- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #7.081
kayserideyım
tabiki doktorlara güvenemıyosun ama gittiğim tüm dr ısınamadım ısınamadığın birinede hiç güvenmıyosun. başta kadın aradım uzun süre sonra ondan vazgectim karışık gittim en sonunda şimdiki dr la tanıştım. tabı %100 güvenmıyorsun ama yapacak bırseyın yok dua ve tevekkel olmaktan başka. en azından memnunum ve kayseride alanında iyi olarak bilinen bi dr.
yoksa haklısın zaman gidiyor sadece ama sorun ne ise gene doktordan soruyosun
evet aynı gidiyoruz canımm..ahh canım benim herkesi yazarken içimden diyorum inşallah bu son bat yazışım olur..hamilee yazan kısma yazarım diye umut ediyorum..ama olacak inşallah..kırmızı kartı yedik. meliscim beni 7 mayısa yazar mısın? senle aynı gidiyoruz. nolur bu son yazman olsun
merhaba gamzecim iyiyz sen nasılsız miniğin de iyidir inşallah..sağlıkla büyüsün inşallah kuzucuğun..öpüyorum tatlım..canlarım merhabalar nasılsınız umarım iyidir herkes biz iyiyiz miniğimle 14 haftamızı doldurduk tam bugün 15. haftaya giriyoruzbüyüyor teyzeleri bulantılarımda bitti şükür güzel bir döneme girdik artık iyiyiz çok daha kontrolümüz cmrtesi günü allah izin veririse cinsiyetimizide öğrenicez hemen yazıcam teyzelerine hep aklımdasınız inanın dualarımdasınız kızlar sizler neler yapıyorsunuz???heyecanla güzel haberler bekliyorum sizlerden öpüyorum hepinizi tek tek...
7 Nisan 2012 Cumartesi saat 8:35 de minik oğlumuz kıymetlimiz Deniz'imiz artik bu dünyada bende varım dedi ve ilk çığlığını attı
güzel bir dogum oldu uyaniktim hepinize tek tek isimlerinizle dua ettim
çok duygu yukluyum oğlumun yüzüne her baktığımda gozlerim doluyor
suan yanımda yatıyor ve inanın ben bu cümleleri aglayarak yazıyorum
Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip edecek oğlum yolu açtı ben buna inanıyorum
bu arada hastaneden dün öğleden sonra geldim gelen gişen fırsatım olmadı haber vermeye sakın sizi unuttuğumu düşünmeyin
hepinizi seviyorum dualarınız ve desteginiz için Allah binlerce kez razı olsun hepinizden
doguma gidişim dogum hepsi ayrı komedi bir ara gelir onuda detaylariyla anlatırım
şimdilik hoscakalin canım dostlarım
Kızlar uzun süredir bebek istiyorum bıkmadan usanmadan dua edip bekliyorum meleğimi...Benim gibi olan eminim çok kişi vardır.Amacımız burada birbirimize destek olmak ,yardımcı olmak, birbirimizi anlamak olsun.Yeni sayfamıza hepinizi bekliyorum.....
[table="width: 750, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]BAT[/td]
[td]DURUM[/td]
[td]CİNSİYET[/td]
[/tr]
[tr]
[td]passifflora[/td]
[td]12ağustos[/td]
[td] HAMİLEEE[/td]
[td]HOŞGELDİN DENİZ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beloved11[/td]
[td]19ağustos[/td]
[td]HAMİLEEE[/td]
[td]kızımız yolda[/td]
[/tr]
[tr]
[td]utopya06[/td]
[td]11ekim[/td]
[td]HAMİLEEE[/td]
[td]oğlumuz yolda[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cardelenss[/td]
[td]21ekim[/td]
[td]HAMİLEEE[/td]
[td]kızımız yolda[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bakale[/td]
[td]21ekim[/td]
[td]HAMİLEEE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sare88[/td]
[td]4kasım[/td]
[td]HAMİLEEE[/td]
[td]kızımız yolda[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pourqua[/td]
[td]24ocak[/td]
[td]HAMİLEEE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]masumiyet[/td]
[td]25ocak[/td]
[td]HAMİLEEE[/td]
[td]kızımız yolda[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mysea[/td]
[td]1 şubat[/td]
[td]HAMİLEEE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]naz034[/td]
[td]11 Nisan[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]arha2010[/td]
[td]11 Nisan[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]snowflaken[/td]
[td]15 Nisan[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tondora[/td]
[td]18 Nisan[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bebisimolsun[/td]
[td]7 Mayıs[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]olimbera[/td]
[td]10 Mayıs[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisbhr[/td]
[td]???[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal114[/td]
[td]???[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]orlic[/td]
[td]???[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
canlarım hepinize tek tek cevap yazamıyorum nolur kusura bakmayın..
