- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #6.601
öğretmenliğin en zor olanı bence anasınıfı öğretmenliği ..allah kolaylık versin hepsine...
sen neden 2 saat uyudun yoksaaaa
bende günlerimi şaşırmışım ama olsun takmıycam diyorum oda olmuyor yinee
bak gör işte takntı yapmaktan uykularım kaçtı o derecee
allah kerim bakalımValla melis çalışmak güzel ben meslek olarak şuan bana deseler sadece öğretmenlik derdim inan..çok şanslısın...ama anaoklu ve ilokul değilde ortaaokul veya rehberlik öğretmeni on numara olurdu valla
ben çok seviyorum işimi canım ama işte dediğin gibi anasınıfı olduğu için zor..o küçüklere gösteri yaptırmak helekii çok zorrr..yoksa ben evde duramam sıkılırım alıştım çünkü tempoya
banada çalış deseler büyük ihtimal yine ev hanımı olmak isterdim
amaaa öğretmenlik bana zor valla kafam şişerdi deliriridim ben komaya girerdim
melisim sen onlara en kolayı horon ettir iki ileri bi geri de yeter
banada çalış deseler büyük ihtimal yine ev hanımı olmak isterdim
amaaa öğretmenlik bana zor valla kafam şişerdi deliriridim ben komaya girerdim
melisim sen onlara en kolayı horon ettir iki ileri bi geri de yeter
arkadaşlar size işin gerçeğini söyleyimmi ben test yaptım gerçekten sonra aniden dışarı çıkmamız gerekti 3 saat sonr geldik teste baktım ikinci çizgi var ama t nin tam altında değil birde dağınık gibi bu testin bozuk olduğu anlamınamı geliyor ...
ahhhhhhhhhhhhh o çift çizgiii nerdeyse bi göremedik arkadaş yav
arkadaşlar size işin gerçeğini söyleyimmi ben test yaptım gerçekten sonra aniden dışarı çıkmamız gerekti 3 saat sonr geldik teste baktım ikinci çizgi var ama t nin tam altında değil birde dağınık gibi bu testin bozuk olduğu anlamınamı geliyor ...
evet canım aminn herkese..
yok beee gebe misin demeye çalıştın ama yemezler
yorgunluktan benimkisi
ama keşke dediğin gibi olsaydı
ben geldımmmm nasılsınızzzz...
ahh nerede vah nerdee bir bulabilsem ah nerdeee
eveeeettttt evetttt maleseff öyle oluyor
no nooo gebelikten bi öncekiiihani yoruluyonyaa
hemşin horonu çok zor yapamayrum ..
evet yaptırıyom kız zaten horon ama iki ileri bi geri gitmiyolar kemençe var kolları sallıyolar titrekler
oooo oy titreme horoni nasildur bilmem onii vardur bir topal halam ondan öğrendum onii
aaaaaaaaa kız sen ciddisin
ama anlamadım ne oldu teste resim atsaydın anlayamadım
bende bişi anlamadım evde bi tane daha var iki gün sonra tekrar yaparım artık..daha öncede çöpe attığım testte olmuştu ama o dik konumda idi bu düz zeminde olunca artık uff ne yapayım yaaa ...gördünmü cittiyim dedim ben...evet yaptırıyom kız zaten horon ama iki ileri bi geri gitmiyolar kemençe var kolları sallıyolar titrekler
aaaaaaaaa kız sen ciddisin
ama anlamadım ne oldu teste resim atsaydın anlayamadım
ahh nerede vah nerdee bir bulabilsem ah nerdeee
eveeeettttt evetttt maleseff öyle oluyor
no nooo gebelikten bi öncekiiihani yoruluyonyaa
haaa şu mesele
yok beee halvete girecekmi hal mi kaldıki bende eve gelince yatıyom bide gece yatıyom 2.80 adam bıktı benden hemen uyuyon diye
oyhh canımm bende çalıştığım dönemi hatılrıyorum hatta hatırlamak dahi istemiyorumm çok fena oluyodum eve bi gideyim diyorsun başka hiçbişeyi gözün görmüyoo
ama sen yinede kocişini görrr lazım o sanaaaa
hoşgeldin kendi adıma iyi sen nasılsın..
hoşgeldinnn canım ben iyiyim sen nasılsın bakalımmm
oni benda bilmeyirummm pekte merak etmiyirumm
hoşgeldinnn iyiyimm sen nasılsınn
bende bişi anlamadım evde bi tane daha var iki gün sonra tekrar yaparım artık..daha öncede çöpe attığım testte olmuştu ama o dik konumda idi bu düz zeminde olunca artık uff ne yapayım yaaa ...gördünmü cittiyim dedim ben...
evet cnm senden duymuştum bunu peki düz zeminde dururkenmi öyle oldu birde kaç saate o şekilde çıktı
bence ıyıyım cok sukurrr gezmeden geldımmm
dun cok yoruldum bı dogruduzgun dınlenemedımde allah kabul etsın dua mı ettım hepımıze ınsallah...
ben adını yazamıyom markanın L ile başlayan vardıyaa
benimkide çöpteydi 2 3 saat sonra fln bi baktım 2.çizgi T in tam altında değildi ama çok belirgindi
yok yok görüyom 3-4 güne bir
bence ıyıyım cok sukurrr gezmeden geldımmm
dun cok yoruldum bı dogruduzgun dınlenemedımde allah kabul etsın dua mı ettım hepımıze ınsallah...
aminn Allah kabul etsin canım ağzına yüreğine sağlık..sağol..
hee yazılışını boşver okunuşuna bak sen..lapidak yani anladım ben
hımm demekki çıkıyor öyle bende de var o markadan ama hep tek çizgiydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?