Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kızlar nabersiniz ?? özledim sizi yaa
iidr canm hoşgeldin nabersinn

aaaaa neden kullandın canım ya dr kontrolü olsaydın barii zaten her seferinde alttan girdiriyolarrr alıştık hemen bi dr a git canm

iidr canm hoşgeldin nabersinn

aaaaa neden kullandın canım ya dr kontrolü olsaydın barii zaten her seferinde alttan girdiriyolarrr alıştık hemen bi dr a git canm

hoşbulduk tatlım iyiyim çok teşekkürler ama kocam geldi çıkmam gerek şimdilik hoşçakalın..

selamlar dün gece yumurtalıklarımda çok ağrım vardı bugun 13. günüm ovu.testim de çzgi çok net ama eşit değil çizgiler ben bu gece halvete girmiicem yarın akşamı beklym diyorum belki de şansa koyulaşır çizg (

sonnur ve mahrum güle güle kızlar kendinize iyi bakın
bakalee ifadelerden fazlası yazan yere bas görürsün canım

doktordan geldim kızlar..şükür kist fln oluşmamış 7-8 tane kalite yumurtan var dedi yarın iğneni ol dedii normalde pazar akşamı olmam lazımken....
herşey yolunda inş bu ay oluccakkk dua edin bana...sizi sewiyommmm

bence gün aşırı ilişkiyle garantiye al ......daha 13. günmüş hemmmm yüksek ihtimalde koyulaşır cnmmm hayırlısı olsunn:)

cok sevındım mahrumcum Allah kalbıne göre versın ınsallah Bu ay hamıle haberlerinide alırız kısmetse
Doktora gitmen iyi olmus ..
Catlatma iğnesimi vurulcaksın canım?

cok sevındım mahrumcum Allah kalbıne göre versın ınsallah Bu ay hamıle haberlerinide alırız kısmetse
Doktora gitmen iyi olmus ..
Catlatma iğnesimi vurulcaksın canım?

evet cnm saol güzel dileklerin için hamilelerin duası kabul olurmuşşş
ben doktora gitmeden klomene başlamıştım bu ay muayne olmaktan bıktığım içinn eşimde doktorluğuna çok güvendiği arkadaşına bahsetmiş oda hmn yarın gelior kist varmı bakcam siz naptınız fln filn demişti ama şükür bişi çıkmadııı .....geçen ay 4 yumurtam vardı bu ay iki katı bakalım hayırlısı :))
sen nasılsın nasıl gdiyor göbüş anneliğiii:)))

evet canım o yüzden bol bol dua ediyorum sizlere, inşallah yumurtaların saglıklı bi sekilde buyurde döllenirler..
gecmısı okudum siz gelmeden önce canım anlıyorum senı artık insana gına gelıyor vajınal ultrasondan bende cok yasadım bu durumu ama bak emeklerimin karsılıgını aldım hayırlısıyla bıde kucagıma alsam
Allah senınde emeklerini boşa cıkarmasın ınsallah biliosun bende 2.5 yıl bekledım bebegımı sakın pes etme severek isteyerek ve dualarla cabaladıgın herşeyın karsılııgını veriyor rabbım...
Rabbım yardım ettı , Bende soğan kürü ve ateş ölçme yöntemıyle hamıle kaldım önceki aylarda klomen ve menegon iğneside vurulmustum ama sanırım çatladıgı gunu kacırdık o yuzden tutmadı ama sonunda oldu işte şükürler olsun darısı sizlerin basına inşallah
Benım hamıleliğim son 1.5 ayda felaketti bulantılar halsızlıkler zaten zayıfta biriyim o yuzden serum takıldı 6 tane bide arada yarım kapsul metpamit bulantıı iğnesi vuruldum cok sükür kesildi suan cok iyiim maşallahım var hala aynıyım kılo olarak o yuzden pek hamıleliğimi hissedemıyorum acıkcası sanırım önumuzdeki aylardan itibaren farklılasır durumlar işte böyle tatlım..

amannnıınn meltemimm gelmişş nasılsın canım?
bu arada ANNE adayları trt1 i açın üzel bir konu var şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…