Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

selam kızlaar nasılsınız batı yaklaşanlar heyecanlı rabbim heyecanınızı kursağınızda bırakmasın inş..ben hergün bir doğum hergün yeni hamile haberi aldıkça için için ağlıyorum çok zormuş.kocamın mahsun kalması daha kötü..geçen gün mailimdeki postaları silerken kan sonucum çıktı karşıma çok kötü oldum silemedim.yeni kan sonucum gelene kadar silmiycem bari hatıra kalsın..
bu arada ifadeler nerdeeeeee yine mi değişti bu forum

gülşahcım peki 21. gün artmış ya bundan sonrada böyle yüksek çıkarsa bu gün döllenme olmuş anlamına mı geliyor,yaw biriniz sorularıma cevap verin çatlıycam haa

ne kadardır istiyordun ferdat??? herhangi bi tedavi veya kür uyguladınmı???

benim o kadar karışıkki
7. ayımız bu
ilk 5 ay denedikten sonra 5. ay rutin kontrol için doktora gittim beynimden kaynar sular döküldü
prolaktinim ve tsh yüksek çıkmıştı (prolaktinim aşırı yüksekti)
doktorlar bu şekilde çocuğumun olmayacağını söylediler
geçen bir ay boyunca haftada en az bir kez tahlil yaptırdım
birsürü doktora gittim
15 tüpten fazla kan verdim
ikisi için de ilaç kullanıyordum tabi
sonra birgün okulda ders anlatırken bayıldım
ertesi hafta yine bayılacak gibi oldum
doktora gittim ve demir depolarının tamamen boşaldığını ve ayakta kalmamın bile mucize olduğu söylendi
onun için de ilaç kullanmaya başladım
artık günde 5 ilaç alıyordum
bu ay da o nedenle hiç umudum yoktu
ovulasyon testi kullandım 3 ay boyunca
bu ay tek farkla ovulasyon günü sabah erken saatte ilişki oldu ve biraz uzun süreliydi (kayganlık ve spermin yerine ulaşması için uzun sürmesi de önemliymiş)
prolaktin için biraz dostinex kullandım sonra o ilaçtan koktuğumdan hemen bıraktım
agnucaston kullandım hayıt tohumunun hapı belki de o işe yaradı
ve son olarak inanarak meryem suresini okumaya başladım
bugün okumaya başlayalı 11. gün ve ben öğrendim 41 gün okunması lazım
ben devam edicem bırakmıcam
allahım kan testinde negatif sonuç göstermesin ve sağlıklı çocuğum olsun inşallah
duymaya çok alıştığınız birşey daha bu ay kafaya da takmadım hiç nasılsa olmuyor diye

:))) benim bu aydan umudum yok ama şimdiden başlıyım deneme ay olur gelecek ay da inşallah turnayı gözünde vururum

olun ölç en azından kaç dereceyle regl olduğunu öğrenirsin gelecek ay işine yarar bu bilgide:)))olsun belli olmaz bu işlerrrr biliyosun:)))

gülşahcım peki 21. gün artmış ya bundan sonrada böyle yüksek çıkarsa bu gün döllenme olmuş anlamına mı geliyor,yaw biriniz sorularıma cevap verin çatlıycam haa

canım bildiğim kadarıyla eğer bu sıcaklık devam ederse döllenme oluşmuş ve tutunmuş demektir.herkeste farklı zamanda farklı ısıda olabilir.

hakkında hayırlısı bundan sonrası çok güzel olur umarımm....içini ferah tut....

olun ölç en azından kaç dereceyle regl olduğunu öğrenirsin gelecek ay işine yarar bu bilgide:)))olsun belli olmaz bu işlerrrr biliyosun:)))

bi gidip dereceye bakim hafızaya kaydetmişmi:)))tamam canım kaç vücut ısımın olduğunu genel itibariyle öğrenmiş olurum dimi

canım bildiğim kadarıyla eğer bu sıcaklık devam ederse döllenme oluşmuş ve tutunmuş demektir.herkeste farklı zamanda farklı ısıda olabilir.

hımmm çok sağol canımm cevap içüün

yaww hakikaten nerede bu ifadeler ne çok kişi olmuşuz maşallahııı konudurucaktımm kaldırmasalardı

aynen cnm ....
forum bu sıralar formunda değil şimdide ifadeler ağır gelmiştir belkiii:)))

ferdatt kesinlikle doğru bu zamana kadar olmanış diyosun bu engellerle hiç omaz diyosun boşveriyosun ama bak sana yeşil ışık yandı inşallahh Allahım bu emeklerini boşa çıkrmaz da kesin haberini yarın alırsın

Son düzenleme:

aynen öyle canım
herşey kafada bitiyor da ona söz geçirebilene aşk olsun
kısmet canım herşey
ama içimde olduğuna inanıyorum artık
inşallah hayal kırıklığı yaşamam

aynen öyle canım
herşey kafada bitiyor da ona söz geçirebilene aşk olsun
kısmet canım herşey
ama içimde olduğuna inanıyorum artık
inşallah hayal kırıklığı yaşamam

inşaallah inşallah gönülden istiyorum bunu amiyane tabirle çünkü eşekten düşeni yine eşekten düşen anlarmış,belirtilerin varmı peki

inşaallah inşallah gönülden istiyorum bunu amiyane tabirle çünkü eşekten düşeni yine eşekten düşen anlarmış,belirtilerin varmı peki

emin ol önceki aylardakine göre çok çok az :)))
kasıklarım çok sızlıyor canım en büyük belirtim bu galiba
adetimin ilk günüymüş gibi
göğüslerim şiş adetten önce de şişerdi ama hep
bir de sadece dün akşam üzeri yediklerim ağzıma gelip kusacakmış gibi oldum
adet günü olmasına rağmen canım tatlı değil tuzlu şeyler istedi, turşu ayran gibi
öyle aman aman bi belirtim falan yok anlıcan

canım çok sevindim inşallah kanda da güzel bir sonuç alırsın topacımın ilk hamişi çıktı ne güzel:)))) masumiyet hadi senden de güzel haber çıkacak gibi görünüyor...emin olunca hamileeee diye yazcam listeye

teşekkür ederim canım inşallah
deli gibi idrar testi yapıyorum zaten emin olmak için :))
yarın yazarım tekrar size

cardelen ff de bir tablo oluştur yaa tablodan daha iyi anlıyoz:))

Güzelim sende lekelenme oldu mu? Bi de benim ellerim ayaklarım çok üşüyor ama vücudum çok sıcak bu aralar hep yanıyorum yarın büyük gün benimde heyecanlıyım birazda moralim bozuk tabi bugün biraz düştü ateşim

Güzelim sende lekelenme oldu mu? Bi de benim ellerim ayaklarım çok üşüyor ama vücudum çok sıcak bu aralar hep yanıyorum yarın büyük gün benimde heyecanlıyım birazda moralim bozuk tabi bugün biraz düştü ateşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…