- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #6.201
bu arada kızlar bu gün umut merkezden neslihan hnm aradı ve beni bütün konularda aydınlattı dışardan geleceğimi söyleyince o kadar kolaylıklar sağladıki herşeyi en ince ayrıntısına kadar ikamet edeceğim yerden merkeze nasıl geleceğime, rapor çıkartmada yardımcı olucaklarını,maliyetleri bütün süreci ve sonrasına kadar konuştuk uzun uzun ...mayısta gidiyorum bebek almaya allahın izniyle....ve şimdiden ninnimi belirledim tiridine tiridine tiridine bandım bedavamı sandın para verip aldım eeee eeee eeee
haha oli harika bak işin rast giidiyor maşallahbu arada kızlar bu gün umut merkezden neslihan hnm aradı ve beni bütün konularda aydınlattı dışardan geleceğimi söyleyince o kadar kolaylıklar sağladıki herşeyi en ince ayrıntısına kadar ikamet edeceğim yerden merkeze nasıl geleceğime, rapor çıkartmada yardımcı olucaklarını,maliyetleri bütün süreci ve sonrasına kadar konuştuk uzun uzun ...mayısta gidiyorum bebek almaya allahın izniyle....ve şimdiden ninnimi belirledim tiridine tiridine tiridine bandım bedavamı sandın para verip aldım eeee eeee eeee
nabbıyosun nasılsın :)inşallah gerek kalmaz o gune kadar bebişin gobusune gelır....
nınnıne de bayıldım hani
sogan kürü hemen adet söktürüyormuki?
yap tabı adetını düzenler yumurtlamanı sağlar bu adetten sonra bende başlıcam
ilk gebeliğimde sogan suyunun etkisi coktu (en azından ben oyle düşünüyorum)
kızlarrr slmlarrr...sayfa yerinde kalmış olmuyor hiç..bugün test yaptım tabiki negatifte elime geçince dayanamadım
ff de akıntıları silince 21.güne çekti çizgimi bnm işim 20 sindeki ilişkiye kaldı anlıycanız....
bu arada bilmediklerimiz varmış gece uyku tutmadı ne kadar infertilite sorunu varsa araştırdım fimbria saçaklarının işlevini kaybetmesi ve boş yumurta sendromuuubuyrun burdan yakın:111:
slm kızlar naıslsın ben hala yumurtlayamadım bugun adetimin 25günü adetim bu ay yine gecikecek galıba acaba diyorum soğan kürü yapıp adetmi olsam ne dersin bana akıl verin
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
oli önceden bende çok araştırma yapardım burdaki bütün arkadaşlar bilir.
ama araştırdıkça gebe kalmanın ne kadar zor olduğunu anladım ve kendimi hep olmayacağı yönünde şartlandırdım.
ama artık araştırmayıda bıraktım olumsuz düşünmeyide.bence sende fazla araştırma canım.
saçak yumurta hikaye allah ol dedikten sonra.
bu arada kızlar bu gün umut merkezden neslihan hnm aradı ve beni bütün konularda aydınlattı dışardan geleceğimi söyleyince o kadar kolaylıklar sağladıki herşeyi en ince ayrıntısına kadar ikamet edeceğim yerden merkeze nasıl geleceğime, rapor çıkartmada yardımcı olucaklarını,maliyetleri bütün süreci ve sonrasına kadar konuştuk uzun uzun ...mayısta gidiyorum bebek almaya allahın izniyle....ve şimdiden ninnimi belirledim tiridine tiridine tiridine bandım bedavamı sandın para verip aldım eeee eeee eeee
slm kizlar nasilsiniz?
beni soracak olursaniz ben ve bebegim cok ii cok sukur.
biraz once doktordan geldik ense kalinligimiz herseyimiz cok ii masallah..insallah sorunsuz bu hamilelik geciririm.
darisi sizlerin basina
slm kızlar nasılsınız epey zaman oldu görüşmeyeli. ara ara takip etmeye çalışıyorum.tablo her geçen ey daha da kalabalık oluyo maşallah. sabırla beklemeye devam edenlerin de tez zamanda isimleri yazılacak inşallah oraya.
selam kızlar..
doktordan geldik..
bugünlük herşey yolunda sancım yok ...
