Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ne tv ne internet kesmiyo benide cnm yşpasta istedi bide acayip bi şekildeee aşersem bu kadar olur...şöle kremalı miremalı bi dilim yesem rahatlıcammmm heee

oyyy maşallahh gece gece.ama şu an adetlisin sanırım ondan canın tatlı istiyor.en iyisi tatlı bişeyler ye ve bastır o isteği.senin bat ne zamandı bu arada

oyyy maşallahh gece gece.ama şu an adetlisin sanırım ondan canın tatlı istiyor.en iyisi tatlı bişeyler ye ve bastır o isteği.senin bat ne zamandı bu arada

aynen öyle cnm yedim ama kesmedi bakalımm ....bnm bat 7 kasım cnm seninkinede az kaldı test yapcakmısın ???

evet canım az kaldı.ama ateşe göre yeni yumurtlamışım.ama ben yinede pazartesi yaparım test.diğer hafta 17ekimde.

yok cani m altta kalamiycam bi konu evet cok etkiliyo herseyi
veee bir adet günü daha geldiii ve sonuççççç adetim gelmek üzereee

canim ama gelmemis daha gelse denapalim artik duyarsizlasiyorum bebegin olmadigi konusuna yani kabullenmeye basladim sanki,7aydir vucudumu dinliyorum aslida heray ayni seyler yumurtlamadan sonra hersey kendini tekrar ediyor ve bu ayda tutturamadan gececek,artik bebek yokmu diye soran yok anladilar olamadigini ve uzuldugumuzu,oof cok dertlyim kizlar
yarin is var ama uyuyasim yok

ve adetim geldi malesef sadece bugün eşimin doğum günü ona güzel bir haber vermeyi umut etmiştim ama kısmet değilmişş napalım diğer aya inşallah.....

canım boşver...hayırlısı olsun..inş diğer aya tutat diyelim...gecen ay benimde öle olmuştu..çift çizgiyi yakaladığım gün önce ve sonrasıda çalışmam olmuştu ama yine bebiş olmadı..bu sefer de çalıştık ama ateşim pek istedigim gibi gitmiyor...aslında senin ateşin epey bi güzel gitmiş...çok istikrarlıymı..benimki borsa mübarek...pek hamiş olacaga da benzemyorum ama...napalım...

ve adetim geldi malesef sadece bugün eşimin doğum günü ona güzel bir haber vermeyi umut etmiştim ama kısmet değilmişş napalım diğer aya inşallah.....

canım arkadaşımm hayırlısı olsun.gün gelecek bizde sevineceğiz.inşallah o gün çok uzak değil.seni seviyorumm sakın üzme kendini.sen zaten eşine en güzel hediyesin.seneye zaten bebişin babasını kendisi kutlayacak canımbenimmm.

demek burdasınız bnm niye haberim yok aşk olsun bende topik dağıldı diye üzülüyordum...bnide çabuk yazın 21 ekim ama ben hamileyim bu ay.ahanda tükürükle yazdım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…