Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

hımm anladım canım..evet kimisinde hemen çıkıyor..eğer çıkmazsada testi tekrarlarsın..ay inşallah senide ekleriz bu ay hamileeee kısmına canım

hımm anladım canım..evet kimisinde hemen çıkıyor..eğer çıkmazsada testi tekrarlarsın..ay inşallah senide ekleriz bu ay hamileeee kısmına canım

inşallah cnm olmazsa daha iki defa aşılama deniycem sonra bi es verip yüksek ihtimal bi psikopata bğlayıp ordanda psikolağa gittikten sonra tüpe giderim sanırım

artık evliliğimin 4. yılını bi bebişle taçlandırmak istiyorum ALLAHın izniyle...rabbim isteyen herkeze nasip etsinn
adetin bittimi senin bebişimmm ateş fln ölççekmisin ???

inşallah sonrakilere gerek kalmadan gelir bu ay meleğin...amin isteyen herkese nasip etsin ..
evet benim adet bitti canım 10.gündeyim..yok canım ya ateş falan yok bu ay saldım çayıra mevlam kayıra olayı napalım

sonnur yumurtlamıyor olabilirsin!! bi an önce bi yerden başla biraz emek biraz çaba ilaçsa ilaç kürse kür ..rabbim bize hiçbişey yapmadan nasip etmiycek işte bu bariz ...

Canım olabilir ,klomenle yumurtluyordum onu biliyorum ama dediğin gibi tedavisiz olmayacak belkide..
ama benim hiç uğraşasım yok hep istiyorum kendiliğinden olsun ama.. amaa.... bilmiyorumm çok tembelim ben bu konuda
inşallah sonrakilere gerek kalmadan gelir bu ay meleğin...amin isteyen herkese nasip etsin ..
evet benim adet bitti canım 10.gündeyim..yok canım ya ateş falan yok bu ay saldım çayıra mevlam kayıra olayı napalım

bebişkooo canım sende bir sorun yok biliyorum eşin kontrolden geçti mi ?

evet canım hayırlısı..sen ateş ölçüyosun dimi at bakem ordan bi tablo

381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com eşimden gizli girmiştim de aniden çıkmak zorunda kaldım

inşallahh hayırlı olurr tatlım bat 16 subat :26::26::26:
prengly bulabildinmi? yoksa ovitrel mi aldınız?

Canım olabilir ,klomenle yumurtluyordum onu biliyorum ama dediğin gibi tedavisiz olmayacak belkide..
ama benim hiç uğraşasım yok hep istiyorum kendiliğinden olsun ama.. amaa.... bilmiyorumm çok tembelim ben bu konuda

bende çok istedim doğal olsun aşk bebeği olsun diye ama yok o yüzdn herşeyi deniyorum sonrası rabbime kalsın diye ...en azından kendime kızcam bi nokta kalmadı ...bu yüzden içim rahat sende bi an önce silkin ve bi yerden başla

Son düzenleme:

prengly verdi canım dun olmam gerekıyordu cok aradık 1 tane bulduk o da bugun elıme gelıcektı havalar malum kar nedenıyle...doktorumla gorustum ovıtrel verdi onu da zor bela bulabıldım

pourgua ve masumcum tekrar tekrar hayırlı olsun sonuna kadar sağlıkla ulaşırsanız inş.

masum kan sonucun kaç çıktı merak ettim

pourgua ve masumcum tekrar tekrar hayırlı olsun sonuna kadar sağlıkla ulaşırsanız inş.

masum kan sonucun kaç çıktı merak ettim

Canım ben yarın doktoruma gidiyorum çağırdı beni kan testi yaptırmadım yani gel bakalım dedi ona göre belki kan testide yaptırırım çok heyecanlıyım yani inşallah bebiş tutunmuştur annesine :18::18::18:

inşallahh hayırlı olurr tatlım bat 16 subat :26::26::26:

ekledim canım...batımızda aynı sayılır benimkide 15 şubat...inşallah bu sefer gelir bebişimiz...

bebişkooo canım sende bir sorun yok biliyorum eşin kontrolden geçti mi ?

evet canım bende bir sorun yok şükürler olsun...eşimde sadece hareketli sperm sayısı biraz düşük dedi dr ama gebe kalmana engel olacak derecede değil demişti.. artık bakalım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun...

canım benim içini ferah tut...yarın inşallah çok güzel haberler vereceksin bize Allahın izniyle...dualarım seninle..ama sen sakın stres yapma olumsuz düşünme...

inşallahh gormeyız bu ay kırmızıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…