- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #3.941
ÖZLEM:sonunda beklediğin oldu sevincin daim olsun,meleğin sağlıkla kucağına gelsin inşallah
HALE:seninde iyi haberini yakında alırız tebriklerde bulunuruz inşallah
BAHAR:sen neler yapıyorsun yine yoksun ortalıkta
MELİS:sende tatilin güzelliğiyle uykudasın sanırım
GAMZE:sen napıyorsun bacım
başka unuttuğum varsa kızmayın kızlar pekte gelen giden yok zaten
cnm bnm allahim tez zamanda bebegini sana kavustursun fazla bekletmesin bu cabalarinin mukafatini alirsin insallah asilaman tutar insallah tatlim stres yapma allaha sigin bol bol dua et...
saol cnm bnm...
ben biraz once test yaptim kizlar veeeeeee ikinci cizgim cok net,bebegim bana merhaba dedi cok sukur...hamileyim yani hala inanmasi guc gelio ama allahima binlerce sukur olsunki mukafatlandirdi beni sabrimin sonu hayra cikti..cok mutluyum...simdi burada kan testi olmadigindan biraz beklicem tabi dua edin bana kizlar,bi aksilik cikmasin... sizi tekrar haberdar ederim...yilmak yok yola devam hepinizi cok seviorum desteklerinize de ayrica minnettarim..o guzel gonullerinize gore versin allahim tez zamanda..hepinizi optum simdilik...
ÖZLEM:sonunda beklediğin oldu sevincin daim olsun,meleğin sağlıkla kucağına gelsin inşallah
tatildeyim evet canım hem uyuyom hem paso geziyomm
iyi akşamlar
bebişimolsun seni görüyorum ama ben yazana kadar hep çıkıyorsun
Uzun süredir bebeğini bekleyenler duygularımızı-tavsiyelerimizi-deneyimlerimizi buradan paylaşalım...Yeni sayfamıza hepinizi bekliyorum...
İSİM_________BAT_______DURUM
Beloved11____________19Ağustos____________HAMİLEEE(kızımız yolda)
Passifflora_____________12 Ağustos__________HAMİLEEE(oğlumuz yolda)
Utopya06______________11 Ekim_____________HAMİLEEE(oğlumuz yolda)
Cardelenss_____________21Ekim_____________HAMİLEEE(kızımız yolda)
Bakale_________________21 Ekim____________HAMİLEEE
sare88________________4 Kasım_____________HAMİLEEE
sewinncc______________16 Aralık____________HAMİLEEE
pourqua_______________24 Ocak____________HAMİLEEE
masumiyet______________25 Ocak_________Beklemede
mysea_________________1 Şubat__________Beklemede
olimbera________________8 Şubat_________Beklemede
nisbhr_________________14 Şubat_________Beklemede
naz034________________15 Şubat_________Beklemede
bebisimolsun____________17 Şubat_________Beklemede
hayal114_________________?_____________Beklemede
tondora__________________?_____________Beklemede
cnm bnm saol ama ben yurtdisinda yasiorum kan testi yapmiolar burada o yuzden bir hafta fln gecsin randevu alicam direkt.Canım tebrik ederim çok sevindik hepimizz
Kana da gidecek misin?
cnm bnm tabiki yazarim..inşallah sonnurcum inşallah
özlemcim senden bi ricam olacak bilmiyorum çok sık girmedğin için görecebilecekmisin msjımı ama
bugüne kadar bebek sahibi olmak için yaptıklarını tedavilerini bekleme süreni fln yazarmısın ?yazmasanda sorun yok :)
saol cnm insallah insallah allahim sizlere de tattirsin bu duyguyu..özlemcim tebrik ederim canım seninde bu zorlu bekleyişin bitti.listemiz şenlendi yine.allah kucağına aldığın günleride göstersin.
bu arada ha gayret kızlar az kaldık
saol cnm bnm insallah bi aksilik cikmaz..canım çok güzel bir haber buu tebrik ederim çok sevindim maşallahhinşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...
ooooohhh maşallahh çoğalsın hamileeee ler
ocak ayıda tamamdır kızlarr hadiiiiiiii şubat ve martta bitirelim şu listeyii...