Hepinize güzel dileklekleriniz için binlerce teşekkürler...
Detaylara gelince..
Denizim 2800 gr 48 cm doğdu tam bir minik adam
şimdilik herşey yolunda beslenme sorunumuz yok...
Doğum hikayeme gelince...
C.tesi sabahı altıma kaçırdım sanarak uyandım üstüm ıslanmıştı..
Hemen kalktım üstümü değiştirdim yattım gene ıslanıyorum:26:dedim uyanıkende altıma kaçıracak değilim herhalde..
Annemi kaldırdım bu arada saat 6.30..
Eşim kalktı biz hemen hastaneye...
Gittik ebe muayene etti 5 cm açıklığın var doğum başlamış dediben boyle kaldım..
Bende ne bir sancı hiçbir şey yok sadece su akıyor
Sonra kendi doktorum geldi muayene etti..
Açıklık var ama bebek henüz yukarıda suyunda bitmiş normal doğumu bekletemem dedi ben apar topar sezeryana..
2 hafta önceden doğum çantası hazırladım..
Evde bırakıp gittikeşim gitti eve çanta almaya beni alıyorlar ameliyata eşim yok..
Allahım ne stres annem benimleydi allahtan..
Doğuma girdik belden spinal iğne oldum..
Doktorla konuşurken baktım cılız bir ses...
Meğer annesinin kuzusu ilk çığlığını atıyormuş..
Hepinize dua ettim o an isimlerinizle..
Isimleri bilmediğimi nickleriyle dua ettim...
şimdilik gelişmeler bu kadar..
Fırsat buldukça gelirim..
Sorunuz olursa cevaplarım...
Anne olmak isteği ile atan her kalp o kadar güzel, o kadar özel, o kadar hassas ki... Güzel Allah'ım hiçbirimize aratmasın bebişleri... Ben de hamişim daha çok var bebişime kavuşmama... Sabırla bekliyor, bıkmadan usanmadan dua ediyorum... İlk bebeğimi 8. haftada kaybettimÇok zor bir tecrübeydi... Rabbim bir daha yaşatmasın Buraya yazdım çünkü iyi dileklerimi, dualarımı hepinize ulaştırmak istedim... Allah kalbi evlat isteği ile çarpan melek anne adaylarına sağlıklı, hayırlı bebişler, benim gibi o mutluluğa erişip sabırla ve dua ile bekleyen anne adaylarına da hayırlısı ile bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah...
Bebeğime de bir çift lafım var tabi :
Minik kuzucuğumu heyecanla, aşkla ve duayla bekliyorum... Sağlıkla gel inşallah benim küçük mucizem :)
Herkese kocaman sevgiler...
artık melis gelde şu listeyi düzenle denizimiz yoldan geldi annesinin yanında
bu arada diğer hamişlerimizden bakale sare bunlar nerde acaba umarım iyidirler
özleemm nabersin tatlım
oy maşallah sana ve bebişine Rabbim hayırlara büyütmeyi nasip etsincanlarım hepinize tek tek cevap yazamıyorum nolur kusura bakmayın..
hepinize güzel dileklekleriniz için binlerce teşekkürler...
detaylara gelince..
doğum hikayeme gelince...
c.tesi sabahı altıma kaçırdım sanarak uyandım üstüm ıslanmıştı..
hemen kalktım üstümü değiştirdim yattım gene ıslanıyorum:26:dedim uyanıkende altıma kaçıracak değilim herhalde..
annemi kaldırdım bu arada saat 6.30..
eşim kalktı biz hemen hastaneye...
gittik ebe muayene etti 5 cm açıklığın var doğum başlamış dediben boyle kaldım..
bende ne bir sancı hiçbir şey yok sadece su akıyor
sonra kendi doktorum geldi muayene etti..
açıklık var ama bebek henüz yukarıda suyunda bitmiş normal doğumu bekletemem dedi ben apar topar sezeryana..
evde bırakıp gittikeşim gitti eve çanta almaya beni alıyorlar ameliyata eşim yok..
allahım ne stres annem benimleydi allahtan..
doğuma girdik belden spinal iğne oldum..
doktorla konuşurken baktım cılız bir ses...
meğer annesinin kuzusu ilk çığlığını atıyormuş..
hepinize dua ettim o an isimlerinizle..
isimleri bilmediğimi nickleriyle dua ettim...
fırsat buldukça gelirim..
sorunuz olursa cevaplarım...
söktürücü bişeymi içtin acaba benim hep pıhtı gibi parçalı bulutlu olurya benim adet bu sefer bi değişik parça parça geliyor
içim temizleniyor heralde
hangi doktora gidiyosun sen canım?
