- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #4.121
cnm 15. gün çatlatma iğnemi oldum 18 saat sonrası aşılama yapıldı...gecede yumurtam çatladı tablomda o şekilde söylüyor 17 gün çatlamış gözüküyor..
3 yumurtam vardı bi önceki gittiğimde 15 civarı idi cuma günü ...pazartesiye tamamdır dedi tekrar ölçülmedi ortalama 18 olmasını istiyordu çünküü..
bu ay artı olarak sadece bal polen karışımı yedim...
çok sormadım cnm ne demek herzaman cvplarım
idrarda 10. gün kiminde gözüküyor kiminde gözükmüyor artık ne çıkarsa bahtıma gibi olucak
hımm anladım canım..evet kimisinde hemen çıkıyor..eğer çıkmazsada testi tekrarlarsın..ay inşallah senide ekleriz bu ay hamileeee kısmına canım
inşallah cnm olmazsa daha iki defa aşılama deniycem sonra bi es verip yüksek ihtimal bi psikopata bğlayıp ordanda psikolağa gittikten sonra tüpe giderim sanırım
artık evliliğimin 4. yılını bi bebişle taçlandırmak istiyorum ALLAHın izniyle...rabbim isteyen herkeze nasip etsinn
adetin bittimi senin bebişimmm ateş fln ölççekmisin ???
inşallah sonrakilere gerek kalmadan gelir bu ay meleğin...amin isteyen herkese nasip etsin ..
evet benim adet bitti canım 10.gündeyim..yok canım ya ateş falan yok bu ay saldım çayıra mevlam kayıra olayı napalım
hayırlısı olsun cnm ne diyelimmmm
selam nilaycım tedavin hayırlı olsun inşallah sana bebeğini getirir..listemize ekleyim seni bat ne zamandı?
sonnur yumurtlamıyor olabilirsin!! bi an önce bi yerden başla biraz emek biraz çaba ilaçsa ilaç kürse kür ..rabbim bize hiçbişey yapmadan nasip etmiycek işte bu bariz ...
inşallah sonrakilere gerek kalmadan gelir bu ay meleğin...amin isteyen herkese nasip etsin ..
evet benim adet bitti canım 10.gündeyim..yok canım ya ateş falan yok bu ay saldım çayıra mevlam kayıra olayı napalım
inşallahh hayırlı olurrtatlım bat 16 subat :26::26::26:
evet canım hayırlısı..sen ateş ölçüyosun dimi at bakem ordan bi tablo
prengly bulabildinmi? yoksa ovitrel mi aldınız?inşallahh hayırlı olurrtatlım bat 16 subat :26::26::26:
Canım olabilir ,klomenle yumurtluyordum onu biliyorum ama dediğin gibi tedavisiz olmayacak belkide..
ama benim hiç uğraşasım yok hep istiyorum kendiliğinden olsun ama.. amaa.... bilmiyorumm çok tembelim ben bu konuda
günaydın nilay,ilk tedavin mi?
ne zamandır evlisin?
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com eşimden gizli girmiştim de aniden çıkmak zorunda kaldım
prengly bulabildinmi? yoksa ovitrel mi aldınız?
bende çok istedim doğal olsun aşk bebeği olsun diye ama yok o yüzdn herşeyi deniyorum sonrası rabbime kalsın diye ...en azından kendime kızcam bi nokta kalmadı ...bu yüzden içim rahatsende bi an önce silkin ve bi yerden başla
pourgua ve masumcum tekrar tekrar hayırlı olsun sonuna kadar sağlıkla ulaşırsanız inş.
masum kan sonucun kaç çıktı merak ettim
inşallahh hayırlı olurrtatlım bat 16 subat :26::26::26:
bebişkooo canım sende bir sorun yok biliyorum eşin kontrolden geçti mi ?
Canım ben yarın doktoruma gidiyorum çağırdı beni kan testi yaptırmadım yani gel bakalım dedi ona göre belki kan testide yaptırırım çok heyecanlıyım yani inşallah bebiş tutunmuştur annesine :18::18::18:
İnşallah Meliscim çok tşk ederim duaların güzel dileklerin için
ekledim canım...batımızda aynı sayılır benimkide 15 şubat...inşallah bu sefer gelir bebişimiz...
evet canım bende bir sorun yok şükürler olsun...eşimde sadece hareketli sperm sayısı biraz düşük dedi dr ama gebe kalmana engel olacak derecede değil demişti.. artık bakalım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?