- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #6.181
günaydın kızlar
günlerdir cok uykum var olicim ya bu saatler psikolojimi bozdu siz nasılsınız
gündüzleri yoksunuz :S
bebişimolsun benide listeye eklermisin 5 nisan yaş 26
hahah nasıl alışmışsam istiyorumda istiyorumcanım bebiş seni zaten ekledi ilk sayfaya gidersen ismini görebilirsin.
pasimm güzel haberlerle gel inşallah.
oliii kız bu ne sinir naptı yine senin koca
bu arada oyunda seni geçtim 8,sıraya oturdum
slm kizlar nasilsiniz?
beni soracak olursaniz ben ve bebegim cok ii cok sukur.
biraz once doktordan geldik ense kalinligimiz herseyimiz cok ii masallah..insallah sorunsuz bu hamilelik geciririm.
darisi sizlerin basina
slm kızlar nasılsınız epey zaman oldu görüşmeyeli. ara ara takip etmeye çalışıyorum.tablo her geçen ey daha da kalabalık oluyo maşallah. sabırla beklemeye devam edenlerin de tez zamanda isimleri yazılacak inşallah oraya.
mahjong dark diemons adlı oyun canımhahah nasıl alışmışsam istiyorumda istiyorum
hangi oyun bende bilsemde bende bi sıraya otursam
maşallah inşallah :)
biz iyiyiz canım sen ve bebişin nasıl cinsiyet bellimislm kızlar nasılsınız epey zaman oldu görüşmeyeli. ara ara takip etmeye çalışıyorum.tablo her geçen ey daha da kalabalık oluyo maşallah. sabırla beklemeye devam edenlerin de tez zamanda isimleri yazılacak inşallah oraya.
selam kızlar..
doktordan geldik..
bugünlük herşey yolunda sancım yok ...
pazartesiye kadar ilaca devam pazartesi ilacı kesicez çarşamba tekrar kontrol var..
ama ilacı bıraktıktan sonra tekrar sancılanırsam bu defa ilaç yok dedi doktor bebeği alırız dedi..
eğer spedyy gonzoles beklerse 11 nisanda normal ameliyat tarihim:18::18::18::18::18::18:
gelişmeler şimdilik böyle..
ayrıca dünden beri karnım aşağıda gibi hissediyordum doktora sordum..
ultrasonda baktı evet bebeğin başı doğum kanalına girmiş dedi:18::18::18::18::18:
slm kizlar nasilsiniz?
biraz once doktordan geldik ense kalinligimiz herseyimiz cok ii masallah..insallah sorunsuz bu hamilelik geciririm.
darisi sizlerin basina
anammm sonnurum ya bende seni öpüyom ...randevu talep ediyorum sizden ...yaaa yine karşılaşamadık üffff
gözlerini kapa ve tekrar aç görmen lazım
eğer yine görmediysen sana ben bi öpücüükkkyolluyoruumm
ya adama yumurtladım diyorum ya boşver diyo ...:113:canım bebiş seni zaten ekledi ilk sayfaya gidersen ismini görebilirsin.
pasimm güzel haberlerle gel inşallah.
oliii kız bu ne sinir naptı yine senin koca
bu arada oyunda seni geçtim 8,sıraya oturdum
slm kizlar nasilsiniz
darisi sizlerin basina
selam kızlar..
doktordan geldik..
bugünlük herşey yolunda sancım yok ...
pazartesiye kadar ilaca devam pazartesi ilacı kesicez çarşamba tekrar kontrol var..
ama ilacı bıraktıktan sonra tekrar sancılanırsam bu defa ilaç yok dedi doktor bebeği alırız dedi..
eğer spedyy gonzoles beklerse 11 nisanda normal ameliyat tarihim:18::18::18::18::18::18:
gelişmeler şimdilik böyle..
ayrıca dünden beri karnım aşağıda gibi hissediyordum doktora sordum..
ultrasonda baktı evet bebeğin başı doğum kanalına girmiş dedi:18::18::18::18::18:
mahjong dark diemons adlı oyun canım
biz iyiyiz canım sen ve bebişin nasıl cinsiyet bellimi
oyy pasimmmm heyecan başladııı
kız olur olmaz bi yerde doğurma sakın haaa suyun muyun gelmesin
inşallahh en olması gereken zamanda gelsin bebişimiz pasimmmm
anammm sonnurum ya bende seni öpüyom ...randevu talep ediyorum sizden ...
