- Konu Sahibi bebisimolsun
-
Allah tez zamanda hepimize tek tek nasip etsin tatlişkommm
iidr canm hoşgeldin nabersinnkızlar nabersiniz ?? özledim sizi yaa
ben bu ay klomene doktora gitmeden başladım biliom hata yaptım ama artık alttan muayne olmaktan bıktığım için ilaca direk başladım...eşim doktor arkadaşı var böle böle demiş arkadaşıda kızmışş nasıl yaparsınız böyle bişi diye yarın gelsin karından kist varmı bakıyım demişşş o ilac 5 mm kisti 15 yapar sonrası ameliyat demişşş
ben böyle cahillik yapmazdım ama:44:
iidr canm hoşgeldin nabersinn
aaaaa neden kullandın canım ya dr kontrolü olsaydın barii zaten her seferinde alttan girdiriyolarrr alıştıkhemen bi dr a git canm
kız bu halay ifDEsi nerde bulamadım accuk neşelenelim didikkk göremedim yawwher hamişimize halay var tabikiiiii
sanada çekeriz merak etme
iidr canm hoşgeldin nabersinn
hoşgeldn tondoraaa :)
aaaaa neden kullandın canım ya dr kontrolü olsaydın barii zaten her seferinde alttan girdiriyolarrr alıştıkhemen bi dr a git canm
yarın gidiyorum cnmm ...
eşim geldi kızlar ben kaçar öpüldünüz....
sonnur ve mahrum güle güle kızlar kendinize iyi bakın
bakalee ifadelerden fazlası yazan yere bas görürsün canım
sonnur ve mahrum güle güle kızlar kendinize iyi bakın
bakalee ifadelerden fazlası yazan yere bas görürsün canım
bence gün aşırı ilişkiyle garantiye al ......daha 13. günmüş hemmmm yüksek ihtimalde koyulaşır cnmmm hayırlısı olsunn:)selamlar dün gece yumurtalıklarımda çok ağrım vardı bugun 13. günüm ovu.testim de çzgi çok net ama eşit değil çizgiler ben bu gece halvete girmiicem yarın akşamı beklym diyorum belki de şansa koyulaşır çizg(
slmn alykm kızlar nasılsınız
doktordan geldim kızlar..şükür kist fln oluşmamış 7-8 tane kalite yumurtan var dedi yarın iğneni ol dedii normalde pazar akşamı olmam lazımken....
herşey yolunda inş bu ay oluccakkk dua edin bana...sizi sewiyommmm
slmn alykm kızlar nasılsınız
cok sevındım mahrumcum Allah kalbıne göre versın ınsallah Bu ay hamıle haberlerinide alırız kısmetse
Doktora gitmen iyi olmus ..
Catlatma iğnesimi vurulcaksın canım?
evet cnm saol güzel dileklerin için hamilelerin duası kabul olurmuşşş
ben doktora gitmeden klomene başlamıştım bu ay muayne olmaktan bıktığım içinneşimde doktorluğuna çok güvendiği arkadaşına bahsetmiş oda hmn yarın gelior kist varmı bakcam siz naptınız fln filn demişti ama şükür bişi çıkmadııı .....geçen ay 4 yumurtam vardı bu ay iki katı bakalım hayırlısı :))
sen nasılsın nasıl gdiyor göbüş anneliğiii:)))
amannnıınn meltemimm gelmişş nasılsın canım?
bu arada ANNE adayları trt1 i açın üzel bir konu var şuan.
Canım benımmm özlemişimmm
iyiyim bitanem sen nasılsın
dur hemen acıyorum bakalım ne diolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?