Kızlar selamlar hepinize
Benim adet günüm dündü ve bu sabah ateşimi ölçmek istedim düşük çıkmasını bekliyordum ama öyle olmadı 37.3 çıktı aylardır ölçüyorum hiç böyle yüksek bir ateşim olmamıştı. Hasta da değilim çok şükür. Sabah ilk idrarımla testimi yaptım ama ikinci çizgyi hayal meyal görüyor gibiyim ama eminde değilim bana da öyle gelior olabilir. Bir de ovulasyon testi yapayım dedim onunla da gebeliğini öğrenenler olmuştu ferda arkadaşımız gibi. Bende yaptım ve ikinci çizgi oldukça koyu kırmızı çıktı iki çizgide aynı kalınlıktaydı. Şimdi merak içindeyim acaba hamile olabilir miyim diyee :18::18::18::18: İki güne idrar testimi yenilemeyi düşünüyorum bu arada hiç bir lekelenmem falan yok hiç bişey gelmedi :44::44::44:
masum bence idrar testini yenile yarın yine silik olduğunu düşündüğün çizgi çıkarsa ozamna kana umarım vardır bebişin ocak ayına bi bebiş daha yetişir inşallah ayrıca lekelenme herkezde olmuyor cnm
Yarın değilde cumartesi yenilerim idrar testini ikinci çizgiyi göremeyince moralim bozuluyor yaaaa
cnm o durumu çok iyi biilirim bu zmana kadar en az 25 tne tek çizgi gördü bu gözler beklemek en iyisi cnm sonuç güzel olsunda bi kaç gün ne fark eder
kesinlikle öyle canım geçen ay 3 gün geçince gitmiştik eşimle kan vermeye sonucu negatif görünce eşimde üzüldü bu ay da böyle olsun istemiyorum acele etmek istemiyorum yani iki gün gecikti bir kaç gün daha bekleyecem nasılsa bebek varsa adetim de gelmeyecektir
Kızlar selamlar hepinize
Benim adet günüm dündü ve bu sabah ateşimi ölçmek istedim düşük çıkmasını bekliyordum ama öyle olmadı 37.3 çıktı aylardır ölçüyorum hiç böyle yüksek bir ateşim olmamıştı. Hasta da değilim çok şükür. Sabah ilk idrarımla testimi yaptım ama ikinci çizgyi hayal meyal görüyor gibiyim ama eminde değilim bana da öyle gelior olabilir. Bir de ovulasyon testi yapayım dedim onunla da gebeliğini öğrenenler olmuştu ferda arkadaşımız gibi. Bende yaptım ve ikinci çizgi oldukça koyu kırmızı çıktı iki çizgide aynı kalınlıktaydı. Şimdi merak içindeyim acaba hamile olabilir miyim diyee :18::18::18::18: İki güne idrar testimi yenilemeyi düşünüyorum bu arada hiç bir lekelenmem falan yok hiç bişey gelmedi :44::44::44:
canımm inşallah rabbim gönlüne göre verir ve hiç gelmez adetin bebişin gelir çok mutlu oldum bu ara ne güzel yaaa süper haberler alıyoruz bööle gitsin hepimiz tek tek inşallahhhh
sonnurcum değişik bi durum yok 10.günümdeyim henüz.
beklemedeyim.bu ara misafirlerim var fazla giremiyorum.
hepinizi öpüyorum kızlar.
tatildeyim evet canım hem uyuyom hem paso geziyomm
canımm ben napıyım işyerinde merkezi taşıdık bulunduğum subeye biraz karışıktık bikaç gündür iyiyim şükür ama....bat a az kaldı onun heyecanı var içimdesen nasılsın umarım iyisin...
Kızlar selamlar hepinize
üzleeeeeemmmmmmm
nasılsınn
Geçen ay 36.9 du ateşim kana gittiğimde canım ilk defa bu kadar yüksek çıkıyor ateşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?