Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

çayın sperm kalitesini düşürdüğünü bilmiyordumm kim söylemişse çayı sevmeyen biri söylemiştir
bu arada bence sen uzayan akıntıya güven ama eminsen tabii ve gün aşırı beraberlik ok içini ferah tut [/QUOTE]

ya benımde reglımın bıttıgı ertesı gun yani 7.gun uzayan kremsı akıntım geldı...hep dıkkat ederdım ama bu baya bı uzundu:)yanı bu kadar erken olabılrmı acaba..

günaydın kızlarrrrr3 günndür malum istanbul daki hava muhalefetinden yoktum işte konuşamadıkta özledim sizleri ben regli olmadım daha bugün allah izin verirse test yapcam çok heyecanlıyım umarım güzel haberler veririm sizlere dua edin gören varsa bu yazımı nolur:26:

ayy hadi inşallahh hamişsındır....duanı et ve oyle yap test:)bugun kandıl rabbım hepımıze nasıp etsın ınsallah o duyguyu...haber ver bızlere mutlaka..

ayy hadi inşallahh hamişsındır....duanı et ve oyle yap test:)bugun kandıl rabbım hepımıze nasıp etsın ınsallah o duyguyu...haber ver bızlere mutlaka..

inan bilmiyordum yaa kandil olduğunu tövbe yaa allahım affetsin bööle bir günde yüzümüze gülsün hepimizin çokk sevindim duamı ediyorum arkadaşım sağol tabikide derim hepinize insallahhh allahın izni ileee:18:

içimde bir his gebesin diyor
hadi bakalım güzel haber ver bize ama akşama falan yapma gündüz yap ve bize bildir.
meraktan çatlarım ben.hadi canım inşallah gebesindir de bizim gibi uzun süre sabretmek zorunda kalmazsın.

Bende gördüm yazını tatlım Allah gönlüne göre versin inşallah mutlu haberini alırız

CANLARIM HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM...RABBİM BÖÖLE MÜBAREK BİR GÜNDE BANA NASİP ETTİ MELEĞİM BULDU ANNESİNİ...DARISI TÜM ARKADAŞLARIMA İSTEYEN BEKLEYEN SİZLERE HEMEN SÖYLEYEYİM DEDİM ÇOK HEYECANLIYIM ÇOK KARIŞIĞIM ÇOK MUTLUYUM NOLUR DUA EDİN HEPİNİZ...718 DEĞERİM 3-4 HAFTALIKMŞ DAHA SANIRSAM İDRAR TESTİDE YAPTIM BU SABAH BAYAĞA BELİRGİN ÇIKTI DAHA SONRA DETAYLARI ANLATICAM SİZLERİ SEVİYORUMMM

Kızz hadi gözün aydın maaşallah diyeyim ilk ben kutlayayım Valla çok sevindim bir hamiş daha çıktı çok şükür Allahıma
bak topik açtım seni de bekliyorum mutlaka 2012 Ekim anneleri diye öpüyorum şimdilik hadi Allah sağlıkla tamamına erdirsin hamileliklerimizi

tebrık ederımmm.....rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın...ne olur bızlere de dua et bızde o duyguyu yasayalım...

ayyy cnm bnm seni ne kadar cok merak ettim anlatamam cok sevindim ii olduguna ayrica guzel dileklerin icinde cok saol bitanem...
allah tamamina erdirsin insallah senin bebisinide bnmkinide cooook optum kendine ve bebegine ii bak tatlim...

cnm bnm cok sevindim seni tanimiorum ama yinede mutlu oldum senin adina...
hadi bakim teker teker gelio bebislerimizzz

kizlar doktor bana randevuyu taaaammm 24une verdii
bebegimi daha 3 hafta goremicem..nese herseyin hayirlisi bu arada herkesin kandili mubarek olsun allah icimizdeki butun dualari kabul etsin insallah...

Son düzenleme:

ne kadar sevindim bi an msjı görünce yüreğim zıpladııı rabbimm bizede nasip et yalvarırımay çok duygulandım yaaaa

sağlıkla kucağına alırsın inşşallah

canım hayırlı olsun sana şubat açılışını yap arkandan geliriz dedim aferin söz tuttun
allah tamamına erdirsin canım kucağına almak nasip olsun.detayları beklioruz.

canımmmm allah analı babalı büyütsün maşallahhh topikte hamile olmayan kalmayacak kısa zamandaaa..çok sevindim hakikaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…