- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #6.561
:2: :13: :18: :26: :44:
ben önceden kız istiyordum ama son zamanla erkek istiyorum tabi cinsiyet önemli değil ama oda bnm gibi incli olur diye korkarım bnm gibi olmasın diye erkek olsun diyorumm...
olsunda tek ,ama gelen giden yok
ii bebiş ...rabbim gönlündeki bu arzunu en kısa zmanda gerçekleştirsin seni prensesinle bi an önce kavuştursun inşallah..
aminnnnnnnnnn canım benim çok sağoll..inşallahh hepimiz yavrularımıza kavuşuruz
kulaklarım patladı umutsuz o ev kadınından ...nefret ettim şarkıdan zaten çok abartılı oynuyor beğenmiyorum oyunculuğnuda
kızlar hepinizi öpüyorummm
iyi geceler diliyorummmm
hoşçakalınnnnnnnnn
ya ondaki çene kimsede yok yaa zil gibi ses var kadında başım çatladı..
güle güle canım ii geceler sanadaa
hoşçakal baharrrkızlar hepinizi öpüyorummm
iyi geceler diliyorummmm
hoşçakalınnnnnnnnn
benim eşim çıldıryor bu kadın yine mi bağırıyor diyee
ben çok gülüyorum yaaa
zil gibi ses çok güldümmm
nilay bencede çatlıyorsun değerlendir bu günü yarını ve sonraki günü...genelde bu sert düşüşlerden sonraki güne çekiyor çizgiyi kademeli artarsa direk düşmeden önceki seviyeye yükselirse ancak bugüne çeker..
slmmkızlarrrrrrrrr......
temizlik yapıyorum süpürgem çekmiyor sahgy halılar beni deli ediyor offfff...hepsini bigün sallıcam balkondan
gününüz aydın..
haftanız mükemmel olsun..
herkes için güzel bir hafta diliyorum...
laycım ateşin güzel yükselmiş bugünüde değerlendir derim..ateşin aniden yükselmiş o yüzden düne çekebilir ...36,1 olsaydı kesin oraya çekecek derdim hatta..canımm oylemı dersınnn catlıyorsun demen ıı bırsey ama dıger dedıklerını anlayamadım desem:26::26::26::26:ama ınsallah onlarsa iidir
ayy o halıları ıstedıgın kadar cek toz gıtmıyorr
gününüz aydın..
ayy hadi inşallahh dun melıs de duserse i fln dedi sabah atesım dusunce esımı uyandırdım hemen
sende istanbuldasın demek ben kartal da oturuyorum esım ve arkadaslarımla gelıcez ınsallah bıgun ıcerız kahve
sımdı cıkıyoruz cokoptm senı:)
gününüz aydın..
laycım ateşin güzel yükselmiş bugünüde değerlendir derim..ateşin aniden yükselmiş o yüzden düne çekebilir ...36,1 olsaydı kesin oraya çekecek derdim hatta..
sanada günaydın pasimmm güzel haftalar olsun herkeze...
ohooooo nerdesiniz ya
kaç saat oldu ben yazalı
kimse yok hala:44:
ben varım deryaaaaa
diğerleri toplaşın size bişey diycem ..
ne dicen kızzzzzzzzzzzz
slm bebiş böle yazınca herkez toplanıyodu bi anda bu kez işe pek yaramadı sanırım
slm canım evet pek işe yaramadı bak şöle yazsaydın
kızlarrrrrrrrrrrrrr ben test yaptımmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?