- Konu Sahibi bebisimolsun
-
nbr baharrrr nasılsınnn çok sıkıldım ben yaaaa
iyi diycem ama bende çok sıkıldım canım yaaa.hiç bişey sarmıyorrrrrrrrrrrrrr
ne tv ne internet kesmiyo benide cnm yşpasta istedi bide acayip bi şekildeee aşersem bu kadar olur...şöle kremalı miremalıbi dilim yesem rahatlıcammmm heee
oyyy maşallahh gece gece.ama şu an adetlisin sanırım ondan canın tatlı istiyor.en iyisi tatlı bişeyler ye ve bastır o isteği.senin bat ne zamandı bu arada
evet canım az kaldı.ama ateşe göre yeni yumurtlamışım.ama ben yinede pazartesi yaparım test.diğer hafta 17ekimde.
bende yarın klomene başlııyorum ALLAH ın izniyle bakalım ....
ilaçlardanda artık bıktımm valla
hadi hayırlı olsun canım.bende bu ay olmazsa isteyeceğim doktordan klomen.böyle boş durmakla olmuyorrrr.
rahim filminden sonra başla bence oda kist yapabiliyor biliyorsun....
evet doğru offf hiç bişey bilmiyorummm
seni çok iyi anlıyorum cnm ....:97:
ben yavaştan çıkıyorum cnm kendine iyi bak görşrz:80:
yok cani m altta kalamiycam bi konu evet cok etkiliyo herseyitabi ki canımm sağlık huzur olmadıktan sonra hiç bişeyin değeri yok.ama bu konuda en küçük bir şeyi büyütüp sorun haline getirirsek hayat yaşanmaz hale gelir evlilik ise kabusa döner. o yüzden her şeye problem gözüyle bakmamak gerekir.bazı şeyleri duymazdan görmezden geldiğimiz zaman mutlu olabiliriz.allah herkese güzel geçinmeyi nasip etsin.
veee bir adet günü daha geldiii ve sonuççççç adetim gelmek üzereee
ve adetim geldi malesef sadece bugün eşimin doğum günü ona güzel bir haber vermeyi umut etmiştim ama kısmet değilmişş napalım diğer aya inşallah.....
sağlık olsun canım bir dahaki aya inşallah
ateş tablonu ekleyebilir misin fikir olması açısından
evet canım hayırlısı olsun inşallah... tabi ekliyorum canım 14.gün testte pozitifti aslında tam başlamadı ama kahverengi akıntılar başladı akşama sökülür
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet canım hayırlısı olsun inşallah... tabi ekliyorum canım 14.gün testte pozitifti aslında tam başlamadı ama kahverengi akıntılar başladı akşama sökülür
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
ve adetim geldi malesef sadece bugün eşimin doğum günü ona güzel bir haber vermeyi umut etmiştim ama kısmet değilmişş napalım diğer aya inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?