Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

nice mutlu huzurlu sevgi dolu seneler canımmm.inşallahhh çok güzel bbir yaş geçirirsinnn.

sağol canım benimm...
neyse kızlar ben kaçar yeğenim burda uzun zamandır görüşmüyorduk bu gece sabahlarız heralde..
öpüyorum sizi ii gecelerr...

kısmet canım belli olmaz.... evet inşallah canım az kaldı

kızlar taze bilgiii koşun koşunnnnnnnn.....
yüzü koyun yatmak prolaktin hormonunu etkiliyormuş....yani bi yerde gebe kalmaya bile engel ...
annem günah derdi ama ben hep öle yatarımmmm...

ben hep öyle yatarım ama iki kez gebe kaldım.hem de ilk aylarımda.hiç beklemeden

slm kizlar yeni topiginiz hayirli ugurlu olsun..
hepimize bebis getirsin insallah..
diger topige kimse girmio sanirim buradan devam ediceksiniz..
ben cok giremiorum bilgisayarim bu siralar cok kitlenio..
beni de listeye ekleyin dicem ama bu ay korunuoruz rahim filminden dolayii..

meliss teşekkürler cnm..
inş beklemede yazıları hamile olarak değişir hepimizinnn

a.selam mahrumcum.nasılsınn.bu ay neler planlıyorsun
bebiş gelince söleriz cnm yazar senide.

vlla planlarımın arasında bu ay hamile kalmak var öncelikle
tabi bunun için klomen + iğne tedavime devam etcem ....diğer ilacımı içiyorum agnucastonu bal+çörekotu +tarçın karışımını pek yiyemicem galiba
sen neler yapıyosun cnm...eşin nasıl oldu çalışmalar başlıcakmı???

acnucaston neki:26:
hadi inşallahh güzel sonuçlar alırsın canım.
ben şimdilik beklemedeyim.bugün 24.günüm.ateşe göre 19.gün yumurtlamışım.
bana kalırsa hala yumurtlamadım ama zaten bu ay pek düzeenli çalışma olmadı.
ne yapalım nasip kısmet.diğer aya inşallah.
zaten aralıkta kesin rahim filmi+sperm tahlili olcak.
ama bu adet olduğumda doktora gidip bi daha muayene olcam.

agnucaston bitkisel içerikli bi ilaç mens dönemi bozuklukları için hatta sanada tavsiye edecektim proloktni düzenliyormuş prospektüsünde okudum. eczanelerde bulursun 9.90 fiyatıda
doktor kullanabilirsin dedi bi yan etkisi yok dedi bende başladım baklaım ilk kutum bitti sayılır....
sperm tahlili ve rahim filmi önemli tabi cnm bişide kalmamış aralıktaysa en azından için rahatlar hakkında hayrlı herşey güzel olsunnn ...

saol tatlım tavsiyen için ama şu an benim prolaktin normalin altına düşmüüş 1.42 de adetlerimde düzene girdi aslında ben senenin başından sonuna hesapladım genelde 28günde olmuşum bazı zamanlar 32 güne çıkmış en fazla.bu ayda 28günde oldum bakalım 5gün sonra olursam düzenli.
ama geçen gün öğrendimki adetler düzenli de olsa yumurtlama olmayabilirmiş.çok zor yaa en iyisi doktor kontrolünde olmak.

en güzeli doktor takibi tabiki..umarım fazla çalışmadığın bu ay bebişin sana süpriz ypar...
ALLAH büyük....

saol canım inşallah hayırlı olacak topiğimizz evet artık burdan devam diğer aya inşallah senide ekleriz listeye canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…