Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

canım sen 13 te pozitifi gördüysen 14 ekle 27.gün olman lazım henüz erken deilmi hem test için hem adet için belkide yükselecek bak ferdat a

ya ne biliyim epey bi kabullendim olmadğına...yükselecek gibi durmuyor yarınki ateşimi de yazarım...16 sında olacam herhalde

ya kızlar şu ateş ölçme işini bana bi anlatsanıza!
herşeyi iyi tamam güzel anlıyorum daha öncedende biliyorum ateşinin en yüksek olduğu zaman yumurtlama zamanın die de bu hamile olup olmadığını anlama ne alaka onunla onu valla çözemedim.. sabahtan beri okuyorum bi de ben bu ateşin farklı yerden bakıldığını biliyodum bu güne kadar burda baktım koltuk altı ağız flan diyo.. bi yardımcı olsanıza bana tam olarak bilen arkadaşlar nedir ne değildir.. ben de yapiiim :)

hoşgeldin canım bildiğim kadarıyla anlatayım mesela ben her sabah 7 de dil altından ölçüm yapıp not alıyorum bir adet döngüsü boyunca.hamilelikle şu ilgisi var.yumurtlama gününde ateş yükseliyor ve hamile kalmışsan ateş yüksek olarak sabitleniyor.tabi ki kesin bir gebelik belirleyicisi olamaz ama deneyen tastikleyen çok.bir kaç sayfa geri gidersen görürsün benim tablomu örnek

hoşbuldum valla bayaa cardelenss :) teşekkürler cevap için.. peki o çizelgeyi nerden yapabiliyoruz? deneyip onaylayanlar varsa bende deneyebilirim bunu :)

hoşbuldum valla bayaa cardelenss :) teşekkürler cevap için.. Peki o çizelgeyi nerden yapabiliyoruz? Deneyip onaylayanlar varsa bende deneyebilirim bunu :)

ben evde kağıda yazıyoru burada arkadaşlar yardımcı oluyorlar birde yabancı bir site var fertility friend diye eğer anlarsan orada yapailirsin..

selam kızlaarr...
bir süredir giremedim,
evimde değildim,ailemle ilgili bi sorun vardı ordan oraya koşturdum vallaa
ferdat kız nerdesin meraklandım?
masumiyet seninde sesin çıkmıyo testi yaptın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…