- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #4.201
ben celdummmmmm
hoşceldunnn sana bişi diyeceumm bu labquick gebelik testi hkkında fikrun varmidur????
vardur daa bence gayet hassas bi testttur.açıklamasınıda okudum 20ye kadar hcg algılarmış.
tabi cebeluktan bahsediyirsan
yaptınmı kiz yoksam.
ya ateş topiğindeki bi arkadaş yapmışta bozuk çıkmış hemde ikiside şerit ler t nin altında değil ama çift çizgi var....bide fiyatıda çok ucuz diğerlerine göre o yüzden sordumm..
evet yaptımmm :44::44::44:
ya ateş topiğindeki bi arkadaş yapmışta bozuk çıkmış hemde ikiside şerit ler t nin altında değil ama çift çizgi var....bide fiyatıda çok ucuz diğerlerine göre o yüzden sordumm..
ne çıktı ne çıktı
hadi iki çizik çıktı de olimberam.
ya testler şans işi nadirende olsa yanlış çıkabiliyor.
ama dur bakalım senin daha günün var inşallah ikinci şubat gebesi sen olursun canım
yok negatif çıktıda zatende erken pazar yapcammm
CANLARIM HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM...RABBİM BÖÖLE MÜBAREK BİR GÜNDE BANA NASİP ETTİ MELEĞİM BULDU ANNESİNİ...DARISI TÜM ARKADAŞLARIMA İSTEYEN BEKLEYEN SİZLERE HEMEN SÖYLEYEYİM DEDİM ÇOK HEYECANLIYIM ÇOK KARIŞIĞIM ÇOK MUTLUYUM NOLUR DUA EDİN HEPİNİZ...718 DEĞERİM 3-4 HAFTALIKMŞ DAHA SANIRSAM İDRAR TESTİDE YAPTIM BU SABAH BAYAĞA BELİRGİN ÇIKTI DAHA SONRA DETAYLARI ANLATICAM SİZLERİ SEVİYORUMMM
zaten erken daha çıkmaz canım.sabır pazartesiye kadar
nasılda toplaştınız ama
eeee napyonuz bakalımmm
sabır sabır ya sabırrrrbelkide çift olurrr
iyiyiz valla nolsun...çalışmaları bugün itibari ile bitirdik.gerisi Rabbime kalmış..ay olimbera kız heycan yaptım.. o test ilişkiden 10 gün sonrasını gösterio..bu duruma göre ben 13 şubatta yapacam testi
sen şarkılarını pazartesiye sakla canımm burda hepbirlikte halay çekeriz pazartesi.
inşallah pozitifi görürsünn cnmmm ...rabbim emekklerimizi boşa çıkarmasınnn
e biraz ekşın lazımdı topiğeeeinşşallah gerçek olur bu ekşınnn en yakın zmanda..
Kızlar ıyı aksamlar bugun guzel bır haber daha aldık mysea den artık cok az kısı kaldınız yakında butun topık hamıs olucak Allahın ıznıyle :)
inşallah canım..valla topikte hamiş olmayan bi biz kaldık.inş bizde bu ay bu listede gebiş oluruz..
masumcum inş dedigin olur.dua et bizlere...
olsun cnm er yada geç rabbimm sağlıkla versinde bekleriz gerekiyorsada ...
Alah sabrımızı deniyor herhalde...napalım yapacak bişi yok..biz isyan etmicez dua etmeye devam.bu arada canım içimden bi ses senin de çok ama çok yakında bebişin olacak diyor..belki de içinde.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?