- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #8.741
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
selam kızlar ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim
hadi düşürün azcık çeneleride gelince okuyacak bişeyler olsun amaaaaaaaaa
deryoşum bak boşuna endişelendin yine yükseldi ateşin.
ağrılara gelince normal bence bunu ayırt etmek çok zor çünkü gebelerde ağrı çekiyor
senin çizgi kalkmış neden ki
ama kesin çatlama olmuş ne dersin
bana gelince ne olursa olsun artık
zaten daha 4 gün var erken yani
bakalım ne gösterecek zaman
slm kızlar bugün derinden bir temizlik yaptım şimdi duşumu aldım açtım pc yi şükür...
ateşim böle381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu arada benm 12. gün çatlama ihtimalimde var diye düşündüm çünkü ben o düşüşten bir iki gün sonra oynadım tablom bekleyip görcez adetten yada çıkan beta hcg den inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh öle olur anlıcaz:18::18::18:
bahar sende oynayıp durma tablonla deryaya katılıyorummm bende çatladın bencede ...
derya sana gelince de süperrrr tablonnn böyle devam etsin inşallah eski tablolarında ateşin nasılmış bugünlerde nasıl düşmüş bilgi versene yada eski tablolarından birini paylaşsana
slm kızlar bugün derinden bir temizlik yaptım şimdi duşumu aldım açtım pc yi şükür...
ateşim böle381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu arada benm 12. gün çatlama ihtimalimde var diye düşündüm çünkü ben o düşüşten bir iki gün sonra oynadım tablom bekleyip görcez adetten yada çıkan beta hcg den inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh öle olur anlıcaz:18::18::18:
bahar sende oynayıp durma tablonla deryaya katılıyorummm bende çatladın bencede ...
derya sana gelince de süperrrr tablonnn böyle devam etsin inşallah eski tablolarında ateşin nasılmış bugünlerde nasıl düşmüş bilgi versene yada eski tablolarından birini paylaşsana
Eki Görüntüle 430199
olicim bak bu 19mm yumurtanın olduğu tablo
selamlar, yaa enn sonundaa o akışkan sıvı tam olarak geldi bence bu yumurtlamamın bittiğini gösteriyor.. bööle biraz bol gibi kıvamlı akıntı çok pordon ama pelte gibi şeffaf.. ben bunu ne zamn görsem diğer aylarda ilişkiye girdik ama olmadı bende artık düşünüyorum ki demek ki bu benim yumurtlamamın sona erdiğini çatladığını gittiği gösteriyor diye düşünüyorum.. bu gece ilişkide yok zaten.. bu kadar kafa yorana kadar şurda sizin gibi ateş ölçebilsem ya yok ölçemiyorum ve neffret ediiyorum kendimden
canım bende de tam tersi olur dikkatli ol
benimde öyle akıntım geldikten bi kaç gün sonra çatlama olur.nerden biliyorumm:26::26::26: çünkü ateş ölçüyorum
yani onaylandı bu olay benim için.
o akıntıdan bi kaç gün sonra ateşim yükselir yani çatlama gerçekleşir.
eğerki o akıntıyı gördüğünde ilişki oluyor ve sonrasında salıyorsan ondan kaçırıyor olabilirsinnnn
ya aslında haklısın belkide ama hanı bu akşam eşim çok yorgun ilişki yok die kendimi üzmemek içinde konuşuyor olabilirim kasığımda da ağrım var gibi ama psikolojik olabilir.. ben o akıntıyı gördüğüm gece ilişkiye giriyorum bi daha sonrasında adete kadar neredeyse hiç girmiyorum.. ama bu ay farklılık olsun.. bu gece girmesemde yarın kşama bırakmıcam ucunu.. inşAllah.. yaa ateş ölçsem çok rahat edicem eminim.. ya adetim geliceği zaman ateşim yükseliyor bundan eminim. ammaann bu y ben boş geçicem heralde ya.. kısmet inşAllah..
:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?