- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #6.361
bende düşünmuyor degılım ama doktora gıdınce gebelık testı yapıyor bakıyor sonra farlutal verıyor.gonderıyor.degısık bıse yok yani onun yerine ben gecen ay kı gıbı test yapıp farlutal ıcsem doktora çaktırmasam olurmu kı?
bende düşünmuyor degılım ama doktora gıdınce gebelık testı yapıyor bakıyor sonra farlutal verıyor.gonderıyor.degısık bıse yok yani onun yerine ben gecen ay kı gıbı test yapıp farlutal ıcsem doktora çaktırmasam olurmu kı?
aynen canımen güzeli cnm ...kürler evet faydalı ama her zman herkezde işe yaramıyor ve belli bi süre den sonra tekrarlamak gerekiyor...
yarın bnm adet günüm diye konuşanlara ve ya tam tarhi verenlere imrenerek bakmışımdır herzamn
erkek milleti herhalükarde rahat anacım ya
baksana kadın doğuracak yıne rahatlar
hepsi aynı bunların:113::113::113:
bencede iyi bir doktor bul canım..
ve bir ucundan başla sağlam bir tedaviye..
canım sen bebek istemiyor musun?
istiyorsun
o nedenle yumurta tedavisi olman lazım yani bizimki gibi
bunu ifade ettin mi doktoruna
adet olmaktan ziyade bebek i,çin tedavi olmandan bahsediyorum
boşver sen bebeğini düşün dövme kocanıevet bir kişi nasılsa onu hiçbir şey değiştiremiyor malesef
pasim doktor değiştırdıkce ışler daha sarpa sarıyor değiştıremem doktorumu herşeye baştan başlayamam sıkıldım çünkü daha gücüm yok.her doktor başka bır sey soyluyor benım yapacagaım tek şey doktorumla adam akıllı konuşmak yoksa herşeyi bırakıcam pes dicem..
pasim doktor değiştırdıkce ışler daha sarpa sarıyor değiştıremem doktorumu herşeye baştan başlayamam sıkıldım çünkü daha gücüm yok.her doktor başka bır sey soyluyor benım yapacagaım tek şey doktorumla adam akıllı konuşmak yoksa herşeyi bırakıcam pes dicem..
peki doktoruna neden vaktinde olmuyor eksik olan ne hangi hormonum sorunlu fln gibi bişiler demiyomusun cnm .. tmm ameliyat oldun vakit geçti aradan veya sana ne kadar zaman verdi doktor ..boşuna bıçak altına yatmadın sonuçta bişeylerin artık dzne grmesi gerekmezmi?
boşver sen bebeğini düşün dövme kocanı
ne diye pes edeekmişsin sen
gidiyorsun doktoruna hormon tahlilierni yaptırıyorsun ve tedaviye başlıyorsun
hepsi bu
oyle yapıyorum zaten...
bana bir rahatlık bir sakinlik geldi..
eskiden takıntı yaptığım şeyleri sallar oldum..
kişiliğimmi değişti:26::26::26::26:
inşallah cnm ...ateş ölçcekmisin bu ay..aynen canım
tatil plenı yapıyoruz diyorum ki adetıme denk gelmesin ama bilmiyorum ki ne zaman
gerçi çok şükür geçen ay 37.gün de olsa kendi kendime oldum
umarım bu ay da olur
Hormonlarım da hiç bir şey yok işte anlamadıgım şeyde bu zaten
haklısın onlarca doktor değiştirmiş biri olarak doktoruna güveniyorsan değiştirme..
ama doktorunlada bir yol çizin haleninde dediği gibi eksik kalan bişeylermi var..
dahamı iyi takip gerekli..
boyle ilaçla adet söktürmek sadece adet olmana fayda getirir..
ama sen bebek istiyorsun canım....
annelik hormonu ağır basıyor ve sakin davranıyorsun bence
inşallah cnm ...ateş ölçcekmisin bu ay..
bnmde hormonlarım normal çıkıyor kist olmasına rağmen ALLAH kolaylık versin
pasim doktoruma güveniyorum aslında adamın amelıyattan sonra tek amacı adetlerımı duzeltmeye çalışmaktı baktı olmadı ilaça başladı çocuk için yine olmadı ne yapacak şimdi bilmıyorum hiç birşey.
ölçeceğim canım ama daha başlamadım 6.günüm bugün 10.gün gibi başalrım
zaten yine doktora gideceğim bu ay akıntı için ilaç verdi eşli tedavı
kontrol olmam lazım
ee o arada bakarız yumurtam var mıd ye
haklısın onlarca doktor değiştirmiş biri olarak doktoruna güveniyorsan değiştirme..
ama doktorunlada bir yol çizin haleninde dediği gibi eksik kalan bişeylermi var..
dahamı iyi takip gerekli..
boyle ilaçla adet söktürmek sadece adet olmana fayda getirir..
ama sen bebek istiyorsun canım....
hayırlısı olsun canım..
belkide şuan boş konuşuyoruz bebeğin seninle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?