- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #4.221
inşallah cnm yoksda önümde 2 aşılamam daha var onlada gelmezse tüppp herşeyi deniycem olmazsa napayım diycem elimden geleni yaptım diyip oturcamm..
güzel dileklerin için tşk ederim bi kaç gün önce rüyamda bişi gördüm dünde erkek bebek gördüm ALLAH hayıra çevirsinnn .....gebe isem eğer anlatıcamm pazartesii gebe değilsem içimde patlıcakk artık...
ben yavaştan kaçıyorum cnm biraz el açıp dua etme vaktidir ...
kızlarrr hepiniz için dua etcemmmm sizlerde bi yerlerde amin deyinn bana..
öpüldünüzz ne ekşındı ama
çayın sperm kalitesini düşürdüğünü bilmiyordumm kim söylemişse çayı sevmeyen biri söylemiştir
bu arada bence sen uzayan akıntıya güven ama eminsen tabii ve gün aşırı beraberlik ok içini ferah tut
CANLARIM HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM...RABBİM BÖÖLE MÜBAREK BİR GÜNDE BANA NASİP ETTİ MELEĞİM BULDU ANNESİNİ...DARISI TÜM ARKADAŞLARIMA İSTEYEN BEKLEYEN SİZLERE HEMEN SÖYLEYEYİM DEDİM ÇOK HEYECANLIYIM ÇOK KARIŞIĞIM ÇOK MUTLUYUM NOLUR DUA EDİN HEPİNİZ...718 DEĞERİM 3-4 HAFTALIKMŞ DAHA SANIRSAM İDRAR TESTİDE YAPTIM BU SABAH BAYAĞA BELİRGİN ÇIKTI DAHA SONRA DETAYLARI ANLATICAM SİZLERİ SEVİYORUMMM
ben celdummmmmm
hoşceldunnn sana bişi diyeceumm bu labquick gebelik testi hkkında fikrun varmidur????
vardur daa bence gayet hassas bi testttur.açıklamasınıda okudum 20ye kadar hcg algılarmış.
tabi cebeluktan bahsediyirsan
yaptınmı kiz yoksam.
ya ateş topiğindeki bi arkadaş yapmışta bozuk çıkmış hemde ikiside şerit ler t nin altında değil ama çift çizgi var....bide fiyatıda çok ucuz diğerlerine göre o yüzden sordumm..
kızlar az önce yasin okudum..hepinizin adını gecirdim tek tek...ismini bilmediklerimi nick olarak andım..everythingwillbegreat burayı okuyorsan senin de adını gecirdim.haberin olsun...
saol cnm allah hepimizin dualarını kabul etsin tatlı tatlı bebişler versin hepimize hayırlısıyla.
canım cok sevındım rabbım hayırlı evlat nasıp etsın. darısı bebek ısteyen herkese ınsallah.CANLARIM HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM...RABBİM BÖÖLE MÜBAREK BİR GÜNDE BANA NASİP ETTİ MELEĞİM BULDU ANNESİNİ...DARISI TÜM ARKADAŞLARIMA İSTEYEN BEKLEYEN SİZLERE HEMEN SÖYLEYEYİM DEDİM ÇOK HEYECANLIYIM ÇOK KARIŞIĞIM ÇOK MUTLUYUM NOLUR DUA EDİN HEPİNİZ...718 DEĞERİM 3-4 HAFTALIKMŞ DAHA SANIRSAM İDRAR TESTİDE YAPTIM BU SABAH BAYAĞA BELİRGİN ÇIKTI DAHA SONRA DETAYLARI ANLATICAM SİZLERİ SEVİYORUMMM
olımbera arkadsım bak beklıyorum sabırsızlıkla ınsallah cıft cızgı cıkıcak.bu ay da 2012 ugurlu geldı.cok azıcık kaldık onlarıda en gec martta bıtırırsek tamamdır bu işyok negatif çıktıda zatende erken pazar yapcammm
napıon kız tandıraaa( bi ebrumuz vardı sana böle derdi aklıma geldi şimdi )
canım cok sevındım rabbım hayırlı evlat nasıp etsın. darısı bebek ısteyen herkese ınsallah.
olımbera arkadsım bak beklıyorum sabırsızlıkla ınsallah cıft cızgı cıkıcak.bu ay da 2012 ugurlu geldı.cok azıcık kaldık onlarıda en gec martta bıtırırsek tamamdır bu iş
canımm bu hangi markaa
kaçaaakkkkk nerdesin senn
ne durumdasın?
vallahi hatırlamıyorum ama en ucuz olanlardan tatlım çıkınca çıkıyo btanem
kaçak mı? kim ?ben mi??ıyıyım canım adet beklıyorum gelırse tabı gelmez bence ama beklıyorum yınede ben vazıfemı yapıp beklıyımde gelmezse kendı bılır sen ne durumdasın geldımı senın kı??
tandıra attım ekmeğiikız şu ebruu ebru26 o mu
napıon kız tandıraaa( bi ebrumuz vardı sana böle derdi aklıma geldi şimdi )
tandıra attım ekmeğiikız şu ebruu ebru26 o mu
nerden geldi ebru aklınıza ne oldu o kız topikten kovuldu yaw'la falan tartışmıştı.bu arada ne yaw var piyasada ne pembiq bunlar hamile kaldı kaçtılar
bilmem ki nerden geldi aklımıza canımmm
nasılsınnnn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?