Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

selamlar kızlar
ben de prolaktin için agnucaston kullanıyorum
yazayım dedim
bu ay yükselmedi gibi hissediyorum bunu kullandığımdan
inşallah da öyledir

bebisimolsun canım benim ateşim bugün yine yükseldi
çok tuhaf bir tablom oldu elimde
hayır olsun inşallah
36,6
36,7
36,3
36,7
kaldı son 3
ölçmeye devam bakalım

Son düzenleme:
hava kapalı burda da
hava bozuk olunca insanın keyfi de olmuyor pek
temzlik falan da yapmadım bu hafta hiç canım istemedi
miskin miskin oturuyorum valla

evet canım baya keskin iniş çıkış olmuş ama en başından ölçülmeyince pek doğru sonuç çıkmıyor.çünkü ortalama ateşin kaç bilinmiyor.ama olsun en azından kaçla adet olcağını öğrenmiş olacaksın.tabi umarım olmazsında tarihe geçersin en kısa gebelik tablosu olarak
son 2 3gün demişsin 24 25günde bir mi regl oluyorsun.
benim tablo iyi gibi ama ateş geçen aya göre çok düşük inşallah sonu güzel olsun hepimiz içinn.

evet tuhaf bir tablo oldu ben de merak ediyorum nasıl devam edeceğini
diğer ay düzenli ölçeceğim zaten
evet canım 24-25-26 günde regli oluyorum değişebiliyor
ama ovulasyon testine göre bu ay 26yı bulmayacak 24-25 günde bir olacak

artık havalar soğudu eski ateşin gibi olmayabilir ateş
önemli olan düşmeden devam etmesi işte
herkesin hakkında hayırlısı olsun

selam canım.sanırım bugün herkeste böyle kötü bir ruh hali var.bende öyleyim.canım bir şey yapmak istemiyor.

ayy canim kusura bakma gec yaziyorum bir derdim var dakileri okuyordum dalmisim nevzaman keyffim lkacsa oraya daliyorum ,ahh canim yaa keske bu can sikintisi havadan olsa neyse artik gerci havada ii degil hic,bebis haberi yokmu ya icim daraldi

ayy canim kusura bakma gec yaziyorum bir derdim var dakileri okuyordum dalmisim nevzaman keyffim lkacsa oraya daliyorum ,ahh canim yaa keske bu can sikintisi havadan olsa neyse artik gerci havada ii degil hic,bebis haberi yokmu ya icim daraldi

canım sende kusura bakma şimdi okudum.
canımızı sıkmamak elde değil tabi ki kafadan atmak sa mümkün bile değil.her an düşünüyoruz.
ama yinede biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allaha kalıyor.inşallah bi gün hepimiz güleceğiz.
bebiş haberi yok şimdilik ama inşallah kısa zaman sonra alırız bi kaç güzel haber.

baharcim Allah huzur versin ama ilkonce valla minik bi tartismada bile tepetaklak oldum o yuzden once saglik huzur sonra bebek.mutsuz ailedecocuk olsa ne olmasa ne

baharcim Allah huzur versin ama ilkonce valla minik bi tartismada bile tepetaklak oldum o yuzden once saglik huzur sonra bebek.mutsuz ailedecocuk olsa ne olmasa ne

tabi ki canımm sağlık huzur olmadıktan sonra hiç bişeyin değeri yok.ama bu konuda en küçük bir şeyi büyütüp sorun haline getirirsek hayat yaşanmaz hale gelir evlilik ise kabusa döner. o yüzden her şeye problem gözüyle bakmamak gerekir.bazı şeyleri duymazdan görmezden geldiğimiz zaman mutlu olabiliriz.allah herkese güzel geçinmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…