Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Son düzenleme:
iyiyim kuzum ne olsun
yuvarlanıp gidiyoruz işte
bol bol da kilo aldım tam yuvarlanıyorum

sizleri takipteyim canım
inşallah sizin güzel haberlerinizi almamız da yakındır

oyy maşallah size olsun tatlım ya doğumdan sonra verirsin kiloları...
inşallah canım dualarını eksik etme bizlere...

saol canım Allah razı olsun...
yakındır inşallah dimi bende hissediyorum az kaldı...
çok pozitifim ben bu aralar

pozitif olacaksın tabi
ve de en takmadığın ayda geliyor canım yaa
inan hamile kaldığım ay olmuyor işte napıyım demiştim
ki benim hormon sorunlarım vardı

bu arada bahar napıyor
onu da göremedim kaçgündür

saol canım Allah razı olsun...
yakındır inşallah dimi bende hissediyorum az kaldı...
çok pozitifim ben bu aralar
cnm bnm hic kafana takma biliorum bunu diyen hic de ole diildi ama gercekten zamanini beklior hersey vakti saati gelince seni zaten buluor o,dusunsende aglasanda sizlasanda(ki ole oluor bunu en ii bilenlerden birisiyim 2 yili askin zamandir ugrastigim icin her ay hayalkirikligi ne demek bilirim) zamana birak dualarim sizlerle

Kızlar yazamadım kusura bakmayın eşimi uğurladım biraz işim vardı şimdi de abim geldi misafirliğe yemek yedik falan oturupda laptopun başına okuyamadım yazdıklarınızı
Özlemcim çok güzel olmuş tickerın güle güle kullan
Bana da Banu diyebilirsiniz arkadaşlar artık biz bizeyiz nasılsa
Ferdacım dediğini yaptım doktorumla konuştum çarşambaya aldım randevumu keseyi görebiliriz herhalde dedi kan testi yine yaptırır mıyım bilmiyorum da bir an önce doktora gözüksem çok iyi olucak gibi gözüküyor Allahtan hayırlısı olsun inşallah bebiş tutunmuştur :44::44::44:

kızlar sizden bi yardım istiyorum.az önce lavobaya gittigimde yumurta akı kıvamı akıntı geldigini gördüm.dün ov testi tam pozitif degildi..ikinci cizgi açık renkliydi.bugün yine yapacam.bu akıntıya göre ben yumurtladım mı? ama ov. testinde tam pozitifi göremedim

kızlar sizden bi yardım istiyorum.az önce lavobaya gittigimde yumurta akı kıvamı akıntı geldigini gördüm.dün ov testi tam pozitif degildi..ikinci cizgi açık renkliydi.bugün yine yapacam.bu akıntıya göre ben yumurtladım mı? ama ov. testinde tam pozitifi göremedim

saol cnm... bu arada sana msj yolladim ozelden onu okursan sevinirim banucum..
ee ben daha gozukmedim doktora cuma gunu randevu alicam bende kese icin erken diilmi bide vajendenmi kontrol olucaksinnn tehlikesi yoktur dimiii korkuorumda ben allah korusun dusuk fln olurmu dieee

heh şöleeeee banucum...en güzelini yapmışsın...

benim de akıntıyla ovulasyon hiç birbirini tutmuyordu
yapmaya devam et ovucanı bence
ama bugünü de değerlendirin
daha önceki günlerde yaptın mı ovucan?

masumiyet canım kan zaten vereceksin mecbur kansızlık tsh demir falan bakıyorlar ilk tahlilde
ama ilk başta yaptırma diyorum betahcgye gerek yok zaten sana
çünkü keseyi göreceksin inşallah hemen

takmamak çok mümkün olmuyor ama en aza indirmeye çalışıyorum canım hayırlısı bakalım..
bahar da iyi canım konuşuyoruz biz...

evet canım en iyi anlayan sensin çok bekledin ve sonucunda bebeğin geldi şükürler olsun...vakti gelince oluyor işte gerisi boş...

canım ovulcanı bugün yaptığında muhtemelen pozitifi görürsün...bence bu birkaç günü değerlendirin boş geçmeyin

gebesin canım hayırlı olsun:) ama gidip bir kan tahlili yaptır yinede için rahat etsin!

benim de akıntıyla ovulasyon hiç birbirini tutmuyordu
yapmaya devam et ovucanı bence
ama bugünü de değerlendirin
daha önceki günlerde yaptın mı ovucan?

canım 2 gündür yapıyorum 2 gündür ikinci cizgim biraz açık renk çıkıyor.bugün de yapıcam testi.akşama...
eşimle bugün çalışamayız çünkü şehir dışında. yarın gelir herhalde...ama dün bir öğlen bir de gece çalışma yaptık.bugün çalışma yapamayacaz die 2 kere oldu. yarın akşam değerlendircez inşallah allah kısmet ederse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…