Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

anladıkkkkahh canım inşallah en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz...2 yıl oldu dimi baharım bizimki

evet bebeğim 2 yıl oldu ne kadar kaldı daha acaba
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...9KikCg&usg=AFQjCNE6h42-aTdRYYO27QQXDhT9_6oZTA

Yaram ne kanar ne kabuk bağlar
Giden unutur kalan hep yanar
Kaçsam kaçamam her yerde kokun var
Sensiz uyandığım kaçıncı günüm
Aynada gördüğüm yorgun yüzüm
Bana hiç tanıdık gelmiyor inan
Ne kadar oldu gideli bilmiyorum geçen zamanı
Zamandan saymadım zaten sensiz geçen her anımı
Hevesim kırık yüreğim buruk ne olacaktık bak ne olduk
Canım istemiyor zoruma gidiyor
Böyle yaşamak bana ölüm geliyor
Senden sonra arasam da öncesini
Alıştım acı çekerek almaya nefesimi
Yaram ne kanar ne kabuk bağlar
Giden unutur kalan hep yanar BEBEĞİM

Son düzenleme:

rabbim inşallah daha fazla bekletmez tatlımm
şarkıda manyak uydu haaaa

ben altı kişilik bi aile olmak istiyorum iki tane evladım ve onlarında evlatlarını göreyim sonra huzurla bu dünyadan göçeblirim öteki türlü gözüm açık gidecekk

ben altı kişilik bi aile olmak istiyorum iki tane evladım ve onlarında evlatlarını göreyim sonra huzurla bu dünyadan göçeblirim öteki türlü gözüm açık gidecekk

yavru ben okadar uzun ömürlü düşünmüyorum herşey sırayla ama değilmi?
amanın kelle kelle altını üztünü elleee

Canlarımm şuan kalbim çok farklı atıyor kızlar bikaç gündür ateş ölçüyorum sbah namaza kalkarken 2 gündür sabitti yani düşmesi gerekirken baktım sabit gidiyo geçenlerdede komşumla marketten dandik midir nedir bilmiyorum birer tane gebelik testi aldık markası (hayat) 2 tl idi ucuz geldi aldık ikimizde
baktım ateş aynı gidiyo testi yapayım ama çok umutsuz bi halde ilk önce tek ve 1 2 dk sonra 2.silik çizgi çıktıı kızlar işe başlıyorum bugün ve uykusuzm hemen eşimi uyandırdım bak gözlerini iyi aç dedim baktı gülümsedi ve hamile misin dedii
ve adam tekrar uyuduu ayhhh kızlar ne yapayım sizce kana mı yoksa bi test daha mı alayım nolur erkenden okuyun bu mesajımı

bakın bu ateşim : 10.gün 35.4
11.gün 35.6
12.gün 35.8
13.gün 35.8
14.gün 35.8
15.gün 35.8
16.gün 35.8
17.gün 35.8
18.gün 35.8
19.gün 35.6
20.gün 35.5
21 ...........
22. 35.4
23.gün 35.6
24.gün 35.6
25............
26.gün 35.6
27.............
28.............
29.............
30.............
31.............
32.............
burda tarihi karıştırmış olabilirim not aldığım kağıtta tarihi bi türlü denk getiremiyorum
25.mayıs. 36.2
26.mayıs. 36.0
27.mayıs 35.9
28.mayıs. 36.2
29.mayıs 36.2
böyle kızlarr :26:

Son düzenleme:

ınan bana okuyunca kalbım de aynı attı

had ınsallahhh kır su seytanın bacagını burada guzel bır kutlama yapalım

kac gun gectı canım kan da hemen olur aslında bı baktır kanda ve hemen haber ver...allahım ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın dualarım senınle

gelınce haber ver cnm ınsallah hayırlı haberle gelırsın
inşallah anlatacagım birasdan

ayyyy sonnurcum hadı inşallah canım benim rabbim inşallah umudunu kırmasın bebişin glmiş olsun canım yaaa
kana baktırsanmı ? ama oda enjekte sonucta biraz bekle istersen kan yaptır 1 kez yaptır derim :87::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

dün bildiginiz gib dr gittim. ve sevgılı doktorum bana artık istiyorsunuz zaman kaybetmeden aşılama yapalım dedi. bende ok dedım ve ilaçlarımı ignelerımı aldım nasıl iğne yapacagımı öğrettı doktorum ilk iğnemı yaptık yumurta takibine başladık Rabbim hayırlısını versin inşallah. iilkinde tutar inşallah dualarınızı benden esirgemeyin. bende artık bahar gibi 3 kişilik aile olmak istiyorum. geçen yiğenimle uyuduk benım yatagımda uyandımki eşim bizi izliyor nasıl istiyorsa artık Rabbim yüzümüzü güldürsün inş.
bu arada meryem suresi adetim dolayısıyla ara vermiş durumdayım yarın itibariyle geri başlıcam okumaya:126:

sonnurrr bi gebelik testi daha al yap ondan sonra hmn kana uçççç rabbimmm yardımcın olsunnn

sonnurrrrrrrrrrrrrrrrr geçenki şakanın acısını çıkarmıyorsun dimiiii bak öyleyseee daha pis şakayla karşı karşıya kalırsınnn
ama inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh doğrudurrrrrrrrrrrrrrr

Soniiiiii bana bakk eğer bizim şakanın acısı ise bu paralarım bak seniiiiiiii

yettim gayriiiiii

sonnurrrrrrrrrrrrrrrr o testler yanılmaz canım, neden mi çünkü 1 -2 dakikada çıkıyosa çizgi yanılmazzzzzzzz,

Bence hamilesin, ilk tebrik eden olmak istiyorum, hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…