Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kızlarrrrrrrrrrrrr....
bi saat önce iğnemi oldummm bana dua edinn:))))
yarın çalışmalara başlıyorum ALLAHın izniyle umarım bu ay olurrrrrrrrr...

bebisim nbrsin cnm?????

hadi hayırlısı olsun canım inşallah bebeğin gelir iyi çalışın iyiyim canım benimde adet bitti çalışmalara başlıcaz bakalım
masum hayırlısı olsun bakalım diğer aya inşallahh

hadi hayırlısı olsun canım inşallah bebeğin gelir iyi çalışın iyiyim canım benimde adet bitti çalışmalara başlıcaz bakalım

hayırlısı olsun artık ne diyelim ben alıştım artık olmasa üzülmüycem eskisi gibi sağlık olsun:)

ferdat sen nasılsın canım gittinmi dr a ?? eşin nasıl tepki verdi merak ettim

iyiyim canım teşekkürler
evet bugün gittim
değerim 849 olmuş sevindim
ayrıca burası başka bi yer, burda tsh da 1,4 çıktı çok şaşırdım
demir falan da iyi çıktı
hangisine inanacağımı şaşırdım
haftaya tekrar kendi endokrincime tahlil yaptırıcam

valla eşim çok komikti canım
telefonda söyledim dayanamayıp
hamileyim dedim önce baya sustu
sonra nasıl hamilesin dedi ilk tepki
çok sevindi tabi çok da şaşırdı
o da hiç beklemiyordu sürekli adet olcam bu ay da olmadı falan dediğim için

iyi olmana sevindim canım değerlerinde çok güzel çıkmış maşalllah eşinde çok sevinmiştir belli Allah daim etsin tatlım

çok teşekkürler canım
darısı size olsun inşallah

amin canım aminnn inşallah isteyen herkese....bende bu ay eşime keçiboynuzu kürü ve arısütü-bal-polen karışımı yedircem sigarayı da azaltsa keşkeee bende tabi ovulasyon testine ve ateşe devam artık hayırlısı olsun

Bende zaten kasımda aşk başkadır diye bir topik açtım kasıma inşallah diye

canım eşin sigara içiyorsa sperm kalitesini çok etkiliyor
benim eşim de içer ama bu ay adet bitiminde yumurtlama bitimine kadar hiç içmedi
keçiboynuzu özü de içti

Bende keçiboynuzunu aldım eşime ama eşim yemiyor ben yiiyiyorum bi faydası olur mu arkadaşlarrrrrrrrrr

canım eşin sigara içiyorsa sperm kalitesini çok etkiliyor
benim eşim de içer ama bu ay adet bitiminde yumurtlama bitimine kadar hiç içmedi
keçiboynuzu özü de içti
eşim sigara içiyor malesef canımm bakalım inşallah azaltacak

Bende keçiboynuzunu aldım eşime ama eşim yemiyor ben yiiyiyorum bi faydası olur mu arkadaşlarrrrrrrrrr

yedirme kız kaynat suyunu içir sana meyve suyu getirdim aşkımm al iç dee

eşim sigara içiyor malesef canımm bakalım inşallah azaltacak

yedirme kız kaynat suyunu içir sana meyve suyu getirdim aşkımm al iç dee

Üff yaa ne mızmızdır o bilmezsin kaynatınca faydası gidermiş efendim ozaman ye diyorum burun kıvırıyor pekmezini de yemiyor bal hiç yemiyor ayy bizim nasıl çocuğumuz olucak hiç bilmiyom valla

Üff yaa ne mızmızdır o bilmezsin kaynatınca faydası gidermiş efendim ozaman ye diyorum burun kıvırıyor pekmezini de yemiyor bal hiç yemiyor ayy bizim nasıl çocuğumuz olucak hiç bilmiyom valla

eşin henüz fazla zaman geçmediği için mızmızlanıyordur umarım bekletmez rabbim ama zaman ilerledikçe öyle bi yiyorlarki ne versen...
bnmkini görseniz sen ne yemem gerekiyorsa getir..bana sorma bile diyor:)))))

arkadaşım çok sevindim senin adına,kendimi senin yerine koydumda bi an acaba benimki nasıl tepki verirdi diye
ama benimki çok sakindir normalde dün ona diyorum belki bayramda çifte mutluluk yaşarız oda hımm kem küm diyo yaa
hiç tepkisini belli etmiyor uyuz :)
sağlıklı bir gebelik süreci geçirirsin umarım..

eşin henüz fazla zaman geçmediği için mızmızlanıyordur umarım bekletmez rabbim ama zaman ilerledikçe öyle bi yiyorlarki ne versen...
bnmkini görseniz sen ne yemem gerekiyorsa getir..bana sorma bile diyor:)))))

ayy evet eşimde kendi kendine alıp yiyo pekmezini bazen unutuyor ama olsun:)
bide çok mızmızdır normalde hee:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…