- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #4.721
ben şimdi bunları düşünüp sabaha kadın doğuma değil,pskiyatri bölümüne görünürüm
bende gitmeyi düşünüyorum sonnur ikimiz gidelim istersen ...
Ben bunlarla gebe değil merhum olurum demedi deme
konuş bahar konuşşş sonnura hücummmmm
ben yaptım hayattayım sonnur sanada bişi olmaz emin ol
bahar sen aşmışın bi muaynehane aç sonrası malum tabiki uğur dündar
canım sonuçlarınız gayet güsel.
ama sanırım eşinde enfeksiyon var çünkü lökosit çok çıkmış
diğerlerinden pek anlamıom baştır kuyruktur.
slmmmmmmmmmmm bebişşşşş
naz morfolojide iyi sanırım oda %7 nin altında olmayacak %14 normali oda iyi ...
akadaşlar merhaba nasılsınız bende sizler gibi bebeğim olsun istiyorum ve yarın yumurta çatlatma iğnesi yaptırcam bakalım ne olacak inş önümüzdeki ay güzel haberi alırız.. allah herkese nasip etsin. bu arada benim bat 13 mart ekleyebilirsiniz...
o ne biçim laf öle bebişko
ama benim gecelerim bu ay hiç ii değil bilesin
bu arada bütün kıslar toplandıkkkkkkkkkkkk
hoşgeldin aramıza tedavin güzl sonuç verir umarım...
kız sen benim yorumları görebiliyomuydun
güney hoşgeldin tedavin hayırlı olsun.ilk kezmi iğne oldun.
akadaşlar merhaba nasılsınız bende sizler gibi bebeğim olsun istiyorum ve yarın yumurta çatlatma iğnesi yaptırcam bakalım ne olacak inş önümüzdeki ay güzel haberi alırız.. allah herkese nasip etsin. bu arada benim bat 13 mart ekleyebilirsiniz...
aman boşver bebişko bu ayda biz dinlenelim banyo yapmaktan eskidimay ne bilim benim bi arkadaş öyle der sürekli
aman al benden de o kadar yavriiiiiiiii
bugün görüyom bahar sorun yok ...
aman boşver bebişko bu ayda biz dinlenelim banyo yapmaktan eskidim
bugün sen gör diye büyük ve kalın harfleri kullanıom bebeğim ee naptın bakalım hadi bu ay güsel haber ver bize inşallah.bak haziran gibi falan geliom peşinden
ben beş kez oldum bahar 2 totodan 3 koldan ama hiçbiride acımadıkiiiiiiiii
hoşgeldin güney...inşallah tedavin güzel sonuçlanır...eklerim tabi ama sürekli gelip bizlerle sohbet etmek şartıylayazdırıp çekip gitmek yok ne zamandır evlisin ne zamandır istiyorsunuz canım bahsedermisin kendinden tanışalım
h bulduk..1 yıl 3 aydır evliyim.7 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları yoktu.2 ay korunduk sonra denedik olmadı kist varmış son beş gündür yumurta büyütmek için ilaç kullanıyorum yarın gideceğim eğer yumurtalar büyümüşse iğne yaptırcam..
jenifer totosusende de ne toto varmış.ayy ben 1 kez kol bi kez göbüşten oldum ama daha da istemiom zaten sırf onun yüzünden kist sahibi oldum.
h bulduk..1 yıl 3 aydır evliyim.7 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları yoktu.2 ay korunduk sonra denedik olmadı kist varmış son beş gündür yumurta büyütmek için ilaç kullanıyorum yarın gideceğim eğer yumurtalar büyümüşse iğne yaptırcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?