- Konu Sahibi bebisimolsun
-
benim gezelenmelerim bir derdim var ve gebelik topiğinde ondan ona atlıyorum:))
ay yok ya oraya girmiyom:)))
cardelen ff de bir tablo oluştur yaa tablodan daha iyi anlıyoz:))
niye kızzz, insanlarda ne dertler var,Allah yardımcıları olsun
onuda ben beceremiyorum tatlım ya üye oldum ama yapamadım zaten 1 aylık bedavaymış oda bitmiştir herhalde
kızlar ateşim çizginin altına indi bugün...gebelik testi de negatif çıktı..haber veriyim dedim...
37b7b9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
:-(
efendimmmmmmmm :)kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar ateşim çizginin altına indi bugün...gebelik testi de negatif çıktı..haber veriyim dedim...
37b7b9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
:-(
canım sen 13 te pozitifi gördüysen 14 ekle 27.gün olman lazım henüz erken deilmi hem test için hem adet için belkide yükselecek bak ferdat a
hayırlısı olsun canım yarınki ateşin de önemliya ne biliyim epey bi kabullendim olmadğına...yükselecek gibi durmuyor yarınki ateşimi de yazarım...16 sında olacam herhalde
efendimmmmmmmm :)
naparsınız orda sessiz sedasızzz:))
hayırlısı olsun canım yarınki ateşin de önemli
efendimmmmmmmm :)
naparsınız orda sessiz sedasızzz:))
geziniyorum napayımmmmuykum yok sıkıldım elbise ayakkabı bakıyorummm:)
hayırlısı olsun canım yarınki ateşin de önemli
geziniyorum napayımmmmuykum yok sıkıldım elbise ayakkabı bakıyorummm:)
bende sıkıldım hemde çok..neye bakacağıma şaşırdım internetten...msne eklermsn beni
mahrummmmmmmm
eklerim cnm tabi adresini özelden yolcu et bana doğru:)))bende sıkıldım hemde çok..neye bakacağıma şaşırdım internetten...msne eklermsn beni
mahrummmmmmmm
ya kızlar şu ateş ölçme işini bana bi anlatsanıza!
herşeyi iyi tamam güzel anlıyorum daha öncedende biliyorum ateşinin en yüksek olduğu zaman yumurtlama zamanın die de bu hamile olup olmadığını anlama ne alaka onunla onu valla çözemedim.. sabahtan beri okuyorum bi de ben bu ateşin farklı yerden bakıldığını biliyodum bu güne kadar burda baktım koltuk altı ağız flan diyo.. bi yardımcı olsanıza bana tam olarak bilen arkadaşlar nedir ne değildir.. ben de yapiiim :)
hoşbuldum valla bayaa cardelenss :) teşekkürler cevap için.. Peki o çizelgeyi nerden yapabiliyoruz? Deneyip onaylayanlar varsa bende deneyebilirim bunu :)
selam kızlaarr...
bir süredir giremedim,
evimde değildim,ailemle ilgili bi sorun vardı ordan oraya koşturdum vallaa
ferdat kız nerdesin meraklandım?
masumiyet seninde sesin çıkmıyo testi yaptın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?