Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ben şimdiden AMİN diyorum..ben de gidip dua edeyim. Rabbim bütün dualarınızı kabul etsin... iyi geceler

ya benımde reglımın bıttıgı ertesı gun yani 7.gun uzayan kremsı akıntım geldı...hep dıkkat ederdım ama bu baya bı uzundu:)yanı bu kadar erken olabılrmı acaba..[/QUOTE]

yani kişiden kişiye göre değişir ama bence değildir canım yaa o kadar erken :26:

Gamzee hadi gözün aydın tatlım sonunda sende bu eşsiz duyguyu tattın ALLAH tamamına erdirsin inşallah tebrik ediyorum..

hoşceldunnn sana bişi diyeceumm bu labquick gebelik testi hkkında fikrun varmidur????

vardur daa bence gayet hassas bi testttur.açıklamasınıda okudum 20ye kadar hcg algılarmış.
tabi cebeluktan bahsediyirsan
yaptınmı kiz yoksam.

ya ateş topiğindeki bi arkadaş yapmışta bozuk çıkmış hemde ikiside şerit ler t nin altında değil ama çift çizgi var....bide fiyatıda çok ucuz diğerlerine göre o yüzden sordumm..

o patsilerr o testten benda bi çere yapmiştum aynisi bağada olmişti çizgileri biri oteye biri beriye çikmiş idi
once tek çizgi 1 saat sora baktum çift çizgi biraz siluk idi benda boşina sevinmişidum

kızlar az önce yasin okudum..hepinizin adını gecirdim tek tek...ismini bilmediklerimi nick olarak andım..everythingwillbegreat burayı okuyorsan senin de adını gecirdim.haberin olsun...

kızlar az önce yasin okudum..hepinizin adını gecirdim tek tek...ismini bilmediklerimi nick olarak andım..everythingwillbegreat burayı okuyorsan senin de adını gecirdim.haberin olsun...

saol cnm allah hepimizin dualarını kabul etsin tatlı tatlı bebişler versin hepimize hayırlısıyla.

hepinize çok ama çokk teşekkür ederim rabbim bu yüce duyguyu sizede nasip etsin en kısa zamanda dualarımdasınız çok güzel dileklerde bulunmuşsunuz hepiniz allah razı olsun işyerindeki yoğunluktan fırsat bulunca yazıcam daha geniş belirtilerimi yaşadığımız heyecanı dün ve hala3 gün yoktuk kar tatili oldu bizede malum ondan iş çok birikti...sizleri çok seviyorum ve inanıyorum bu liste bi an önce bitecek hepiniz yavrularınıza kavuşacaksınız...görüşmek üzere canlarım...

canım cok sevındım rabbım hayırlı evlat nasıp etsın. darısı bebek ısteyen herkese ınsallah.
yok negatif çıktıda zatende erken pazar yapcammm
olımbera arkadsım bak beklıyorum sabırsızlıkla ınsallah cıft cızgı cıkıcak.bu ay da 2012 ugurlu geldı.cok azıcık kaldık onlarıda en gec martta bıtırırsek tamamdır bu iş

kaçaaakkkkk nerdesin senn
ne durumdasın?

kaçaaakkkkk nerdesin senn
ne durumdasın?

kaçak mı? kim ?ben mi??ıyıyım canım adet beklıyorum gelırse tabı gelmez bence ama beklıyorum yınedeben vazıfemı yapıp beklıyımde gelmezse kendı bılırsen ne durumdasın geldımı senın kı??

vallahi hatırlamıyorum ama en ucuz olanlardan tatlım çıkınca çıkıyo btanem

bende ucuz olanından alıyorumda dünkü bahsettiğimiz marka mı diye merak ettim.heralde doğruda çıkıyodur
ama sen beta hcg e baktırdın artık kesin rabbimin izni ile..

ama senin günün geçmişti dimi ve hala gelmedi sanırım,aynı ben gibi bendede durum aynı hala olmadım
pazartesiye dr. randevu alıcam.

kızlar aşırı derecede bel ağrısı çekiyorumm öyle gebelik psikolojisi fln demeyin bildiğiniz belim kopuyor...
fıtık neyimmi oldum acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…