Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ya ateş topiğindeki bi arkadaş yapmışta bozuk çıkmış hemde ikiside şerit ler t nin altında değil ama çift çizgi var....bide fiyatıda çok ucuz diğerlerine göre o yüzden sordumm..

ya ateş topiğindeki bi arkadaş yapmışta bozuk çıkmış hemde ikiside şerit ler t nin altında değil ama çift çizgi var....bide fiyatıda çok ucuz diğerlerine göre o yüzden sordumm..

çift çizgi mi çıktı?kız o test gayet hassas ve gayet iyi bir test...eğer çift çıktıysa hamişsinnnnnn

evet yaptımmm :44::44::44:

ne çıktı ne çıktı
hadi iki çizik çıktı de olimberam.
ya testler şans işi nadirende olsa yanlış çıkabiliyor.
ama dur bakalım senin daha günün var inşallah ikinci şubat gebesi sen olursun canım

canım çok ama çok sevindim senin adına..bu mübarek gece de bize de dua et...diğer tüm hamişler sizde dua edin nolur...hepinizin kandilini kutlarım

nasılda toplaştınız ama
eeee napyonuz bakalımmm

iyiyiz valla nolsun...çalışmaları bugün itibari ile bitirdik.gerisi Rabbime kalmış..ay olimbera kız heycan yaptım.. o test ilişkiden 10 gün sonrasını gösterio..bu duruma göre ben 13 şubatta yapacam testi

inşallah pozitifi görürsünn cnmmm ...rabbim emekklerimizi boşa çıkarmasınnn

e biraz ekşın lazımdı topiğeeeinşşallah gerçek olur bu ekşınnn en yakın zmanda..

Kızlar ıyı aksamlar bugun guzel bır haber daha aldık mysea den artık cok az kısı kaldınız yakında butun topık hamıs olucak Allahın ıznıyle :)

inşallah pozitifi görürsünn cnmmm ...rabbim emekklerimizi boşa çıkarmasınnn

e biraz ekşın lazımdı topiğeeeinşşallah gerçek olur bu ekşınnn en yakın zmanda..

Kızlar ıyı aksamlar bugun guzel bır haber daha aldık mysea den artık cok az kısı kaldınız yakında butun topık hamıs olucak Allahın ıznıyle :)

inşallah canım..valla topikte hamiş olmayan bi biz kaldık.inş bizde bu ay bu listede gebiş oluruz..
masumcum inş dedigin olur.dua et bizlere...

olsun cnm er yada geç rabbimm sağlıkla versinde bekleriz gerekiyorsada ...

Alah sabrımızı deniyor herhalde...napalım yapacak bişi yok..biz isyan etmicez dua etmeye devam.bu arada canım içimden bi ses senin de çok ama çok yakında bebişin olacak diyor..belki de içinde.....

Alah sabrımızı deniyor herhalde...napalım yapacak bişi yok..biz isyan etmicez dua etmeye devam.bu arada canım içimden bi ses senin de çok ama çok yakında bebişin olacak diyor..belki de içinde.....

inşallah cnm yoksda önümde 2 aşılamam daha var onlada gelmezse tüppp herşeyi deniycem olmazsa napayım diycem elimden geleni yaptım diyip oturcamm..
güzel dileklerin için tşk ederim bi kaç gün önce rüyamda bişi gördüm dünde erkek bebek gördüm ALLAH hayıra çevirsinnn .....gebe isem eğer anlatıcamm pazartesii gebe değilsem içimde patlıcakk artık...
ben yavaştan kaçıyorum cnm biraz el açıp dua etme vaktidir ...
kızlarrr hepiniz için dua etcemmmm sizlerde bi yerlerde amin deyinn bana..
öpüldünüzz ne ekşındı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…