ya adama yumurtladım diyorum ya boşver diyo ...:113:
ya bu çocuk normal doğmak istiyo sankii
maşallah herşeyin yolunda olması çok güzel ...spedyy az kaldı tosunummm biraz daha bekle
slm kizlar nasilsiniz?
darisi sizlerin basina
pasim anlarsın mutlaka suyun gelince.birden geliyormuş ama öle fazla değil.sorma baharcım heyecan sarmaya başladı..
birde doktor dediki suyun gelirse falan saat kaç olursa olsun ara
dedim hocam suyum gelirse anlarmıyım
dediki gülerek kesinlikle anlarsın
hakkımda hayırlısı inşallah..
sen nasılsın canım
bu arada kızlar bu gün umut merkezden neslihan hnm aradı ve beni bütün konularda aydınlattı dışardan geleceğimi söyleyince o kadar kolaylıklar sağladıki herşeyi en ince ayrıntısına kadar ikamet edeceğim yerden merkeze nasıl geleceğime, rapor çıkartmada yardımcı olucaklarını,maliyetleri bütün süreci ve sonrasına kadar konuştuk uzun uzun ...mayısta gidiyorum bebek almaya allahın izniyle....ve şimdiden ninnimi belirledim tiridine tiridine tiridine bandım bedavamı sandın para verip aldım eeee eeee eeee
pasim anlarsın mutlaka suyun gelince.birden geliyormuş ama öle fazla değil.
arkadaşıma doktor suyun gelince endişelenme duşunu al o şekilde gel demiş.yani 1 2 saat bişe olmazmış.
ben iyiyim pasim sanırım yumurtladım ama ilişkiye falan dikkat etmiyorum bu ay yine rahat takılmak istiyorum.
gün falan saymıyorum.batımıda yazdırmadım.bakalım belki işe yarar bu taktik
mayıs yada haziran gibi aşılama istiyorum.
inşallah gerek kalmaz olicim.ama gerek kalsada önemli olan ulaştığımız amaç nerden nasıl geldiği önemli.
zaten tüpte olsa allah ol deyince oluyor.tüp bebek merkezinin ilgili olması kolaylıklar sağlaması çok güzel gerçekten.
bu arada kızlar bu gün umut merkezden neslihan hnm aradı ve beni bütün konularda aydınlattı dışardan geleceğimi söyleyince o kadar kolaylıklar sağladıki herşeyi en ince ayrıntısına kadar ikamet edeceğim yerden merkeze nasıl geleceğime, rapor çıkartmada yardımcı olucaklarını,maliyetleri bütün süreci ve sonrasına kadar konuştuk uzun uzun ...mayısta gidiyorum bebek almaya allahın izniyle....ve şimdiden ninnimi belirledim tiridine tiridine tiridine bandım bedavamı sandın para verip aldım eeee eeee eeee
sorma baharcım heyecan sarmaya başladı..
birde doktor dediki suyun gelirse falan saat kaç olursa olsun ara
dedim hocam suyum gelirse anlarmıyım
dediki gülerek kesinlikle anlarsın
hakkımda hayırlısı inşallah..
sen nasılsın canım
ayıp ettin kuzum tabikiisanırım öyle istiyor...:26::26::26::26::26:
canım senin adınada sevindim tedavi için adımlar atılmaya başlandı.. inşallah rabbim bu yolda tüm zorlukları alsın önününzden...
kız bende ninni düşünüyordum senin kelebek gelene kadar bende bu ninniyle uyutabilirmiyim..
inşallah cnm ....amin...pasim anlarsın mutlaka suyun gelince.birden geliyormuş ama öle fazla değil.
arkadaşıma doktor suyun gelince endişelenme duşunu al o şekilde gel demiş.yani 1 2 saat bişe olmazmış.
ben iyiyim pasim sanırım yumurtladım ama ilişkiye falan dikkat etmiyorum bu ay yine rahat takılmak istiyorum.
gün falan saymıyorum.batımıda yazdırmadım.bakalım belki işe yarar bu taktik
mayıs yada haziran gibi aşılama istiyorum.
inşallah gerek kalmaz olicim.ama gerek kalsada önemli olan ulaştığımız amaç nerden nasıl geldiği önemli.
zaten tüpte olsa allah ol deyince oluyor.tüp bebek merkezinin ilgili olması kolaylıklar sağlaması çok güzel gerçekten.
çok sevindim canım benim mayısa gelmeden nisanda gelsin bebeton inşallaaaahh
bu arada ninninede bayıldımmm
ayy deryoşumm valla sen böle anlatınca ben fena heyecan yaptım sanki ben doğurcam hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?