bi dusugum oldu baslarda sonra bi daha hic tutturamamsitik iste biliosun gecen ay doktor tedavi verdi igne tedavisi allaha cok sukur 2.ayimda hamile kaldim.hersey normaldi sperm hormon rahim filmi ama bi turlu olmadi doktor sanirim gununu tutturamiosunuz demisti ignelerle hem daha kaliteli oldu yumoslar hemde gunu nu bildik ole yani insallah tez zamanda sende bu mutlulugu yasarsin tatlim...
özlemcim tebrik ederim canım seninde bu zorlu bekleyişin bitti.listemiz şenlendi yine.allah kucağına aldığın günleride göstersin.
bu arada ha gayret kızlar az kaldık
saol cnm insallah insallah allahim sizlere de tattirsin bu duyguyu..
canım çok güzel bir haber buu tebrik ederim çok sevindim maşallahh inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...
saol cnm bnm insallah bi aksilik cikmaz..
ooooohhh maşallahh çoğalsın hamileeee ler
ocak ayıda tamamdır kızlarr hadiiiiiiii şubat ve martta bitirelim şu listeyii...

cnm bnm listede kendimi hamile gormek cok guzel ellerine saglik...

bu arada hepinize hersey icin tekrar cok tesekkurler arkadaslarimm.....

Kızlar selamlar hepinize
Benim adet günüm dündü ve bu sabah ateşimi ölçmek istedim düşük çıkmasını bekliyordum ama öyle olmadı 37.3 çıktı aylardır ölçüyorum hiç böyle yüksek bir ateşim olmamıştı. Hasta da değilim çok şükür. Sabah ilk idrarımla testimi yaptım ama ikinci çizgyi hayal meyal görüyor gibiyim ama eminde değilim bana da öyle gelior olabilir. Bir de ovulasyon testi yapayım dedim onunla da gebeliğini öğrenenler olmuştu ferda arkadaşımız gibi. Bende yaptım ve ikinci çizgi oldukça koyu kırmızı çıktı iki çizgide aynı kalınlıktaydı. Şimdi merak içindeyim acaba hamile olabilir miyim diyee :18::18::18::18: İki güne idrar testimi yenilemeyi düşünüyorum bu arada hiç bir lekelenmem falan yok hiç bişey gelmedi :44::44::44:

masum bence idrar testini yenile yarın yine silik olduğunu düşündüğün çizgi çıkarsa ozamna kana umarım vardır bebişin ocak ayına bi bebiş daha yetişir inşallah ayrıca lekelenme herkezde olmuyor cnm

Son düzenleme:

Yarın değilde cumartesi yenilerim idrar testini ikinci çizgiyi göremeyince moralim bozuluyor yaaaa

cnm o durumu çok iyi biilirim bu zmana kadar en az 25 tne tek çizgi gördü bu gözler beklemek en iyisi cnm sonuç güzel olsunda bi kaç gün ne fark eder

Kesinlikle öyle canım geçen ay 3 gün geçince gitmiştik eşimle kan vermeye sonucu negatif görünce eşimde üzüldü bu ay da böyle olsun istemiyorum acele etmek istemiyorum yani iki gün gecikti bir kaç gün daha bekleyecem nasılsa bebek varsa adetim de gelmeyecektir

yani en mantıklısı beklemek

canımm inşallah rabbim gönlüne göre verir ve hiç gelmez adetin bebişin gelir çok mutlu oldum bu ara ne güzel yaaa süper haberler alıyoruz bööle gitsin hepimiz tek tek inşallahhhh

canımm inşallah rabbim gönlüne göre verir ve hiç gelmez adetin bebişin gelir çok mutlu oldum bu ara ne güzel yaaa süper haberler alıyoruz bööle gitsin hepimiz tek tek inşallahhhh

Eşimle konuştuk şimdi salı günene kadar bekleyelim diyor kana öyle gidelim dedi geçen aydan hayal kırıklığımız var ilk defa kana gitmiştim 3 gün geçince bu sefer daha fazla bekleyelim dedi kanda da görürsem gebeliğimi burda bir halay çekeriz inşallah

sonnurcum değişik bi durum yok 10.günümdeyim henüz.
beklemedeyim.bu ara misafirlerim var fazla giremiyorum.
hepinizi öpüyorum kızlar.

tamam canım iyi olda kendine iyi bak

tatildeyim evet canım hem uyuyom hem paso geziyomm

oohhhh valla bende bu güzel haberleri alınca çok mutlu oluyorum vede en önemlisi tekrar umut doluyor yüreğim..

senin bu yoğunluk sanırsam hiç bitmeyecek
aman seninde tarihin yaklaştııı

canım selamm peki geçen ay kana gittiğin ay yani,ateşin yine böyle yüksek miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…