- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #4.681
evet biraz serbest bırakmak lazım ben bu ay hiççç bişi yapmadım sadece bi bardak polenli süt içtim :)evet canım biraz daha bekleyelim diye düşünüyoruz bakalım..bu ay sadece ateş ölçüyorum işte kür falan yapmaya da dermanım kalmadı
kızlaarr benim uykum geldi
Yeni bir güne,huzurla uyanın..
belki geç olacak,ama gelecek Rabbimin izniyle
evet biraz serbest bırakmak lazım ben bu ay hiççç bişi yapmadım sadece bi bardak polenli süt içtim :)
EVET BİRAZ MOLA VERDİM KÜR İLAÇ İŞİNE RABBİM NASİP EDECEKSE HERŞEY BOŞ YANİ
İNŞALLAH CANIM SAĞLIKLA GELSİNLER
evet biraz serbest bırakmak lazım ben bu ay hiççç bişi yapmadım sadece bi bardak polenli süt içtim :)
EVET BİRAZ MOLA VERDİM KÜR İLAÇ İŞİNE RABBİM NASİP EDECEKSE HERŞEY BOŞ YANİ
Canım ateş takibi yapıcan mı peki :26:
İNŞALLAH CANIM SAĞLIKLA GELSİNLER
Canım ateş takibi yapıcan mı peki :26:
kime dedin hacıbana dediysen ben derecemi attım ama yenisini alamam diyede bişi yok tabi aşılama fln olayları olmasa kesinlikle ölçerdim adet döngüsü farklı tarifhlere uzayan ve pcolu bayanlar bence bu yöntemi kesinlikle kullanmalı
kime dedin hacıbana dediysen ben derecemi attım ama yenisini alamam diyede bişi yok tabi aşılama fln olayları olmasa kesinlikle ölçerdim adet döngüsü farklı tarifhlere uzayan ve pcolu bayanlar bence bu yöntemi kesinlikle kullanmalı
Beşişe dedim hacıııı
yaniii ben kullanayım mı diyosun :44:
sabah hastaneye gidiyorum hormon tahlilerimi yaptırcam.
Beşişe dedim hacıııı
yaniii ben kullanayım mı diyosun :44:
sabah hastaneye gidiyorum hormon tahlilerimi yaptırcam.
tabiki kullan ama tam düzenli olmalı ...bi soğan bi hayıt iki klomen bi çatlatma tmm sen gebeş olursun demedi deme
Valla canım pcos lu olarak ateş ölçmeden de bisey anlamadım gitti o kadar tuhaf kineyim tablom hiç bisi anlamış değilim ya da yumurtlamadıgimdan olabilir yarın sabah anlarız bakalım ateş ölçme yi becermismiyim
baharım yeminle bi tek seninkileri göremedim böle paraf var içi boş bitek nick gözükyorduama düzeldi şimdi gelion yazıyon kaçıyon vurkaçmı yapıyon kız???
Bu arada kızlar benim belim çok ağrıyor bugün iyice coştu ağrısı daha da reglime 6-7 gun var erkenmi oluyorum ne?
tabiki kullan ama tam düzenli olmalı ...bi soğan bi hayıt iki klomen bi çatlatma tmm sen gebeş olursun demedi deme
Ben bunlarla gebe değil merhum olurum demedi deme
Valla canım pcos lu olarak ateş ölçmeden de bisey anlamadım gitti o kadar tuhaf kineyim tablom hiç bisi anlamış değilim ya da yumurtlamadıgimdan olabilir yarın sabah anlarız bakalım ateş ölçme yi becermismiyim
cnm ben senin tablonu hiç görmedim bi koyar mısın ?
toplam sperm sayısı 49,6 milyon
hızlı hareketli (1.saat) %28
hızlı hareketli (2.saat) %21
sperm konsantrosyonu 24,8 milyon
benim adetin 3. günü testlerim
estradiol (e2) 36.67
fsh 6,4
tsh 1,26
lh 2,7
prolaktin 10
yani anladığım kadarıyla çok kötü değil:26:
ama eşine keçiboynuzu pekmezi vede e vitamini içir
kızlar selam.bugün doktora gittik.eşimin sperm testleri için iyi dedi doktor.benimkiler içinde iyi dedi ama bakalım...bugün 6. günüm klomene başladım.aslında 5. gün başlanırmış ama bilmiyorum.inş çok gec kalmadık.bu arada testlerden anlayan var mı?sonuçları yazsam?özellikle sperm testinden anlayan?
toplam sperm sayısı 49,6 milyon
hızlı hareketli (1.saat) %28
hızlı hareketli (2.saat) %21
sperm konsantrosyonu 24,8 milyon
benim adetin 3. günü testlerim
estradiol (e2) 36.67
fsh 6,4
tsh 1,26
lh 2,7
prolaktin 10
Bahaarrrr
klomeni üst üste kullanmamak mı :26: ben 5 ay sürekli kullandım ama
selam canımmm
valla ben öle duydum ama tabi doktorlar arka arkaya veriyor.
benim aklıma yattı etkisinin devam ettiği ve 1 ay ara verdim ben kullanmadım.
kullanmadığım ayda çok akıntım olmuştu.
üff zaten çok uzun süre kullanınca rahim ağzı salgısını kalınlaştırıp spermlerin ilerlemesini engelliormuş.
ve rahimi incelterek bebeğin tutunmasını engelliormuş.
o yüzden en güseli bitkisel yada kendiliğinden olması.
ayrıca iğne varmış oda güsel bişeymiş.ama sonuçta hepsi hormon değilmi?
Cnm ben zaten ilaç takibindeyken adetlerim düzene girdi,takibi bıraktık yine 5 6 ay daha düzenli adet gördüm.
bu iyi birşey tabi benim açımdan..
Yoksaaa pekte iyi bir yorum yapamıcam o ilaç hakkında .
tadı bi kere berbat
Bende bu sabah tahlillerimi yaptırdım yarın sonuçları alıp doktora göstercem bakalım neyden başlayacak :97:
tatlım sen bizi hiç dinlemiyorsun sana okadar tavsiyede bulunuyoruz ama sen hiç çabalamıyorsun bana kızma ama bu şekilde bekleyerek bişey elde edemezsin.
bi kere senin adetinin düzene girmesi lazım sana kaç defa dedim şu hayıt hapını al lütfen bak en azından adetlerin düzene girecek ve yumurtlayacaksın.çok zor değil yani bunu yapmak 10tl verceksin eczaneden alıp başlayacaksın günde 1 tane şeklinde.
soğan diyoruz hadi onun tadı kötü diyorsun inan bu uğurda zehir olsa içicez mecburuz.
söylediğimiz herşey senin iyiliğin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?