- Konu Sahibi bebisimolsun
-
kıslar merhaba
hayırlı olsun topiğinizzz
benim korunma sürecim bitiyo inşallah bende çalışmalara başlıcam inşallah 2011 sonuna kadar hamiş kalırım :)))
kıslar merhaba
hayırlı olsun topiğinizzz
benim korunma sürecim bitiyo inşallah bende çalışmalara başlıcam inşallah 2011 sonuna kadar hamiş kalırım :)))
hoşgeldin canımm.hadi inşallah kalırsın daha 2011 ekspresi kaçmadı.korunma derken haplamı yoksa diğermi
merhaba canım hoşgeldin hadi bakalım inşallah 2011 bitmeden hepimiz kalırırz
İlk canım bir kere oldu düştü ardından tüp yaptık olmadı ardından aşılama dedi dr onuda yaptık oda tutmadı şimdi ya kasımda yada aralıkta tekrar tüp yapıcam keşke o zamana kadar kendiliğinden gelse inşallah allahım tüm isteyenlere verir.allah bir daha böyle hayal kırıklığı yaşatmasın canımm.inşallahh bir daha ki sefere bebişin seni kandırmaz.ilk bebğin mi olucak.
İlk canım bir kere oldu düştü ardından tüp yaptık olmadı ardından aşılama dedi dr onuda yaptık oda tutmadı şimdi ya kasımda yada aralıkta tekrar tüp yapıcam keşke o zamana kadar kendiliğinden gelse inşallah allahım tüm isteyenlere verir.
kızlar selamlar nasılsınız eve geldim hemen pc açtım,ya size diyeceklerim var bu sabahki ateşim 36.7 dünde öyleydi o adet olacağım zamanki karın ağrım hafifte olsa var fakat kısa süreli onun dışında bişeyim yok ve sabah test yaptım ilk 10 dk da çoookk hafif silik çizgi gördüm,inanamadım çünkü gölge gibiydi 15 dk biraz daha belirginleşti şimdi eve geldim kıl gibi ince bir silik çizgi.ama ben sevinemiyorum çünkü bu testler geçen ay beni aldattı,bu silik çizgi çıktıysa hamileysem eğer kanda da çıkar değil mi???
canımm geçmiş olsun inşallah ikinci kez kalırsın.ama kürtajdan sonra kalmak kolaymış sakın kafana takma.ben bebeğimi kaybettim cnm18 agustosta kalbi durduğu için 3 aylık korunma sürecim vardı yarın tahlillerimi götürcem doktora sonuçlara göre tekrar çalışmalara başlıcaz:)
İlk canım bir kere oldu düştü ardından tüp yaptık olmadı ardından aşılama dedi dr onuda yaptık oda tutmadı şimdi ya kasımda yada aralıkta tekrar tüp yapıcam keşke o zamana kadar kendiliğinden gelse inşallah allahım tüm isteyenlere verir.
KIZZZZZLLAAAARRRRRRRRRRRRR
25,53 ÇIKTIIIIIIIIIII DOKTORUMA SORDUM GEBELİK VARMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
AMAAAAAA
PERŞEMBE TEKKKKRAARRRRR GEBELİK TESSSSTİİİ YAPTIRMMMAAMMM GEREKİYORMUŞŞŞŞŞŞŞ
OLSSSUNNN ALLLAHHHHTAAN HAYIRLISIIII,EŞİMİN AZ HAREKETLİLERİ VE BENİMMM YARAMA RAĞMENNNN O KADAR ENGELİİİ AŞMIŞŞ MERCİMEKKKKK DAHA NEEEE OLSSSUNNNNN DEMEKKKİİİ ÜMİTTT HEEEPPPP VAAAAR,AAAALLLAAHIMMM SANA ŞÜKÜRRLER OLSUUUNNNN,KIZLAARRRR NE OLURRR DUAAA EDİNNN
canım benim çok çok sevindim
allah kucağımıza almayı da nasip etsin
ee kızlar halay başı nerde
haydin halaya
AMAAAAAA
OLSSSUNNN ALLLAHHHHTAAN HAYIRLISIIII,EŞİMİN AZ HAREKETLİLERİ VE BENİMMM YARAMA RAĞMENNNN O KADAR ENGELİİİ AŞMIŞŞ MERCİMEKKKKK DAHA NEEEE OLSSSUNNNNN DEMEKKKİİİ ÜMİTTT HEEEPPPP VAAAAR,AAAALLLAAHIMMM SANA ŞÜKÜRRLER OLSUUUNNNN,KIZLAARRRR NE OLURRR DUAAA EDİNNN
AMAAAAAA
kııııızzlarrrr kendimi tutamıyorrrummmm gözyaşlarıımm sseel oldu bu sevinç gözyaşlarını ben de dökecekmişimm sonundaa alllahımmm sanaa şükürler olsuun,kızzlar bende hamile kalabiliyormuşummm demmekkk ,allahııımm şu gebelik topiğindeeee kalbi bebek diye çarpannnn herkeseee nasip etsiin tabiiki başta topiğimizdekiii güzell arkadaşlarımaa,sanki bunları ben yazmıyorumm şoktayımm
kııııızzlarrrr kendimi tutamıyorrrummmm gözyaşlarıımm sseel oldu bu sevinç gözyaşlarını ben de dökecekmişimm sonundaa alllahımmm sanaa şükürler olsuun,kızzlar bende hamile kalabiliyormuşummm demmekkk ,allahııımm şu gebelik topiğindeeee kalbi bebek diye çarpannnn herkeseee nasip etsiin tabiiki başta topiğimizdekiii güzell arkadaşlarımaa,sanki bunları ben yazmıyorumm şoktayımm
İSİM----------YAŞ---------BAT------------DURUM
Beloved11------29-----19 Ağustos------------HAMİLEEE
Passifflora---------29----- ?-------------------HAMİLEEE
Ferdat85-----------27-----11 Ekim------------ HAMİLEEE
Cardelenss----------?-------21Ekim------------HAMİLEEE
Bakale-------------27------21 Ekim------------HAMİLEEE
Nisbhr-------------26------22 Ekim------------Beklemede
Tondora------------28------22 Ekim------------Beklemede
Hiranur-------------36------25 Ekim------------Beklemede
Semra2003--------24-------27 Ekim------------Beklemede
tekpapatya--------20-------30 Ekim-----------Beklemede
Bebisimolsun-------27------6 Kasım------------Beklemede
Mahrum---------- 27-------7 Kasım-----------Beklemede
Sesa24------------25--------?----------------Beklemede
Zuzu38------------30---------?---------------Beklemede
Masumiyet---------33--------?---------------Beklemede
Naz034------------29--------?--------------Beklemede
kemancı-----------?---------?--------------Beklemede
baharr sıra bizdee
EVET canımm sıra bize geldi
bizede dua edin kızlarr bizde gebeş olalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?