- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #6.261
bnm 100.000 küsürüde varda hatılayamıyorummm
hayırlısı olsun canım inşallah boyle aksilikler omaz...
haznedar medicana da olacak canım ...
yolun düşerse bekleriz ziyarete
pasican sana bisi dicem kiz
bnm mide bulantilarim 10.haftada da gecmeye yakindi cok cok azdi yani en azindan su anda oldugu kadar diildi ama 12.haftada biraz azdii bu hafta daha da azdi sabahlari durmadan bulantim oluo gecmesi gerekmiomuyduu bnm ki aksine cogaldi nedenn acaba senin de ole oldumu:26:
valla gelirim canım
bizimde dün eniştenin babası kalp krizi geçirmiş şimdi o hastanede yoğun bakım ünitesinde.
coooook gecmis olsun cnm allah sifa versinvalla gelirim canım
bizimde dün eniştenin babası kalp krizi geçirmiş şimdi o hastanede yoğun bakım ünitesinde.
canım hoşgeldin...
bu bulantılar kişiden kişiye değişiyor canım..
benim 10. haftada bir sabah aniden kesildi....
bende endişe etmiştim acaba bebeğe bişeymi oldu diye..
ama seninde geçer yakında endişe etme...
hosbulduk tatlimm
herkese slmmmm
coooook gecmis olsun cnm allah sifa versin
insallah cinsiyetini ne zaman ogrendin ruyamda doktor bakio karnimdan dioki bi kiziniz olacakkk
hoşgeldin özlemmm...
bahar bnde 7.sıra deyincealt tarafı 9,000 puan var aramızda..bnm pcde diz üstü ondan hızlı olamıyorum yoksa ben çoktan 1.sıradaydımm...
geçmiş olsun cnm umarım önmli bişey çıkmaz üniversite hastanesi bütün donanımlar var ama artık olsaydı göndermezlerdi sanırım...sonucu bizede yaz merak ettim şimdi...
sonnur canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir....
sonnurcum geçmiş olsun ama inşallah ciddi bi durum değildir.yanlış teşhistir inş.
sağolun canlarım umarım önemli değildir akşam arıcam bende bakalım.
özlemmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnn
ay ceepten bakiodum anaa bi baktim bizim kizlar toplanmis hemen pc yi actim ondan gec olduu konusmam biraz
geçmiş olsun canım..
allah acil şifa versin...
bekleriz sonnur teyze.....
biz 16. haftada öğrendik canım..
banada doktor rüyamda erkek demişti...
seninde hayırlısı olsun inşallah...
özlem nabersin canım bulantıların geçmesi kişiden kişiye değişiyor gerçekten bizim gelininde hiç bulanmadı :44:
sağol tatlım
pasimm inşallah bişey çıkmazsa gelicem yaa haberleşiriz
özlem nabersin canım bulantıların geçmesi kişiden kişiye değişiyor gerçekten bizim gelininde hiç bulanmadı :44:
sağol tatlım
pasimm inşallah bişey çıkmazsa gelicem yaa haberleşiriz
coooook gecmis olsun cnm allah sifa versin
insallah cinsiyetini ne zaman ogrendin ruyamda doktor bakio karnimdan dioki bi kiziniz olacakkk
tamam canım..
kızlar ben müsadenizi istiyorum biraz uzanıcam...
öpüyorum sizleri..
dualarımdasınız....
hosbulduk cnm nasilsin nasil gidiorr tup bebekmi dusunuosun yanlis okumadiysam eger:26:
tamam canım..
kızlar ben müsadenizi istiyorum biraz uzanıcam...
öpüyorum sizleri..
dualarımdasınız....
sağol bitanem inşallah istiyorsan allah gönlüne göre versin canım ama erkektir bence seninkibu yıl hep erkek haberleri geliyoya
iyiyim cnm saolasınız..evet cnm mayısta inşallah...artık düşünmek lazım dedik koyulduk bi yola vakitte çabuk geçiyor 4 seneyi devircez bu yaza...beklemekle olmuyor kendide gelmiyor ..
kız mı istiyordun cnm daha çok sen umarım gönlüne göre olur...
iyiyim cnm saolasınız..evet cnm mayısta inşallah...artık düşünmek lazım dedik koyulduk bi yola vakitte çabuk geçiyor 4 seneyi devircez bu yaza...beklemekle olmuyor kendide gelmiyor ..
kız mı istiyordun cnm daha çok sen umarım gönlüne göre olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?