- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #4.081
saol cnm bnm allahim sizin tickerlerinizi gormeyide nasip eder insallahselam kızlarr nabersinizzz
masumcum ve özlemcim avatarlarınıza ve tickerlerinize bayıldımmmm süper olmuş kızlarr
bebişin hayırlı uğurlu olsun
sağlıcakla kucağına al inşallah
saol cnm bnm allahim sizin tickerlerinizi gormeyide nasip eder insallah
saol tatlim sende oglusunu saglicakla al kucaginaa
selam ferdacım nasılsın nasıl gidiyo herşey yolundadır inşallah...maşallah oğlumuz büyüyor
iyiyim kuzum ne olsun
yuvarlanıp gidiyoruz işte
bol bol da kilo aldım tam yuvarlanıyorum
sizleri takipteyim canım
inşallah sizin güzel haberlerinizi almamız da yakındır
oyy maşallah size olsun tatlım ya doğumdan sonra verirsin kiloları...
inşallah canım dualarını eksik etme bizlere...
napalım canım veririz bi şekilde
hepiniz için dua ediyorum hergün canım
yakındır sizin haberleriniz de
pozitif olun
saol canım Allah razı olsun...
yakındır inşallah dimi bende hissediyorum az kaldı...
çok pozitifim ben bu aralar
cnm bnm hic kafana takma biliorum bunu diyen hic de ole diildi ama gercekten zamanini beklior hersey vakti saati gelince seni zaten buluor o,dusunsende aglasanda sizlasanda(ki ole oluor bunu en ii bilenlerden birisiyim 2 yili askin zamandir ugrastigim icin her ay hayalkirikligi ne demek bilirim) zamana birak dualarim sizlerlesaol canım Allah razı olsun...
yakındır inşallah dimi bende hissediyorum az kaldı...
çok pozitifim ben bu aralar
Kızlar yazamadım kusura bakmayın eşimi uğurladım biraz işim vardı şimdi de abim geldi misafirliğe yemek yedik falan oturupda laptopun başına okuyamadım yazdıklarınızı
Özlemcim çok güzel olmuş tickerın güle güle kullan
Bana da Banu diyebilirsiniz arkadaşlar artık biz bizeyiz nasılsa
Ferdacım dediğini yaptım doktorumla konuştum çarşambaya aldım randevumu keseyi görebiliriz herhalde dedi kan testi yine yaptırır mıyım bilmiyorum da bir an önce doktora gözüksem çok iyi olucak gibi gözüküyor Allahtan hayırlısı olsun inşallah bebiş tutunmuştur :44::44::44:
Kızlar yazamadım kusura bakmayın eşimi uğurladım biraz işim vardı şimdi de abim geldi misafirliğe yemek yedik falan oturupda laptopun başına okuyamadım yazdıklarınızı
Özlemcim çok güzel olmuş tickerın güle güle kullan
Bana da Banu diyebilirsiniz arkadaşlar artık biz bizeyiz nasılsa
Ferdacım dediğini yaptım doktorumla konuştum çarşambaya aldım randevumu keseyi görebiliriz herhalde dedi kan testi yine yaptırır mıyım bilmiyorum da bir an önce doktora gözüksem çok iyi olucak gibi gözüküyor Allahtan hayırlısı olsun inşallah bebiş tutunmuştur :44::44::44:
kızlar sizden bi yardım istiyorum.az önce lavobaya gittigimde yumurta akı kıvamı akıntı geldigini gördüm.dün ov testi tam pozitif degildi..ikinci cizgi açık renkliydi.bugün yine yapacam.bu akıntıya göre ben yumurtladım mı? ama ov. testinde tam pozitifi göremedim
pozitif olacaksın tabi
ve de en takmadığın ayda geliyor canım yaa
inan hamile kaldığım ay olmuyor işte napıyım demiştim
ki benim hormon sorunlarım vardı
bu arada bahar napıyor
onu da göremedim kaçgündür
cnm bnm hic kafana takma biliorum bunu diyen hic de ole diildi ama gercekten zamanini beklior hersey vakti saati gelince seni zaten buluor o,dusunsende aglasanda sizlasanda(ki ole oluor bunu en ii bilenlerden birisiyim 2 yili askin zamandir ugrastigim icin her ay hayalkirikligi ne demek bilirim) zamana birak dualarim sizlerle
kızlar sizden bi yardım istiyorum.az önce lavobaya gittigimde yumurta akı kıvamı akıntı geldigini gördüm.dün ov testi tam pozitif degildi..ikinci cizgi açık renkliydi.bugün yine yapacam.bu akıntıya göre ben yumurtladım mı? ama ov. testinde tam pozitifi göremedim
kızlar sizden bi yardım istiyorum.az önce lavobaya gittigimde yumurta akı kıvamı akıntı geldigini gördüm.dün ov testi tam pozitif degildi..ikinci cizgi açık renkliydi.bugün yine yapacam.bu akıntıya göre ben yumurtladım mı? Ama ov. Testinde tam pozitifi göremedim
benim de akıntıyla ovulasyon hiç birbirini tutmuyordu
yapmaya devam et ovucanı bence
ama bugünü de değerlendirin
daha önceki günlerde yaptın mı ovucan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?