- Konu Sahibi bebisimolsun
-
agnucaston bitkisel içerikli bi ilaç mens dönemi bozuklukları için hatta sanada tavsiye edecektim proloktni düzenliyormuş prospektüsünde okudum. eczanelerde bulursun 9.90 fiyatıda
doktor kullanabilirsin dedi bi yan etkisi yok dedi bende başladım baklaım ilk kutum bitti sayılır....
sperm tahlili ve rahim filmi önemli tabi cnm bişide kalmamış aralıktaysa en azından için rahatlar hakkında hayrlı herşey güzel olsunnn ...
selamlar
ben buralardayım işini görür müyüm
tabi görürsün canımm
ateşin kaç çıktı bugün.az kaldı seninde hadi bakalım güzel haberi ver bu ay.
valla canım benim ateş çok tuhaf ve dengesiz
hiçbirşey anlamadım
baksana tabloya sen bişey anlayacak mısın
son 2-3 gün
3803e9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu arada senin tablo güzel gidiyor gördüm:92:
kizlar selam sabahtan beri temizlik yapiyorum hirsimi alamadim hic keyfim yok sizlernasilsiniz
evet canım baya keskin iniş çıkış olmuş ama en başından ölçülmeyince pek doğru sonuç çıkmıyor.çünkü ortalama ateşin kaç bilinmiyor.ama olsun en azından kaçla adet olcağını öğrenmiş olacaksın.tabi umarım olmazsında tarihe geçersin en kısa gebelik tablosu olarak
son 2 3gün demişsin 24 25günde bir mi regl oluyorsun.
benim tablo iyi gibi ama ateş geçen aya göre çok düşük inşallah sonu güzel olsun hepimiz içinn.
selam canım.sanırım bugün herkeste böyle kötü bir ruh hali var.bende öyleyim.canım bir şey yapmak istemiyor.
ayy canim kusura bakma gec yaziyorum bir derdim var dakileri okuyordum dalmisim nevzaman keyffim lkacsa oraya daliyorum ,ahh canim yaa keske bu can sikintisi havadan olsa neyse artik gerci havada ii degil hic,bebis haberi yokmu ya icim daraldi
baharcim Allah huzur versin ama ilkonce valla minik bi tartismada bile tepetaklak oldum o yuzden once saglik huzur sonra bebek.mutsuz ailedecocuk olsa ne olmasacanım sende kusura bakma şimdi okudum.
canımızı sıkmamak elde değil tabi ki kafadan atmak sa mümkün bile değil.her an düşünüyoruz.
ama yinede biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allaha kalıyor.inşallah bi gün hepimiz güleceğiz.
bebiş haberi yok şimdilik ama inşallah kısa zaman sonra alırız bi kaç güzel haber.
baharcim Allah huzur versin ama ilkonce valla minik bi tartismada bile tepetaklak oldum o yuzden once saglik huzur sonra bebek.mutsuz ailedecocuk olsa ne olmasane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?