Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

senin çizgi kalkmış neden ki
ama kesin çatlama olmuş ne dersin
bana gelince ne olursa olsun artık
zaten daha 4 gün var erken yani
bakalım ne gösterecek zaman

slm kızlar bugün derinden bir temizlik yaptım şimdi duşumu aldım açtım pc yi şükür...
ateşim böle 381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu arada benm 12. gün çatlama ihtimalimde var diye düşündüm çünkü ben o düşüşten bir iki gün sonra oynadım tablom bekleyip görcez adetten yada çıkan beta hcg den inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh öle olur anlıcaz:18::18::18:
bahar sende oynayıp durma tablonla deryaya katılıyorummm bende çatladın bencede ...
derya sana gelince de süperrrr tablonnn böyle devam etsin inşallah eski tablolarında ateşin nasılmış bugünlerde nasıl düşmüş bilgi versene yada eski tablolarından birini paylaşsana

senin çizgi kalkmış neden ki
ama kesin çatlama olmuş ne dersin
bana gelince ne olursa olsun artık
zaten daha 4 gün var erken yani
bakalım ne gösterecek zaman

valla ben kaldırdım deryoşum bi gün 6da ölçtüm 36 çıktı sonra 7de ölçtüm 36,2 çıktı
36,2 girince çizgi çekiyor ama 36 girince siliyor bende ilk ölçtüğümü yazdım ama her an değiştirebilirim
az kaldı seninde dua etmekten beklemekten başka çaremiz yok bebeğim.

ya tatlım sadece son iki tablomu gösteriyor
geçen ay değil ondan önceki ayı istiyorum bakayım ama bulamadım ki
nasıl bulcam ff de

evett pek istikrarlısın olicim maşallah hep böle sabit gitsin sonunda betahcg ile öğren inş...
bende evet çatladım artık oynamam beklerim ama bu ay daha heyecanlı çünkü çatladığım gün kesşn değil.ama ben en son çatlama ihtimalimi göz önüne alıp ona göre bekliycem

Eki Görüntüle 430199
olicim bak bu 19mm yumurtanın olduğu tablo

evet cnm ben karşılaştırma yaparım sürekli tablolarımı..
senin son 3 günün belli edecek neyin ne olduğunu sonu güzel olsun inşallah...
bu arada baharcım bence herzmanki ölçüm yaptığın saati dikkate al .beni bazı tablolarımda heyecanlanmama sebep yüksek ısılar her zman bi saat öncesi ölçüm yaptığım günlerden kaynaklandı yani 5 te ölçüp 36,8 çıkan vaktinde yani 6,30 ta ölçünce 36,5 çıkıp ben ilk ölçümü dikkate alıp girip ertesi gün 36,3 olup adet gelince çok pis oluyooo...
yani bu senin içinde geçerli olmuş olabilir tabi bu bir ihtimall...

selamlar, yaa enn sonundaa o akışkan sıvı tam olarak geldi bence bu yumurtlamamın bittiğini gösteriyor.. bööle biraz bol gibi kıvamlı akıntı çok pordon ama pelte gibi şeffaf.. ben bunu ne zamn görsem diğer aylarda ilişkiye girdik ama olmadı bende artık düşünüyorum ki demek ki bu benim yumurtlamamın sona erdiğini çatladığını gittiği gösteriyor diye düşünüyorum.. bu gece ilişkide yok zaten.. bu kadar kafa yorana kadar şurda sizin gibi ateş ölçebilsem ya yok ölçemiyorum ve neffret ediiyorum kendimden

canım bende de tam tersi olur dikkatli ol
benimde öyle akıntım geldikten bi kaç gün sonra çatlama olur.nerden biliyorumm:26::26::26: çünkü ateş ölçüyorum
yani onaylandı bu olay benim için.
o akıntıdan bi kaç gün sonra ateşim yükselir yani çatlama gerçekleşir.
eğerki o akıntıyı gördüğünde ilişki oluyor ve sonrasında salıyorsan ondan kaçırıyor olabilirsinnnn

ya aslında haklısın belkide ama hanı bu akşam eşim çok yorgun ilişki yok die kendimi üzmemek içinde konuşuyor olabilirim kasığımda da ağrım var gibi ama psikolojik olabilir.. ben o akıntıyı gördüğüm gece ilişkiye giriyorum bi daha sonrasında adete kadar neredeyse hiç girmiyorum.. ama bu ay farklılık olsun.. bu gece girmesemde yarın kşama bırakmıcam ucunu.. inşAllah.. yaa ateş ölçsem çok rahat edicem eminim.. ya adetim geliceği zaman ateşim yükseliyor bundan eminim. ammaann bu y ben boş geçicem heralde ya.. kısmet inşAllah..

tedbiri elden bırakma canım eşin yorgunsa yarına erteleyebilirsin ama mümkünse bugünde olabilir.
hiç bişey belli olmaz hakkında hayırlısı olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…