- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #4.101
gebesin canım hayırlı olsun:) ama gidip bir kan tahlili yaptır yinede için rahat etsin!
Kızlar yazamadım kusura bakmayın eşimi uğurladım biraz işim vardı şimdi de abim geldi misafirliğe yemek yedik falan oturupda laptopun başına okuyamadım yazdıklarınızı
Özlemcim çok güzel olmuş tickerın güle güle kullan
Bana da Banu diyebilirsiniz arkadaşlar artık biz bizeyiz nasılsa
Ferdacım dediğini yaptım doktorumla konuştum çarşambaya aldım randevumu keseyi görebiliriz herhalde dedi kan testi yine yaptırır mıyım bilmiyorum da bir an önce doktora gözüksem çok iyi olucak gibi gözüküyor Allahtan hayırlısı olsun inşallah bebiş tutunmuştur :44::44::44:
canım ovulcanı bugün yaptığında muhtemelen pozitifi görürsün...bence bu birkaç günü değerlendirin boş geçmeyin
masumiyet canım kan zaten vereceksin mecbur kansızlık tsh demir falan bakıyorlar ilk tahlilde
ama ilk başta yaptırma diyorum betahcgye gerek yok zaten sana
çünkü keseyi göreceksin inşallah hemen
heh şöleeeee banucum...en güzelini yapmışsın...
banucum iyi yapmışsın randevu almakla... sıkıca tutundu meleğin sana annesi meraklanma...keseyide görürsünüz inşallah tatlım
Kızlar sağolun valla destekleriniz için
Randevu aldım çarşambaya hayırlısıyla gidicem kontrole ama sanırım ilk muayenim alttan yapacak ferdacım sende de alttan mı olmuştu muayene? riskli olur mu acaba?
neden alttan yapıyor anlamadım
benim bir muayenem alttan olmuştu
sorun olmaz ama üstten görebilirse eğer önce üstten baksın bence
benim kese görünmüştü bebeği göremedim dedi
ben de başka doktorda alttan muayene olmuştum bebişi kalp atışını görmüştük
Bir hamile arkadaşım var o söyledi vajinal ultrason yapıyormuş doktor ilk muayeneyi keseyi görebilmek adına o yüzden sana da sormak istedim. Bi de bu muayene tarzı kimisinde düşüğe neden oluyormuş. Ben böyle bir şeyi aklıma getirmek istemiyorum ama bebeğe o vajinal ultrasonu yapmak risk yaratır mı? :26:
canim burda idrar testini yapip doktora gidiyorsun ya
kan testi bile istemeden hemen kendi idrar testi yaptiriyor orda ve pozitifi gordugu anda hemen vajinal utrasona aliyor ve ilk 2 ay kadar o skeilde kontrol ediyor
hatta vajinal utrasndan sonra baska bir doktor da cengel masaya aliyor ve elle baya baya bastira bastira kontrol ediyor.
sistemleri boyle ve hic sorun olusturmuyor bu.
tabi ben turkiyedeyken doktorum vajinal utrasonu tercih etmedigini ve deger artana kadar kan testini tekrarlayip sonra ustten muayene yaptigini soylemisti.
hosbulduk cnmsende hoşgeldin canım listemiz uğurludur her ay en az 1 gebe çıkartıyoruz allahın izniyle.
tedavinde hayırlı olsun sonu bebiş olsun inşalah...
ayy cnm uzulme biliorum cok zor ama hersey zamanini beklior.....
canım üzülme herşeyde bir hayır vardır....deme kki daha zamanımız gelmemiş....
hakkında hayırlısı olsun canım...bence biran önce tedavine başla
selam kızlar
tondora 1,20mi çıktı sonucun?
belki değerin yükselir
negatif olunca 0,1 falan çıkmıyor mu??
pozitif olacaksın tabi
ve de en takmadığın ayda geliyor canım yaa
inan hamile kaldığım ay olmuyor işte napıyım demiştim
ki benim hormon sorunlarım vardı
bu arada bahar napıyor
onu da göremedim kaçgündür
selammm kızlarr;
bugun 13.gunum yumurta takıbıne gıttım sag tarafımda 2 tane varmıs super dedı soktor ve catlatma iğnesı oldum ılk defa göbusumden yaptılar ıgneyı..inşallah guzel sonuclar alırımmm
olimberaaaaa
bebişimmmmmmm
gebeş hatunlar tickerlarınız avatarlarınız ve alt yazılarınız çok güzel olmuşşş
saol cnm sende sağlıkla sıhhatle al oğluşunu...bu arada ben erkek diyorumSağol tatlım eksik olma sizinkileri de çok yakında göreceğiz canım
nasılsın canımmm kaçıncı gündesin bakem anlat hele
saol cnm sende sağlıkla sıhhatle al oğluşunu...bu arada ben erkek diyorum
cnm aşılamanın 7 günü bugün ...perşembe günü kan tahlili verebilirsin dedi doktor ama ben idrar tahlili yapayım diyorum ondada çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum ..kan testi konusunda kararsızım eşim çok tuhaf oluyor onun üzülmesini istemiyorum
canım senin aşılama kaçıncı gün yapıldıki?yumoşun kaç mm di?üff çok sordum dimibence idrarda çıkmayabilir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?