Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

hayır canım lekelenme falan olmadı hiç çok şükür
dün bana da oldu
yanaklarım yanarken ayaklarım üşüdü
ama belirti mi bilmiyorum tabi
hem benim ateşimi görmedin mi
dün benimki de düştü bugün yükseldi
hiç belli olmaz orası

Son düzenleme:

Sen bize umut oldun canım inşallah sağlıkla kucağına da alırsın bebeğini
benim kafam karışık işte bi iniyor bi çıkıyor moralim çok bozuk yarını bekliyorum işte bakalım ne olucak

benim kafam karışık işte bi iniyor bi çıkıyor moralim çok bozuk yarını bekliyorum işte bakalım ne olucak

valla benimkinden daha inişli çıkışlı tablo görmedim hiç
yarın güzel haberlerini beklicem

Hiç bir fikrim yok inan sabahı nasıl edicem bilmem bir şekilde sonucu size bildiririm elbet ama yarın adet olursam pek keyfim olmaz sonra atlatırım işte kaderimize razı oluruz napalım

Hiç bir fikrim yok inan sabahı nasıl edicem bilmem bir şekilde sonucu size bildiririm elbet ama yarın adet olursam pek keyfim olmaz sonra atlatırım işte kaderimize razı oluruz napalım

inşallah güzel haber vericeksin
bu başlığa da yaz olur mu diğerlerinde takip edemiyorum

masum test yaptınmı yksa yarın mı yapıcaksın,moralini bozma amaa insan beklerken 9 doğuruyor

inşallah adetin gelmezde pozitif olur amaa gelirse de burada ol,ben geçenay dünyamı yıktım adet olunca burdan uzaklaşma kararı aldım ve girmedimde ne oldu yine geldim çünkü bizi en çok biz anlarız birbirimizde teselli buluruz uunutma tatlım,adına baya heyecanlandım hadi bakalım

bu arada şu ismimi nasıl değiştirebilirim ya bi ara mahrum uğraşmıştı sinir oluyorum şu ismime nerden bulmuşsam

Son düzenleme:
slm kızlarrr ay masumiyet canım yapsana bi test yaaaaaa meraklandık ben bu ateşte olsam kesin yapardım testii ateşin düşük deilki tatlım gayet iyi

Evet haklısın canım inan ki eşim bile anlamıyor ruh halimi ateşin düşmüş işte adet olucaksın belli ki diyor hiç moral vermiyor bana kii en çok onun ilgisi benim için önemli ama maaleseff bu kadar gerçekçi olmasın ama bazen insan tam tersi şeyler duymak istiyor ahh erkekler bizi hiç bir zaman anlayamayacaklar zaten

slm kızlarrr ay masumiyet canım yapsana bi test yaaaaaa meraklandık ben bu ateşte olsam kesin yapardım testii ateşin düşük deilki tatlım gayet iyi

Yaa ben evde uyduruk testler vardı surelab diye kullanma talimatı var içinde ama bir halta yaramıyor hiç anlatmamış kaç dakika idrarı tutuyorum ne kadar süre bekletiyorum falan kafama göre yaptım tabi ki tek çizgi çıktı ovulasyon testi yaptım o da çıkmadı iyice sinirim bozuldu yani yarını bekliyorum canımcım bakalım yarın ki ateş zaten belli edecektir durumumu yarın ola hayır ola

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler verirsin bizee

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler verirsin bizee

bekliyoruz işte yarına başka günü olan yok herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…