- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #7.041
kırmızı kartı yedik. meliscim beni 7 mayısa yazar mısın? senle aynı gidiyoruz. nolur bu son yazman olsun
banumm,kızın olacakmış allah analı babalı büyütsünnnnn..bu arada görüşemiyoruz msn silindi bilg.dan özelden yaz arada bari
seni gördüğüme çok sevindim haftana baktımdaa doğur artıkda sıra bnmle ütopyaya gelsin??kısmetse tarih ne??normal mi düşünüyorsun?
deryacım,,
inan tüylerim havada şuan nasıl özlemle bekledik birde baktık 9 ay bile gelmiş dimi??burda hep birlikte yaşadık sevinçleri üzüntüleri...sabrın sonu selamet oldu.rabbim sizi ayırmasın oğlun ailene sağlık mutluluk getrsin.herşey gönlünce olsun..detayları bekliyorumm
öff niye kimse yazmamış akşam
Kızlar nerdesiniz yaa
iyi bende giderim
günaydın..GÜNAYDIN KIZLR
nasılsınız gerçekten kimse yok nerelerdesiniz
ya ben bişi sorcam şimdi benim günüm 6 gün geçti ama adetde olmuyorum kan testi yaptırdım negatif çıktı bebek yok çıktı
ama annem diyorki " 10 gün geçmeden hiç bişe belli olmaz adetin 10 gün geçsin öyle çıkar kan testinede " diyor annem doğrumu biliyor ?? benim bildiğim 1 günde geçse kan testiyle belli olur ??
günaydın..
kan testinde çıkardı cnm en azından 5-10 arasında bişe ..
GÜNAYDIN KIZLR
ya ben bişi sorcam şimdi benim günüm 6 gün geçti ama adetde olmuyorum kan testi yaptırdım negatif çıktı bebek yok çıktı
ama annem diyorki " 10 gün geçmeden hiç bişe belli olmaz adetin 10 gün geçsin öyle çıkar kan testinede " diyor annem doğrumu biliyor ?? benim bildiğim 1 günde geçse kan testiyle belli olur ??
kızlar ben bi dua ve ögüt dinledim buraya nasıl eklerim acebaaa mp3 formatında
yemeklerimi yaptım geldim. kimse yok mu??? ya benim kırmızılar geliyor. görmezden geliyorum ama yüzsüzzzzzzzzzzzzz geliyor yine. bu ayı da yedik. o kadar da çalışmıştık halbuki. sabah sinirden alışveris yaptım. kapı dışarı çıkmadan para harcayan benim gibisi var mı???
orlic bence de biraz daha bekle. gelmedik adetten umut kesilmez. geç yumurtlama olmuştur. geç döllenmiştir. son anda spermenler yolu bulmuştur. belli mi olur.
hosgeldınnn canımmm bugunde mantı acmıssındır sen
benımde yemeklerım hazırr ohh aksama kadar rahatım
kırmızılara 9 ay ölümmmmmm
şaka bır yana hayırlısı canım... bugun yarın benımkılerde gelıcek sanıyorum...ayy gelemseler ne ii olurdu...
mevsimsel sankı herkes bu ay gecikmişgunaydın tatlımmm
benım annemde gecen ay aynısını yaptı bana 3 gun gecmıstı kan testıne cıkmadı dur bakalım dıyoneyıne durım yok işreee
wallahı canım benımm doktorum bana dedıkı ben 27.gun yumurtlayanı bılıyorum onun ıcın hiç umutsuzluga kapılmadan devam dedı
senındee yaa o doktorun dedıgı gıbı bısı ...inşallahh oledırrrr
yada mevsımsel yada psıkolojıktır...
:44::44::44::44::44:bılemedımkııı sımdıı
benımde esım bu aksam baslıyor meryem suresıne ınsallah 16.cüz demıstın dımı canım...
keşke bende akşama kadar rahat olabilsem. ütü var. yatak toplanacak. ev düzenlenecek. saçımı boyayacağım. beyazlarım aldı başını gidiyor. amannnnnnnnnnnnn... tekrar işe girsem bebek istiyorum. nasıl yapacağım. hem kociş sıcak bakmıyor. ne kadar karamsarım.
benim işim varda noluyo kızlar iş falan deil kafada bitiyo herşey !!
hahahah hiç gülcem yoktu valla gögüslerinemi bakıyon
işdede bi çok manyaklık yapılıyo düşünülüp kafa yenebiliyo
gecen esıme dıyorum bu gıdısle ya tup e yada akıl hastanesıne gıdıcem...tup bebek suanda benım cıın erken ama 2-3 ay daha olmazsa asılama ıstıcem esım suanda sıcak bakmıyor ama ben onun ustesınden gelebılırım
topiğe bi rehavet çöktü bi ara dağılır inşallah...
günaydın kızlarr...
GÜNAYDIN KIZLR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?