Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ben daha evlenmeden onceden beri hep bnm ilk bebegim erkek olucak diodum yani his olarak..
hamiel kaldigimdan beri de hep erkek hissediorum bakalim ne olucak hayirli ve saglikli bi evlat olsundaa

Hem sağlıklı hemde hayırlı bir erkek evlat nasip olsun inşallah

olii inşallahh sen tüp bebek merkezine gittiğinde hamile olduğunu öğrenirsin
sen 4 yılı bende 5 yılı deviriyorumm
yok cnm gebe olmadığımdan emin olup gidicem hatta vakit sorunu yaşamamak için önümüzdeki ay doğummkontrol hapı kullanmayıda düşünüyorum çünkü klomenlerden sonra ilk ay norml gelmişti ve sonraki ay 47. gün gelmişti..bakalım bu ay adet olduktan sonra bunlara uzun uzun kafa yorcam ..
cnm valla kiz da olsa fena olmaz..erkek olsa da..yani hic ayirt etmedim ole ilk oldugu icin sanirim..ama erkek hissediorum bakalim ne derece doru cikicak..17.haftada diger randevum bakalim gostericekmi..

cnm sen igne tedavisi fln gordunmu
sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi boş
iğneyi vermedi doktorlar klomenle çok yumurtladığım içi 2 defa da aşılama oldum ..

inanmam bakıcammm
gördün müüü gördün müüü havaları atmayı gördünmüüüü
hoşgeldin özlemmm...
bahar bnde 7.sıra deyince alt tarafı 9,000 puan var aramızda..bnm pcde diz üstü ondan hızlı olamıyorum yoksa ben çoktan 1.sıradaydımm...

olsun bak onu bile yapamayan var.ben ilk 10dayım sen 20lerde 1 puan 1 puandır olimmmmm

senle bu işide bi ara konuşalım klomen olayını hadi bakalım kolay gele ama bence d.kontrol hapını alma

gördün müüü gördün müüü havaları atmayı gördünmüüüü

olsun bak onu bile yapamayan var.ben ilk 10dayım sen 20lerde 1 puan 1 puandır olimmmmm
ben 12. sıradayım bi kere bekle sen görecceksin gününüüü
senle bu işide bi ara konuşalım klomen olayını hadi bakalım kolay gele ama bence d.kontrol hapını alma

konuşalım cnm tabiki doktora gittiğim zaman aetim gelirse tabi ozman konuşcam kist durumunu fln herşeyi artık kendmi geliştirdim not alıyorum soracaklarımı hiçbi noktayı es geçmiyorumsonra eve gelip anaaaa şunu soracaktım unuttum tüh demiyorummm

slm kızlar hayırlı cumalar
geçen ay dr rahim flmi ve sprerm testi istemişti ama hastane hatası randövü karışıklıgından bu aya kalmıstı bu ayda aynı haftaya sınav denk geldiği için izin alamıcam gibi gelecek aya kalacak gene rahım filmi.inşallah gerek kalmaz eşimde 2 aydır kısmet olmuyor die bunda birşey var kesin Rabbim verecek inşallah diye iyiiice umutlandı :S bu ay çok ümitli

aferin sana sor bencede iyi oluyor ama bazı uyuz doktorlar sinir ola ola cevap veriyolar belli ediyolar

siz konuşmayın benimle ben de giderim

canım sen geliyon biz olmuyozzzz sabahları gel sen ben burdayım

selam tatlım,, allah dualarımızı kabul eder inşallah...

selam canımm...
gözünaydın deryacımm hayırlı olsunn

eyvahhhh bütün trafik tehlikedeeeeeee

kuzucum karşılaşamıyoruz bir türlü..
hayırlı olsun ehliyetin rabbim kazasız belasız kullanmak nasip etsin....

teşekkür ederim pasim ,özlemim ve melisim

ama bahar hanıma bak edepsizz

ama kullanırken korkmadım değil :18::18:80-90 Allah ne verdiyese
ama otobanda tabi o hızla geldim
yolların faihi gibiyim

sonnurum sabahları okulda oluyorum ya anca 3 ten sonra girebiliyorum

yine kimse yok kendi kendime konuşuyorum
Passiiiiiiiiiiiii
gel annem bi göreyim deniz oğlanıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…