Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

pasican sana bisi dicem kiz
bnm mide bulantilarim 10.haftada da gecmeye yakindi cok cok azdi yani en azindan su anda oldugu kadar diildi ama 12.haftada biraz fazlalasti bu hafta daha da bi fazla gecen haftaya bakarak sabahlari durmadan bulantim oluo gecmesi gerekmiomuyduu bnm ki aksine cogaldi nedenn acaba senin de ole oldumu:26:

Son düzenleme:

canım hoşgeldin...
bu bulantılar kişiden kişiye değişiyor canım..
benim 10. haftada bir sabah aniden kesildi....
bende endişe etmiştim acaba bebeğe bişeymi oldu diye..
ama seninde geçer yakında endişe etme...

valla gelirim canım
bizimde dün eniştenin babası kalp krizi geçirmiş şimdi o hastanede yoğun bakım ünitesinde.
coooook gecmis olsun cnm allah sifa versin

insallah cinsiyetini ne zaman ogrendin ruyamda doktor bakio karnimdan dioki bi kiziniz olacakkk

geçmiş olsun cnm umarım önmli bişey çıkmaz üniversite hastanesi bütün donanımlar var ama artık olsaydı göndermezlerdi sanırım...sonucu bizede yaz merak ettim şimdi...

sonnur canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir....

sonnurcum geçmiş olsun ama inşallah ciddi bi durum değildir.yanlış teşhistir inş.

sağolun canlarım umarım önemli değildir akşam arıcam bende bakalım.

özlemmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnn

ay ceepten bakiodum anaa bi baktim bizim kizlar toplanmis hemen pc yi actim ondan gec olduu konusmam biraz

özlem nabersin canım bulantıların geçmesi kişiden kişiye değişiyor gerçekten bizim gelininde hiç bulanmadı :44:

geçmiş olsun canım..
allah acil şifa versin...
bekleriz sonnur teyze.....

sağol tatlım
pasimm inşallah bişey çıkmazsa gelicem yaa haberleşiriz

özlem nabersin canım bulantıların geçmesi kişiden kişiye değişiyor gerçekten bizim gelininde hiç bulanmadı :44:

sağol tatlım

tamam canım..

kızlar ben müsadenizi istiyorum biraz uzanıcam...
öpüyorum sizleri..
dualarımdasınız....

sağol tatlım

aynen biliorum cnm ama insanlarin ucuncu aydan sonra azalir bnmki de tam tersi fazlalasti

coooook gecmis olsun cnm allah sifa versin

insallah cinsiyetini ne zaman ogrendin ruyamda doktor bakio karnimdan dioki bi kiziniz olacakkk

sağol bitanem inşallah istiyorsan allah gönlüne göre versin canım ama erkektir bence seninki bu yıl hep erkek haberleri geliyoya

hosbulduk cnm nasilsin nasil gidiorr tup bebekmi dusunuosun yanlis okumadiysam eger:26:

iyiyim cnm saolasınız..evet cnm mayısta inşallah...artık düşünmek lazım dedik koyulduk bi yola vakitte çabuk geçiyor 4 seneyi devircez bu yaza...beklemekle olmuyor kendide gelmiyor ..
kız mı istiyordun cnm daha çok sen umarım gönlüne göre olur...

sağol bitanem inşallah istiyorsan allah gönlüne göre versin canım ama erkektir bence seninki bu yıl hep erkek haberleri geliyoya

ben daha evlenmeden onceden beri hep bnm ilk bebegim erkek olucak diodum yani his olarak..
hamiel kaldigimdan beri de hep erkek hissediorum bakalim ne olucak hayirli ve saglikli bi evlat olsundaa

olii inşallahh sen tüp bebek merkezine gittiğinde hamile olduğunu öğrenirsin
sen 4 yılı bende 5 yılı deviriyorumm

cnm valla kiz da olsa fena olmaz..erkek olsa da..yani hic ayirt etmedim ole ilk oldugu icin sanirim..ama erkek hissediorum bakalim ne derece doru cikicak..17.haftada diger randevum bakalim gostericekmi..

cnm sen igne tedavisi fln gordunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…