evet aynı gidiyoruz canımm..ahh canım benim herkesi yazarken içimden diyorum inşallah bu son bat yazışım olur..hamilee yazan kısma yazarım diye umut ediyorum..ama olacak inşallah..
merhaba gamzecim iyiyz sen nasılsız miniğin de iyidir inşallah..sağlıkla büyüsün inşallah kuzucuğun..öpüyorum tatlım..
ayy canım benimmm maşallah gözümüzaydın..çok şükür Deniz kucağında haa ahh pasim ne şahane bi duygudur dimi yaaa..Rabbim sağlık sıhhat hayırlı güzel mutlu bir ömür nasip etsin yavruna..bu eşsiz duyguyu bizlere de yaşatsın Rabbim inşallah..benim için koklaa öp Denizi
detaylara gelince..
hemen kalktım üstümü değiştirdim yattım gene ıslanıyorum:26:dedim uyanıkende altıma kaçıracak değilim herhalde..
gittik ebe muayene etti 5 cm açıklığın var doğum başlamış dediben boyle kaldım..
açıklık var ama bebek henüz yukarıda suyunda bitmiş normal doğumu bekletemem dedi ben apar topar sezeryana..
evde bırakıp gittikeşim gitti eve çanta almaya beni alıyorlar ameliyata eşim yok..
detaylara gelince..
Anne olmak isteği ile atan her kalp o kadar güzel, o kadar özel, o kadar hassas ki... Güzel Allah'ım hiçbirimize aratmasın bebişleri... Ben de hamişim daha çok var bebişime kavuşmama... Sabırla bekliyor, bıkmadan usanmadan dua ediyorum... İlk bebeğimi 8. haftada kaybettimÇok zor bir tecrübeydi... Rabbim bir daha yaşatmasın Buraya yazdım çünkü iyi dileklerimi, dualarımı hepinize ulaştırmak istedim... Allah kalbi evlat isteği ile çarpan melek anne adaylarına sağlıklı, hayırlı bebişler, benim gibi o mutluluğa erişip sabırla ve dua ile bekleyen anne adaylarına da hayırlısı ile bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah...
Bebeğime de bir çift lafım var tabi :
Minik kuzucuğumu heyecanla, aşkla ve duayla bekliyorum... Sağlıkla gel inşallah benim küçük mucizem :)
Herkese kocaman sevgiler...
cnm ben bazen cepten bakiorum o yuzden de cvp yazamiorum cepten bakinca....zor oluo die:)
iyiyim seker sen nasilsinn?
pasiimm hikayeni okudummm cnm bnmm gercekten sanal diil sanki gercek bi arkadasimin mutlulugunu paylasiorumm su an.cok icten soluorumm bunu..denizini kokla bnm icinn cok cok da opp o cennet kokulu oglusunu..
bu arada herkesciklere gunaydinlarrr...
ÖZleeeeeemmmmmmmmmmm
Kızlaarr bu gece kendimi rüyamda hamile gördüm güya daha yeniymiş ama bebek karnımda durmadan oynuyodu
Bi tek onun etkisinde kaldım
KİMSE YOKMUUU
bugünde kimse yok
Kızlaarr bu gece kendimi rüyamda hamile gördüm güya daha yeniymiş ama bebek karnımda durmadan oynuyodu
Bi tek onun etkisinde kaldım
kızlar bugun kuzenım dogum yaptı 3 hafta erken geldı bebişimiz maşallah 3 kilo 100 gr mış...kuzenımın ablasıyla konustum telde sezeryandan yenı cıkmıs ne olur bana dua etsın dedım bırden hıckıra hıckıra aglamaya basladım(esımın de gozlerı doldu...hastaneye gıttım bebek dolu dugum dugum oldu bogazım kendı derdımden kuzenımı gozum gormedı..nolurr dedım doguma gırecek herkee adımı verın dua etsın banada:)))dua dılenır oldum
olmadım canım yaaa stresliyimde regl olmadıgımdanmı neyi beklediğimi bilmediğimdenmıdır nediryıne kımse yokkbu hafta hıc yokum evdee ama ii oluyoo vakıt gecıyoo son 3 ten gerı saymaya basladımm
sen neyaptın canım reglı oldunmu?
kızlar bugun kuzenım dogum yaptı 3 hafta erken geldı bebişimiz maşallah 3 kilo 100 gr mış...kuzenımın ablasıyla konustum telde sezeryandan yenı cıkmıs ne olur bana dua etsın dedım bırden hıckıra hıckıra aglamaya basladım(esımın de gozlerı doldu...hastaneye gıttım bebek dolu dugum dugum oldu bogazım kendı derdımden kuzenımı gozum gormedı..nolurr dedım doguma gırecek herkee adımı verın dua etsın banada:)))dua dılenır oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?