Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bir sorun olmadığına sevindim canım maşallah yumurtalarına iğneni de ol inşallah bebeğin gelsin hadi bakalım hayırlısı olsun

evet cnm sende çok beklemişsin şükür bekleyişin güzel sonuçlandı 3 yıllık bekleyişim son bulsun istiyorum son girdiğim 4 ultrosan da kiste rastlanmadı eşim değerleri tmm yumurta oluşuyor artık bundan sonrsı nasip kısmet emekleri kimsenin boşa çıkmasın .....
sende evladını sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inş cnm....cinsiyeti belli oldumu

selam kızlar nasılsınız..
ben giremiyorum bu aralar...
ama hep aklımdasınız...
ferdat tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

bende durumlar iyi çok şükür pazartesi 2li test yaptırdık sonuçlar 28 ekimde çıkacak..
ense kalınlığımız iyi çıktı çok şükür..
hamdolsun iyi gidiyor rabbim utandırmasın

maşallahh pasimmm çok sevindim.
ayy bayrama kadar inşallah cinsiyetini de öğrenirsin.
sen iyi ol da girmesen de böyle arada iyi olduğunu haber versen yeter canımbenimmmm.

Son düzenleme:

tülüyüde senide çok merak ediyordumm ..şükür ikinizdende güzel haberleri aldıkk...rabbim tamamına erdirsinnn...ve güzel haberler gelmeye devam etsin inşşş...

canım benim iyi olmana çok sevindim özellikle bebişimize çok sevindim maşallah merak ediyoduk seni arada uğra güzel haberler ver bize canım kendine iyi bak dikkat et oldumu öpüyorum senii

kızlarrrrrrrrrrrrr....
bi saat önce iğnemi oldummm bana dua edinn:))))
yarın çalışmalara başlıyorum ALLAHın izniyle umarım bu ay olurrrrrrrrr...

bebisim nbrsin cnm?????

huhuuuu nerdesiniz kızlarrr masumiyet durumun nedir??

Bugün ateşim 36,1 e düşerek adet olmuş bulunuyorum keyfim yok maalesefff kasıma kaldı umudumuz

kızlarrrrrrrrrrrrr....
bi saat önce iğnemi oldummm bana dua edinn:))))
yarın çalışmalara başlıyorum ALLAHın izniyle umarım bu ay olurrrrrrrrr...

bebisim nbrsin cnm?????

Senin de çatlatma iğnen hayırlı olsun canım hadi sıkı çalışın güzel haberler bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…