Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

evet canım biraz daha bekleyelim diye düşünüyoruz bakalım..bu ay sadece ateş ölçüyorum işte kür falan yapmaya da dermanım kalmadı
evet biraz serbest bırakmak lazım ben bu ay hiççç bişi yapmadım sadece bi bardak polenli süt içtim :)

kızlaarr benim uykum geldi
Yeni bir güne,huzurla uyanın..

iyi geceler cnm ...tatlı uykular sanada

Günaydın kızlar son tatil gunüne de geldik bakalım ? Olunursa canım inşallah tutar aşılaman nishbir canım sagol ama benim tümörlerden pek umudum yok b ay önümüzdeki aya kısmet inşallah ne diyimneyse en azından spora baskından bu ay su meşhur spor ve diyetini yapıcam bı 5-6 kilo veriyorum en kötü 1 ayda . En azından yumurtlama hızlanır umudum olur o yüzden aslında olmiycagida i oldu bu ay lazer epilasyina gidicem bu ay herseyi halletmiş olurum en azından herseyi kabullendim yani yarınki testte yumurta çatlamamış cikicsk icime öyle doğuyor.. Hayırlısı olsun ne diyim

Son düzenleme:

Bu arada kızlar benim belim çok ağrıyor bugün iyice coştu ağrısı daha da reglime 6-7 gun var erkenmi oluyorum ne?

Bu arada kızlar benim belim çok ağrıyor bugün iyice coştu ağrısı daha da reglime 6-7 gun var erkenmi oluyorum ne?

bismillah de...yarınki testten nne çıkacak ben de merak ediyorum.benim de yarın test sonucum çıkacak.eşimin de sperm sonucu..bakalım neler olqacak.yaqrın akşam yazarım yine...

kızlar selam.bugün doktora gittik.eşimin sperm testleri için iyi dedi doktor.benimkiler içinde iyi dedi ama bakalım...bugün 6. günüm klomene başladım.aslında 5. gün başlanırmış ama bilmiyorum.inş çok gec kalmadık.bu arada testlerden anlayan var mı?sonuçları yazsam?özellikle sperm testinden anlayan?

toplam sperm sayısı 49,6 milyon
hızlı hareketli (1.saat) %28
hızlı hareketli (2.saat) %21
sperm konsantrosyonu 24,8 milyon

benim adetin 3. günü testlerim

estradiol (e2) 36.67
fsh 6,4
tsh 1,26
lh 2,7
prolaktin 10

toplam sperm sayısı 49,6 milyon
hızlı hareketli (1.saat) %28
hızlı hareketli (2.saat) %21
sperm konsantrosyonu 24,8 milyon

benim adetin 3. günü testlerim

estradiol (e2) 36.67
fsh 6,4
tsh 1,26
lh 2,7
prolaktin 10

nazcım sonuçlar iyi.özellikle senin hormon tahlil sonuçların gayet güsel ve pko olmadığını gösterir nitelikte.
eşininkilerde gayet iyi normal yolla gebe kalmak için.fakat morfolojiyi yazmamışsın oda çok önemli.
klomene gelince bu ay bu şekilde dene bakalım zaten sen kendiliğinden yumurtladığın için klomende destekleyecektir.
peki çatlatma iğnesi vermeyecek demişsin ateş topiğinde neden vermiyor ya büyüyüp kist olursa.
sen bence ne olur ne olmaz çatlama için bi kür vardı onu kullan derim.
hakkında hayırlısı olsun.ha bu arada klomeni sakın üstüste kullanma.ben 1 ay kullandım diğer ay ara verdim ve yine güsel yumurtladım.
1kutu klomenin etkisi birkaç ay sürer diyorlar

Bahaarrrr
klomeni üst üste kullanmamak mı :26: ben 5 ay sürekli kullandım ama

selam canımmm
valla ben öle duydum ama tabi doktorlar arka arkaya veriyor.
benim aklıma yattı etkisinin devam ettiği ve 1 ay ara verdim ben kullanmadım.
kullanmadığım ayda çok akıntım olmuştu.
üff zaten çok uzun süre kullanınca rahim ağzı salgısını kalınlaştırıp spermlerin ilerlemesini engelliormuş.
ve rahimi incelterek bebeğin tutunmasını engelliormuş.
o yüzden en güseli bitkisel yada kendiliğinden olması.
ayrıca iğne varmış oda güsel bişeymiş.ama sonuçta hepsi hormon değilmi?

Cnm ben zaten ilaç takibindeyken adetlerim düzene girdi,takibi bıraktık yine 5 6 ay daha düzenli adet gördüm.
bu iyi birşey tabi benim açımdan..
Yoksaaa pekte iyi bir yorum yapamıcam o ilaç hakkında .
tadı bi kere berbat
Bende bu sabah tahlillerimi yaptırdım yarın sonuçları alıp doktora göstercem bakalım neyden başlayacak :97:

tatlım sen bizi hiç dinlemiyorsun sana okadar tavsiyede bulunuyoruz ama sen hiç çabalamıyorsun bana kızma ama bu şekilde bekleyerek bişey elde edemezsin.
bi kere senin adetinin düzene girmesi lazım sana kaç defa dedim şu hayıt hapını al lütfen bak en azından adetlerin düzene girecek ve yumurtlayacaksın.çok zor değil yani bunu yapmak 10tl verceksin eczaneden alıp başlayacaksın günde 1 tane şeklinde.
soğan diyoruz hadi onun tadı kötü diyorsun inan bu uğurda zehir olsa içicez mecburuz.
söylediğimiz herşey senin iyiliğin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…