Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

canım amelıyatın faydası var hıc yok değil şöyle ki benım sag yumurtalıgım pcolu kıst soldaydı ve ordan hıc yumurta gelısmıyordu amelıyata kadar amelıaattan sonra orda 4 sefer yumurtam gelısti buyudu.şimdide soldan buyurse buyuyor catlıyor sağdan gelısince 14.mm de kalıyor.e doktorunda sağ yumurtalıgımı durdurup soldan yumurta buyutme gıbı bır durumuda yok.işte doktoruda benide çaresız bırak şey işin burası

benim de solda pko var
geçen ay sağdan yumurta gelişti
acaba bu ay da olur mu:26:

VALLA BENDE zayflayım diyorum ama engel olamıyorum kendime napalım aslında çok iyi olur zayıflasak

bana kalsa tek bi türlü yürüyüşe başlayamayacaktım sağolsun arkadaşla anlaştık her gün beraber çıkıyoruz evden doğruu stada
bence sende başla bitanem çok faydası oluyor..

soniiiii kız konuşsana

konuşcamda sayfalara yetişemedimkii ben çıktım siz toplaşmışsınız arkamadannn

Soniiii gel kız gel bak ne guzel toplaştık yine melısle baharda gelse tam olcaz

ben de yürüyorum okuldan sonra hergün olmasa da 2-3 gün mutlaka oluyor
benım derdim 2 kilo ve selülitler
vücudum resmen kendi üretiyor yaa
ne kahve ,kola(haftada 1 en fazla 2 bardak olur)
ne kızartma:26:

bu arada düzensiz adet konusunda bende çok müzdaribim biliyosunuzz
yahu dün arkadaş diyor yıkanıcam ama saat 14.30 da dedim neden o saatte ilk günü o satte başlamış vede adet sonunda aynı saatte yıkanıyormuş bu kadar düzenli yanii

yaa kızlar aranızda bilgisayardan ve programlardan anlayan varmı...
ben hastane ve mevlüt şekerlerini kendim yaptım üzerine isimde eklemek istiyorum minik kağıtlar şeklinde..
onu nasıl hazırlarım bilgisi olan varmı hiç anlamam boyle işlerden:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…