Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Son düzenleme:
canım sonuçlarınız gayet güsel.
ama sanırım eşinde enfeksiyon var çünkü lökosit çok çıkmış
diğerlerinden pek anlamıom baştır kuyruktur.

slmmmmmmmmmmm bebişşşşş
naz morfolojide iyi sanırım oda %7 nin altında olmayacak %14 normali oda iyi ...

kızlar sağolun..vala bugün moralim epey bi yerine geldi..eşimin de üstünden bi yük kalktı.doktor sadece iyi deyip gecmişti..açıklama yapacak kadar vkti olmadı hiç..neyse bu ay neler olacak görecez...iyi ki varsınız yaa...valla beni anlayan birilerinin olması çok güzel

hoşgeldin aramıza tedavin güzl sonuç verir umarım...

hoşgeldin güney...inşallah tedavin güzel sonuçlanır...eklerim tabi ama sürekli gelip bizlerle sohbet etmek şartıyla yazdırıp çekip gitmek yok ne zamandır evlisin ne zamandır istiyorsunuz canım bahsedermisin kendinden tanışalım

ay ne bilim benim bi arkadaş öyle der sürekli
aman al benden de o kadar yavriiiiiiiii
aman boşver bebişko bu ayda biz dinlenelim banyo yapmaktan eskidim
bugün görüyom bahar sorun yok ...

bugün sen gör diye büyük ve kalın harfleri kullanıom bebeğim ee naptın bakalım hadi bu ay güsel haber ver bize inşallah.bak haziran gibi falan geliom peşinden

maşallah görmemek mümkün değil zaten bu ayda hamile kalamazsam zaten kendimden umudu kescem ben
yazın koca bi göbek gezdirecez ..sonnur soğan içersen senide aramıza alırız bak
soğan soğan soğannn

h bulduk..1 yıl 3 aydır evliyim.7 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları yoktu.2 ay korunduk sonra denedik olmadı kist varmış son beş gündür yumurta büyütmek için ilaç kullanıyorum yarın gideceğim eğer yumurtalar büyümüşse iğne yaptırcam..

merhaba herkese :)
bende yeni başladım tüp bebek tedavisine bugün 3. iğnemi oldum
çok çok heyecanlıyım. içim içime sığmıyor. nihayet bende bebeklerime kavuşacağım Allah izin verirse.
sabrımızın karşılığını alırız umarım

anladım canım inşallah rabbim daha fazla bekletmez...büyümüştür yumoşlar umarım

sende de ne toto varmış.ayy ben 1 kez kol bi kez göbüşten oldum ama daha da istemiom zaten sırf onun yüzünden kist sahibi oldum.
jenifer totosu öyle cnm kullnsak bi dert kullanmasak bi dert aman salla gitsin o pist kist gıcık oluom

geçmiş olsun cnm demekki gebelik olabiliyor şimdi bu tedavilerin sağlıklı güzel bi gebelik olur inş... daha yolun başındasın hiç kendini kasma rahat ol bak biz burda seneleri devirmiş demir başlar olarak konuşuyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…