pazartesiye kadar ilaca devam pazartesi ilacı kesicez çarşamba tekrar kontrol var..
ama ilacı bıraktıktan sonra tekrar sancılanırsam bu defa ilaç yok dedi doktor bebeği alırız dedi..
eğer spedyy gonzoles beklerse 11 nisanda normal ameliyat tarihim:18::18::18::18::18::18:
gelişmeler şimdilik böyle..
ayrıca dünden beri karnım aşağıda gibi hissediyordum doktora sordum..
ultrasonda baktı evet bebeğin başı doğum kanalına girmiş dedi:18::18::18::18::18:
kızlar ben kaçar..
ne demiş hadis...sinirlendiğiniz zaman kalkın gezinin yinemi geçmedi siniriniz gidin abdest alın çünkü sinir şeytandan şeytan ise ateştendir onuda ancak su söndürür...yani kısaca ben bi duş aalayımm..
bugün güzel haberler duyalım hep inşallah ...
bebiş seni göremiyormuyum yoksa hafızamn bana oyunmu oynuyor namannn nallahımmmküstah olduğunuz kadar güzelsinizde bahar...
sonnur göremiyorummm göremiyorummm...
günaydın kızlar
günlerdir cok uykum var olicim ya bu saatler psikolojimi bozdu siz nasılsınız
gündüzleri yoksunuz :S
bebişimolsun benide listeye eklermisin 5 nisan yaş 26
ehliyetimi aldım bastım gaza evime geldim
Selam bebeişiiiimmmm
Selam bebeişiiiimmmm
Günaydın kızlar nasılsınız bugün ??
haha oli harika bak işin rast giidiyor maşallah
bayıldım ninnine
nabbıyosun nasılsın :)
selam kızlar..
doktordan geldik..
bugünlük herşey yolunda sancım yok ...
pazartesiye kadar ilaca devam pazartesi ilacı kesicez çarşamba tekrar kontrol var..
ama ilacı bıraktıktan sonra tekrar sancılanırsam bu defa ilaç yok dedi doktor bebeği alırız dedi..
eğer spedyy gonzoles beklerse 11 nisanda normal ameliyat tarihim:18::18::18::18::18::18:
gelişmeler şimdilik böyle..
ayrıca dünden beri karnım aşağıda gibi hissediyordum doktora sordum..
ultrasonda baktı evet bebeğin başı doğum kanalına girmiş dedi:18::18::18::18::18:
cok saol cnm allahim tez zamanda sizlerin yuzune de gulsun insallahmaşallah özlemcim iyi olmanıza sevindim.
amin cnm amin..senin de ayni sekildeözlemcim maşallah subhanallah
rabbim sağlıkla hayırlısıyla tamamına erdirsin
Selam bebeişiiiimmmm
gerçekten araştırma insan geriliyor bende bahara katılıyorum salla gitsin hep olcak inş. de. benim ilk gebeliğim sogan suyu içtikten sonra gerçekleşmişti o ayda hem tatildeydik hemde dönünce dr gidicez artık demiştik (psikolojık rahattım yanı) ki o ay hamile kalmıştımkızlarrr slmlarrr...sayfa yerinde kalmış olmuyor hiç..bugün test yaptım tabiki negatifte elime geçince dayanamadım
ff de akıntıları silince 21.güne çekti çizgimi bnm işim 20 sindeki ilişkiye kaldı anlıycanız....
bu arada bilmediklerimiz varmış gece uyku tutmadı ne kadar infertilite sorunu varsa araştırdım fimbria saçaklarının işlevini kaybetmesi ve boş yumurta sendromuuubuyrun burdan yakın:111:
canım hakkında hayırlısı olsun tedavi sonunda inşallah güzel haberini alırız...
özlemcim maşallah bebişinee inşallah güzel bir 9 ay geçirip sağlıkla kucağına alırsın...
selam sarecim epeydir yoktun herşey yolundadır umarım..saol canım inşallahh
ayyyy ben bile fena heyecan yaptım pasim yaa..hadi hayırlısı
göremiyosun sanırım karşılaşamıyoz ondandır..
yaa yazdımya arkadaşımmmmmm
kuzucum karşılaşamıyoruz bir türlü..ehliyetimi aldım bastım gaza evime geldim
Selam bebeişiiiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?